Η Nintendo 3DS ή 3DS XL έρχονται με ένα παιχνίδι;

Τα βασικά μοντέλα Nintendo 3DS και 3DS XL δεν είναι γεμάτα με παιχνίδια, αν και έρχονται εγκατεστημένα με λογισμικό και μίνι παιχνίδια όπως το Face Raiders. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το eShop του Nintendo 3DS μόλις το handheld είναι εκτός πλαισίου (εφόσον έχετε σύνδεση Wi-Fi ) και να κάνετε λήψη ενός από τα πολλά παιχνίδια που διατίθενται μέσω αυτής της πλατφόρμας. Το eShop προσφέρει μια ποικιλία δωρεάν και πληρωμένων παιχνιδιών σε πολλά διαφορετικά είδη παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε κατάστημα παιχνιδιών για να επιλέξετε έναν τίτλο.

Ωστόσο, μερικά πακέτα εξειδικευμένων συστημάτων και παιχνιδιών Nintendo 3DS και 3DS XL μεταφέρονται με ένα παιχνίδι. Υπάρχει, για παράδειγμα, ένα μοντέλο Nintendo 3DS που έρχεται προ-φορτωμένο με ένα αντίγραφο του Fire Emblem: Awakening (ένα ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού - όχι μια φυσική, συσκευασμένη κάρτα παιχνιδιού). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πακέτα Nintendo 3DS XL που είναι συσκευασμένα με φυσικά αντίγραφα των New Super Mario Bros 2 και Mario Kart 7.

Υπάρχουν μοναδικά πακέτα διαθέσιμα στην Ευρώπη και την Ιαπωνία, επομένως αγοράστε το! Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι το Nintendo 3DS και το 3DS XL είναι και τα δύο κλειδωμένα σε περιοχή , που σημαίνει ότι τα παιχνίδια που αγόρασε τοπικά δεν θα λειτουργήσουν σωστά (ή καθόλου) σε συστήματα που αγοράστηκαν εκτός της περιοχής σας. Καθώς εισάγονται νέα παιχνίδια για την πλατφόρμα, η Nintendo μπορεί να αποδεσμεύσει νέα ειδικά πακέτα ως προϊόν σύνδεσης ή να υποστηρίξει μια νέα κυκλοφορία που έχει κυκλοφορήσει.