Πώς να επιλέξετε όλα τα μηνύματα στο Gmail

Διαχειριστείτε τα εισερχόμενα του Gmail επιλέγοντας μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να διευκολύνετε τη διαχείριση των εισερχομένων σας, το Gmail σάς επιτρέπει να επιλέξετε ταυτόχρονα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να τα μετακινήσετε, να τα αρχειοθετήσετε, να τα προσθέσετε σε ετικέτες, να τα διαγράψετε και άλλα - ταυτόχρονα.

Επιλογή όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα του Gmail, μπορείτε.

  1. Στην κύρια σελίδα του Gmail, κάντε κλικ στο φάκελο Εισερχόμενα στο αριστερό παράθυρο της σελίδας.
  2. Στο επάνω μέρος της λίστας μηνυμάτων email, κάντε κλικ στο κύριο κουμπί επιλογής . Αυτό θα επιλέξει όλα τα μηνύματα που εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή. μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο μικρό βέλος στο κάτω μέρος αυτού του κουμπιού για να ανοίξετε ένα μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένους τύπους μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιλεγούν, όπως Ανάγνωση, Μη αναγνωσμένο, Αστέρι, Αχρησιμοποίητο, Κανένα και φυσικά Όλοι.
    1. Σημειώστε ότι σε αυτό το σημείο έχετε επιλέξει μόνο τα μηνύματα που είναι ορατά στην οθόνη.
  3. Για να επιλέξετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δεν εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή, δείτε το επάνω μέρος της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογή όλων των συνομιλιών [ αριθμός] στα Εισερχόμενα . Ο αριθμός που εμφανίζεται θα είναι ο συνολικός αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιλεγούν.

Τώρα έχετε επιλέξει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενά σας.

Περιορισμός της λίστας σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να περιορίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επιλέξετε χύμα χρησιμοποιώντας αναζήτηση, ετικέτες ή κατηγορίες.

Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ σε μια κατηγορία όπως οι Προσφορές, μπορείτε να επιλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε αυτήν την κατηγορία και να τα διαχειριστείτε χωρίς να επηρεάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν θεωρούνται προσφορές.

Ομοίως, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε ετικέτα έχετε ορίσει, που εμφανίζεται στον αριστερό πίνακα, για να εμφανίσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτήν την ετικέτα.

Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση, μπορείτε επίσης να περιορίσετε την αναζήτησή σας καθορίζοντας ποιες πτυχές των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να ληφθούν υπόψη. Στο τέλος του πεδίου αναζήτησης υπάρχει ένα μικρό βέλος κάτω. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε επιλογές για πιο λεπτομερείς αναζητήσεις ανά πεδίο (όπως Για, Από και Θέμα) και τις συμβολοσειρές αναζήτησης που πρέπει να συμπεριληφθούν (στο πεδίο "Έχουν τα λόγια"), καθώς και συμβολοσειρές αναζήτησης που πρέπει να απουσιάζουν από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα αποτελέσματα αναζήτησης (στο πεδίο "Δεν έχει").

Κατά την αναζήτηση, μπορείτε επίσης να καθορίσετε ότι τα αποτελέσματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να έχουν συνημμένα, επιλέγοντας το πλαίσιο δίπλα στο Παράρτημα και ότι τα αποτελέσματα αποκλείουν οποιεσδήποτε συνομιλίες συνομιλίας, επιλέγοντας το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Να μην συμπεριλαμβάνονται συνομιλίες.

Τέλος, μπορείτε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας καθορίζοντας ένα εύρος μεγέθους email σε bytes, kilobyte ή megabyte και μειώνοντας το χρονικό πλαίσιο της ημερομηνίας του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως εντός τριών ημερών από μια συγκεκριμένη ημερομηνία).

Επιλογή όλων των μηνυμάτων

  1. Ξεκινήστε πραγματοποιώντας μια αναζήτηση ή επιλέγοντας μια ετικέτα ή μια κατηγορία στο Gmail.
  2. Κάντε κλικ στο κύριο πλαίσιο επιλογής Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου που εμφανίζεται πάνω από τη λίστα μηνυμάτων email. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο κύριο πλαίσιο ελέγχου και να επιλέξετε Όλοι από το μενού για να επιλέξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να δείτε στην οθόνη. Αυτό επιλέγει μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζονται στην οθόνη.
  3. Στο επάνω μέρος της λίστας μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που λέει Επιλογή όλων των συνομιλιών [αριθμός] στο [όνομα] . Εδώ, ο αριθμός θα είναι ο συνολικός αριθμός των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα θα είναι το όνομα της κατηγορίας, της ετικέτας ή του φακέλου που βρίσκονται αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι μπορείτε να κάνετε με επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μόλις επιλέξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έχετε αρκετές διαθέσιμες επιλογές:

Μπορεί επίσης να έχετε διαθέσιμο ένα κουμπί με την ένδειξη Μη " [κατηγορία] " , εάν έχετε επιλέξει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια κατηγορία όπως οι Προσφορές. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα καταργηθούν τα επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συγκεκριμένη κατηγορία και τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτού του είδους δεν θα τοποθετηθούν σε αυτήν την κατηγορία κατά την άφιξή τους.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Gmail ή τα Εισερχόμενα Google;

Η εφαρμογή Gmail δεν διαθέτει λειτουργίες για εύκολη επιλογή πολλαπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέξετε το καθένα ξεχωριστά πατώντας το εικονίδιο στα αριστερά του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Google Inbox είναι μια εφαρμογή και ένας ιστότοπος που προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης του λογαριασμού σας Gmail. Τα Εισερχόμενα Google δεν έχουν τρόπο να επιλέγουν μαζικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον ίδιο τρόπο που κάνει το Gmail. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πακέτα εισερχομένων για εύκολη διαχείριση πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια κοινωνική δέσμη στα Εισερχόμενα που συλλέγει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα κοινωνικά μέσα. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το πακέτο, εμφανίζονται όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τα κοινωνικά μέσα. Στην επάνω δεξιά πλευρά της ομαδοποιημένης ομάδας, θα βρείτε επιλογές για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως τελείωσαν (αρχειοθετημένα), διαγράφοντας όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μεταφέροντας όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα φάκελο.