Είναι επίσημο: η Toshiba εξέρχεται από την επιχείρηση τηλεόρασης στη Βόρεια Αμερική

Ημερομηνία αναφοράς: 01/31/2015
Ακριβώς πριν από το C15 του 2015, η Toshiba ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάσουν νέες τηλεοράσεις το ετήσιο gadget fest - επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τελευταία ανακοίνωση της Toshiba σχετικά με το μέλλον τους στο τηλεοπτικό τοπίο δεν περιλαμβάνει τη Βόρεια Αμερική.

Πηγαίνοντας προς τα εμπρός για την αμερικανική τηλεοπτική αγορά, η Ιαπωνία με έδρα την Toshiba θα χορηγεί άδεια χρήσης του εμπορικού τους σήματος στη Compal Electronics με έδρα την Ταϊβάν. Αυτό σημαίνει ότι από την αρχή του Μαρτίου του 2015, νέες τηλεοράσεις που εμφανίζονται στα ράφια των καταστημάτων των ΗΠΑ που φέρουν το σήμα της Toshiba, δεν θα είναι στην πραγματικότητα τηλεοράσεις Toshiba.

Η Toshiba εντάσσεται τώρα στην JVC με έδρα την Ιαπωνία και στην Philips με τηλεοράσεις που διατίθενται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, οι οποίες φέρουν αυτά τα εμπορικά σήματα, αλλά δεν κατασκευάζονται από αυτές τις εταιρείες - Οι τηλεοράσεις JVC κατασκευάζονται από την AmTran και οι τηλεοράσεις Philips γίνονται το Funai μου.

Πριν από την τρέχουσα τηλεδιάσκεψη της Toshiba, έκαναν τηλεοράσεις για αρκετές δεκαετίες και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που κυκλοφορούσαν στην αγορά τηλεοράσεων 4K Ultra HD και προχώρησαν επίσης στην τηλεόραση χωρίς γυαλί 3D . Επίσης, η τεχνολογία επεξεργαστών CEVO και οι πλατφόρμες Cloud TV παρουσιάστηκαν εμφανώς στις πρόσφατες εμπορικές εκθέσεις της CES.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για το τι θα μοιάζει η τηλεφωνική γραμμή Compal με την επωνυμία Toshiba 2015, από την άποψη των προσφερόμενων τεχνολογιών (LED / LCD, 4K Ultra HD, 3D, κ.λπ.), μοντέλα / χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή μεγέθη οθόνης - μείνετε συντονισμένοι καθώς διατίθενται περισσότερες πληροφορίες.

Για τις υπόλοιπες πληροφορίες που είναι γνωστές μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων και αγορών που η Toshiba θα δώσει τώρα έμφαση στο μέλλον, διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου τους .

Τώρα, το ερώτημα είναι: Ποιος θα είναι δίπλα στην πτώση της βορειοαμερικανικής τηλεοπτικής αγοράς; Sony; Αιχμηρός? Panasonic; Και οι τρεις εταιρείες με έδρα την Ιαπωνία έχουν διανύσει σκληρούς οικονομικούς δρόμους τα τελευταία χρόνια στα τηλεοπτικά τους τμήματα, αλλά, σε αντίθεση με την Toshiba, βρίσκονταν σε επαφή με ισχυρές τηλεοπτικές σειρές προϊόντων για το 2015. Ωστόσο, με την Κορέα LG και Samsung η παγκόσμια αγορά οι ηγέτες στην τηλεόραση και στη συνέχεια η προσθήκη του Vizio ως άλλου ηγέτη στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, καθώς και οι επιθετικές κινήσεις στη Βόρεια Αμερική από το Hisense και το TCL με έδρα την Κίνα, ο δρόμος είναι πολύ ανώμαλος για τους υπόλοιπους ισχυρούς κατασκευαστές της Ιαπωνίας.