Στοιχεία Xbox 360 Xbox Live

Εδώ είναι οι επίσημες λεπτομέρειες για το τι Xbox Live στο Xbox 360 θα είναι σαν απευθείας από τη Microsoft.

Πολλαπλά επίπεδα υπηρεσίας

Στο Xbox 360, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής του επιπέδου υπηρεσιών. Η υπηρεσία Xbox Live Silver σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε την κονσόλα Xbox 360 σε μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet και να αποκτήσετε λειτουργικότητα απευθείας από το κουτί. Η premium υπηρεσία Xbox Live Gold παρέχει το πλήρες πακέτο σύνδεσης στο διαδίκτυο. Η κατανομή είναι ως εξής:

Επίπεδο Xbox Live Silver

Επίπεδο Xbox Live Gold

Xbox Live Marketplace

Το Xbox Live Marketplace θα παρέχει ένα ενιαίο κατάστημα για τους καταναλωτές για να κατεβάσετε νέα ρυμουλκούμενα παιχνιδιών, demos και επεισοδιακό περιεχόμενο, μαζί με νέα επίπεδα παιχνιδιών, χάρτες, όπλα, οχήματα, "δέρματα" και άλλα είδη νέων περιεχομένων. Το Xbox Live Marketplace είναι προσβάσιμο σε όλους όσους συνδέουν την κονσόλα Xbox 360 σε μια ευρυζωνική σύνδεση και δημιουργούν έναν λογαριασμό στο Xbox Live.

Πανταχού παρούσα συνομιλία φωνής

Τώρα μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας οποιαδήποτε στιγμή, ενώ κάνετε οτιδήποτε στο σύστημά σας Xbox 360, ανεξάρτητα από το επίπεδο συνδρομής. Δεν χρειάζεται πλέον να παίζετε το ίδιο παιχνίδι ή να είστε στην ίδια περίοδο παιχνιδιού για να επικοινωνείτε. μπορείτε να παίζετε ένα παιχνίδι ενώ ο φίλος σας παρακολουθεί μια ταινία, για παράδειγμα.

Προφίλ παιχνιδιού

Στο Xbox Live, κάθε μέλος θα έχει το δικό του προφίλ παίκτη, το οποίο αποτελεί σύνοψη των προτιμήσεων, των επιτευγμάτων τους και της προσωπικότητας του διαδικτύου. Το προφίλ του gamer σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα από το να αποφασίσετε αν το άτομο που μόλις σας έστειλε ένα αίτημα φίλου αξίζει να προστεθείτε στη Λίστα Φίλων σας για να δημιουργήσετε online αγώνες μεταξύ παικτών που είναι περισσότερο παρόμοιοι με φόντο, στυλ και δεξιότητες. Τα στοιχεία του προφίλ σας στο gamer περιλαμβάνουν τα εξής:

Ευφυής ταυρομαχία

Χρησιμοποιώντας δεδομένα προφίλ, όπως η τοποθεσία, η Φήμη, το Gamerscore και το Gamerzone, το σύστημα ταυτοποίησης στο Xbox Live θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να παίξετε.

Ανατροφοδότηση

Με το Xbox 360, το Xbox Live σάς δίνει τη δυνατότητα να δώσετε ανατροφοδότηση σε άλλους παίκτες που θα καθορίσουν πόσο συχνά συμφωνείτε με αυτούς. Δώστε τους μια καλή βαθμολογία και οι αντιστοιχίσεις θα γίνονται συχνά εάν είστε και οι δύο διαθέσιμοι. Δώστε τους μια κακή βαθμολογία και είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παίξετε ξανά μαζί τους.

Ασφάλεια και ασφάλεια των χρηστών

Οι νέες, πιο εύρωστες λειτουργίες ασφάλειας και προστασίας στο Xbox 360 βοηθούν τους γονείς να ελέγχουν τις εμπειρίες παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης των παιδιών τους καθορίζοντας αν μπορούν να παίξουν στο διαδίκτυο και με τους οποίους παίζουν και κλείνοντας την κονσόλα για να παίξει μόνο παιχνίδια που πληρούν ορισμένες εκτίμηση.

Ανάλυση

Η νέα λειτουργία Προφίλ Gamer θα είναι μεγάλη, διότι θα κρατήσει τα παιδιά έξω από συγκεκριμένα παιχνίδια και θα σας επιτρέψει να παίξετε με ανθρώπους που πραγματικά θέλετε να παίξετε με. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συζητάμε με φίλους οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Όλα φαίνονται καλά και δεν μπορούμε να περιμένουμε!