Γρήγορα προσθέστε μια επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων του Outlook.com

Αποθήκευση νέας επαφής απευθείας από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η προσθήκη μη αυτόματης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις επαφές σας είναι μια εργασία συντήρησης που απαιτεί προσπάθεια και χρόνο. Ευτυχώς, το Outlook.com προσθέτει στους ανθρώπους που σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια απλή διαδικασία - ειδικά αν σας έχουν στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή "Άνθρωποι" σας βοηθά να παρακολουθείτε τις επαφές σας και τις πληροφορίες τους σε ένα εύχρηστο και εύκολο στη διαχείριση βιβλίο διευθύνσεων .

Προσθέστε γρήγορα έναν αποστολέα στις επαφές σας στο Outlook.com

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε έναν αποστολέα στις επαφές του προσωπικού σας από το Outlook Mail:

Η νέα σας επαφή μπορεί τώρα να βρεθεί στην εφαρμογή σας Άτομα κάτω από τις επαφές σας .

Πρόσβαση στις αποθηκευμένες επαφές σας στην εφαρμογή "Άτομα"

Το Outlook.com διαθέτει πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις επαφές, τα ημερολόγιά σας, τις λίστες εργασιών και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής "Άτομα", όπου αποθηκεύονται οι επαφές σας, στην Εκκίνηση εφαρμογών.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εκκίνηση εφαρμογών στο επάνω κουμπί του μενού στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας του Outlook.com (φαίνεται λίγο σαν κύβος του Rubik). Κάντε κλικ στο πλαίσιο " Άτομα" για να ανοίξετε την εφαρμογή όπου θα βρείτε όλες τις επαφές σας.

Στην εφαρμογή "Άτομα", μπορείτε να ταξινομήσετε τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας, μεταξύ άλλων με βάση το όνομα, το επώνυμο, την εταιρεία, την πρόσφατη προσθήκη και άλλα κριτήρια.

Υπάρχουν συντομεύσεις για γρήγορη πρόσβαση στις επαφές σας όταν χρησιμοποιείτε το Outlook.com:

Οργάνωση επαφών με λίστες επαφών

Κρατήστε τις επαφές σας ωραίες και τακτοποιημένες δημιουργώντας λίστες επαφών στο Outlook.com που μπορείτε να ορίσετε. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια λίστα με τις αγαπημένες σας επαφές ή μια λίστα με τις οικογενειακές σας επαφές.