Εισαγωγή σελιδοδεικτών και άλλων δεδομένων περιήγησης στο Google Chrome

01 του 01

Εισαγωγή σελιδοδεικτών και ρυθμίσεων

Owen Franken / Getty Images

Το Google Chrome είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης που δεν έχει προεγκατασταθεί στα Windows. Έχει νόημα ότι με την πάροδο του χρόνου, ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Internet Explorer (ο οποίος αποτελεί μέρος των Windows) για τις ανάγκες των bookmarking, αλλά στη συνέχεια να το μεταφέρει στο Chrome κάποια στιγμή αργότερα.

Το ίδιο ισχύει και με άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Firefox. Ευτυχώς, το Chrome κάνει πολύ εύκολη την αντιγραφή αυτών των αγαπημένων, κωδικών πρόσβασης και άλλων λεπτομερειών απευθείας στο Google Chrome σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς να εισαγάγετε σελιδοδείκτες και άλλα δεδομένα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αντιγράψετε τα αγαπημένα στο Google Chrome και η μέθοδος εξαρτάται από το πού αποθηκεύονται οι σελιδοδείκτες.

Εισαγωγή σελιδοδεικτών Chrome

Εάν θέλετε να εισαγάγετε σελιδοδείκτες του Chrome που έχετε ήδη δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε ένα αρχείο HTML , ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε τη Διαχείριση σελιδοδεικτών στο Chrome.

    Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πατήσετε Ctrl + Shift + O στο πληκτρολόγιό σας. Αντίθετα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί του μενού του Chrome (οι τρεις κατακόρυφες στοίβες) και να μεταβείτε στις επιλογές Σελιδοδείκτες> Διαχειριστής σελιδοδεικτών .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Οργάνωση για να ανοίξετε ένα υπομενού με άλλες επιλογές.
  3. Επιλέξτε Εισαγωγή σελιδοδεικτών από αρχείο HTML ....

Εισαγωγή σελιδοδεικτών Internet Explorer ή Firefox

Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες αν θέλετε να εισαγάγετε τους σελιδοδείκτες που είναι αποθηκευμένοι στον Firefox ή στον Internet Explorer:

  1. Ανοίξτε το μενού του Chrome (οι τρεις τελείες στο κουμπί "Έξοδος").
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  3. Στην ενότητα " Άτομα ", κάντε κλικ στο κουμπί " Εισαγωγή σελιδοδεικτών και ρυθμίσεων ..." .
  4. Για να φορτώσετε τους σελιδοδείκτες IE στο Chrome, επιλέξτε Microsoft Internet Explorer από το αναπτυσσόμενο μενού. Ή, επιλέξτε το Mozilla Firefox εάν χρειάζεστε τα αγαπημένα και τα αρχεία δεδομένων του προγράμματος περιήγησης.
  5. Αφού επιλέξετε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης, μπορείτε να επιλέξετε τι να εισαγάγει, όπως το ιστορικό περιήγησης , τα αγαπημένα, οι κωδικοί πρόσβασης, οι μηχανές αναζήτησης και τα δεδομένα φόρμας.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή για να ενεργοποιήσετε αμέσως το Chrome να αντιγράψει τα δεδομένα.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να κλείσετε το παράθυρο και να επιστρέψετε στο Chrome.

Θα πρέπει να πάρετε μια επιτυχία! μήνυμα που υποδεικνύει ότι προχώρησε ομαλά. Μπορείτε να βρείτε τους εισαγόμενους σελιδοδείκτες στη γραμμή σελιδοδεικτών στους δικούς τους αντίστοιχους φακέλους: Εισαγόμενα από IE ή Εισαγόμενα από τον Firefox .