Πώς να αποκρύψετε τους φακέλους και τις ετικέτες στο Gmail IMAP

Είναι υπέροχο πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ετικέτες και τους "φακέλους" του Gmail σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην κινητή συσκευή απρόσκοπτα : όλους τους φακέλους, συμπεριλαμβανομένου του δυσοίωνιου φακέλου που ονομάζεται "Όλα τα μηνύματα" που περιέχει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξίας 5 GB.

Εάν το μόνο που θέλετε είναι η αλληλογραφία στα εισερχόμενα του Gmail , ο συγχρονισμός του All Mail και των ετικετών σας ενδέχεται να μην είναι απαραίτητος. Αν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η κινητή συσκευή σας δεν σας επιτρέπει να καταργήσετε την εγγραφή φακέλων IMAP , μπορείτε ακόμα να αποκρύψετε αυτές τις ετικέτες και προβολές και να σταματήσετε τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απόκρυψη φακέλων και ετικετών στο Gmail IMAP

Για να αποκρύψετε ένα φάκελο ή μια ετικέτα του Gmail από την πρόσβαση IMAP :

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον αριθμό των μηνυμάτων που είναι ορατά σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε φάκελο - για να επιταχυνθεί ο συγχρονισμός και να επιτραπεί στο πρόγραμμα για επιτραπέζιους υπολογιστές να κρατήσει λιγότερα μηνύματα τοπικά, για παράδειγμα.