Σαρωτής έγχρωμων εγγράφων Epson WorkForce DS-510

Ακριβής σάρωση και αναγνώριση κειμένου για κάτω από $ 300

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Κατώτατη γραμμή: Λογικά γρήγορη, πολύ ακριβής και αρκετά ακριβή - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από έναν εισαγωγικό-επίπεδο έως μεσαίο σαρωτή εγγράφων;

Αγοράστε το σαρωτή έγχρωμων εγγράφων WorkForce DS-510 στο Amazon

Εισαγωγή

About.com έχει εξετάσει πολλούς σαρωτές όλα αυτά τα χρόνια, και ένα όνομα που συνεχίζει να παρέχει ποιότητα και αξία είναι η Epson. Ένα συγκεκριμένο που ξεχώρισε ήταν ο WorkForce DS-6500 Color Scanner εγγράφων , αλλά με μια τιμή καταλόγου $ 899,99 μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή για πολλούς ανθρώπους. Παίρνετε άφθονο όγκο, ταχύτητα και δυνατότητες, αλλά στη συνέχεια δεν χρειάζονται όλοι αυτή τη δύναμη.

Εισαγάγετε τον σαρωτή έγχρωμων εγγράφων WorkForce DS-510 της Epson αξίας 349,99 δολαρίων ($ 279,99), έναν μικρότερο, λιγότερο δαπανηρό και πιο αργό αλλά ικανό ακριβώς τον ίδιο σαρωτή. (Κατά τη διάρκεια αυτής της γραφής, ήταν η τοποθεσία Web της Epson για $ 70 off ή $ 279.99. Καθώς διαβάζετε, θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο για αυτό που παίρνετε.

Το πρωτεύον πλεονέκτημα των σαρωτών εγγράφων, όπως η σημερινή μονάδα ελέγχου, το WorkForce DS-510 Document Scanner της εταιρείας Epson, είναι το ότι οι περισσότεροι συμμετέχουν τα εξαρτήματα - ο ίδιος ο εξοπλισμός του σαρωτή, το ενσωματωμένο λογισμικό και το οπτικό πακέτο αναγνώριση χαρακτήρων ή OCR και άλλα βοηθητικά προγράμματα λογισμικού-είναι ότι μπορούν όλα - αλλά να εξαλείψουν την πληκτρολόγηση.

Λίγοι από εμάς απολαμβάνουν την πληκτρολόγηση. Ειδικά όταν έχουμε μηχανές όπως αυτό για να το κάνουμε για μας.

Σχεδίαση, χαρακτηριστικά και λογισμικό

Η Epson καλεί αυτόν τον σαρωτή "ομάδας εργασίας", αλλά η χαμηλή τιμή θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί ως προσωπικός σαρωτής. Σαν σαρωτές εγγράφων πηγαίνουν, αυτό είναι μικρό: 11,7 ίντσες πλάτος, κατά 6 εκατοστά βάθος, κατά 6,1 ίντσες υψηλό, και ζυγίζει ένα ελαφρύ 5,5 κιλά. Μια αυτόματη μονάδα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης διπλής όψης (50 φύλλων) ή ADF τροφοδοτεί το σαρωτή με ρυθμό περίπου 25 σελίδων ανά λεπτό ή σε ppm (στις δοκιμές μου).

Στην πραγματικότητα, η Epson βαθμολογεί το DS-510 σε (κατά τη σάρωση σε 300 στιγμές ανά ίντσα) 26 σελίδες ανά λεπτό ή σε ppm, απλό (μονόπλευρο) ή 52 εικόνες ανά λεπτό ή ipm, αμφίδρομη ή διπλής όψης. Όπως θα δείτε σε μια στιγμή, εκτός από το ότι είναι αρκετά γρήγορο, αυτός ο σαρωτής και το πακέτο λογισμικού είναι εξαιρετικά ακριβή.

Η προεπιλεγμένη ανάλυση του σαρωτή είναι 600 στιγμές ανά ίντσα (dpi). όταν έχω ρυθμίσει το dpi σε 300, το οποίο είναι άφθονο για την περισσότερη σάρωση εγγράφων, σαρώθηκε λίγο πιο γρήγορα. Ο ADF είναι "μονοκόμματο", που σημαίνει ότι διαθέτει δύο μηχανισμούς σάρωσης, έναν για κάθε πλευρά του χαρτιού - μια πολύ ταχύτερη μέθοδο και ανιχνεύει φύλλα μέχρι και 36 ίντσες. Ο ADF μπορεί να συγκρατήσει και να επεξεργαστεί ταυτόχρονα όλα τα μεγέθη χαρτιού μέχρι και 8,5 ίντσες πλάτος (αν και όπως κάποιοι άλλοι κριτές, το Presto! BizCard δεν έκανε την καλύτερη δουλειά της ανάγνωσης επαγγελματικών καρτών).

Το Document Capture Pro της Epson, από την άλλη πλευρά, έκανε εξαιρετική δουλειά για τη σάρωση όλων των άλλων εγγράφων. Για οπτική αναγνώριση χαρακτήρων ή OCR , η Epson έριξε το ABBYY FineReader 9.0 Sprint, το οποίο ήταν πάντα ένα εύκολο στη χρήση και ακριβές πρόγραμμα αναγνώρισης κειμένου.

Συνολικά, το πακέτο λογισμικού είναι:

Ταχύτητα και ακρίβεια

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το DS-510 βαθμολογείται σε 26 σελίδες μονής όψης και 52 σελίδες διπλής όψης (διπλής όψης), που εμφανίζονται επίσης ως 26 σελίδες ανά λεπτό ή 26ppm και 52 εικόνες ανά λεπτό ή 52ipm που , είναι γρήγορη για ένα σαρωτή $ 300. Ως επί το πλείστον, συνέχισε με αυτές τις ταχύτητες, και όχι μία φορά κατά τη διάρκεια μιας από τις δοκιμές μου έκανα μαρμελάδα, ούτε βρήκα άλλα θέματα που σχετίζονται με την απόδοση. Ο ίδιος ο μηχανισμός ήταν πολύ αξιόπιστος.

Εκτός από το πρόβλημα με τις επαγγελματικές κάρτες που αναφέρθηκαν νωρίτερα, η ακρίβεια ήταν πολύ κοντά στο 100%. Η μετατροπή σε αρχεία PDF που βασίζονται σε κείμενο ή αρχεία sPDF ήταν γρήγορη και ανώδυνη. Το DS-510 βαθμολογείται για 26 σαρώσεις γραμματοσειρών ανά λεπτό ή 3.000 σαρώσεις την ημέρα. Το ελάχιστο μέγεθος χαρτιού είναι 2,9 "κατά 2,1".

Αλλα χαρακτηριστικά

Επιπλέον, για άλλα 349,99 δολάρια (η τιμή καταλόγου του σαρωτή) μπορείτε να προσθέσετε τη μονάδα διασύνδεσης δικτύου της Epson στον σαρωτή έγχρωμων εγγράφων Epson WorkForce DS-510. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε σαρώσεις απευθείας σε διάφορες υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο, όπως το Evernote, το Google Cloud Print και το Sharepoint. Έξω από το κουτί, ο σαρωτής δεν διαθέτει καμία θύρα Ethernet ή άλλες δυνατότητες δικτύωσης, έτσι ώστε η δομή $ 350 αξίζει να εξεταστεί-αλλά (έρχεστε στην Epson!) Κοστίζει όσο η μονάδα υποδοχής πηγαίνει .. .

Στο κουτί θα βρείτε τον σαρωτή, ένα καλώδιο USB 6 ιντσών για απευθείας σύνδεση στον υπολογιστή σας, ένα CD με λογισμικό και ένα μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος και καλώδιο τροφοδοσίας.

Το τέλος

Αν δεν σκοπεύετε να σαρώσετε πολλές επαγγελματικές κάρτες, δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για να μην αγοράσω αυτόν τον σαρωτή. Ήταν ένα αεράκι για την εγκατάσταση και τη χρήση, και, όταν δεν σαρώνουν τις επαγγελματικές κάρτες (και πάλι, ένα θέμα λογισμικού), 100% ακριβή.

Αγοράστε το σαρωτή έγχρωμων εγγράφων WorkForce DS-510 στο Amazon