Απομακρυσμένο λογισμικό σάρωσης

Η κατώτατη γραμμή

Ενώ το λογισμικό μπορεί να είναι ακριβό, είναι ακόμα φθηνότερο από την αγορά ενός δεύτερου (ή τρίτου) σαρωτή για χρήση στο δίκτυο. Οι μικρές επιχειρήσεις - και ίσως ακόμη και μερικές μεγαλύτερες - ενδέχεται να βρουν τον Απομακρυσμένο Σάρωση έναν εύκολο τρόπο για δικτυακούς σαρωτές και να σώσουν μια δέσμη.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Απομακρυσμένο λογισμικό σάρωσης

Έχοντας έναν σαρωτή διαθέσιμο σε ένα δίκτυο φαίνεται μια μεγάλη ιδέα για μένα. Έχω μερικούς φορητούς υπολογιστές γύρω από το σπίτι, όλα στο ίδιο ασύρματο δίκτυο και αφού έχω μόνο έναν σαρωτή, θα έπρεπε συνήθως να φέρω τον φορητό υπολογιστή που χρησιμοποιούσα μέχρι το γραφείο και να συνδεθώ μέσω USB . Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσω το χρόνο μου.

Η απομακρυσμένη σάρωση προσφέρει έναν τρόπο επίλυσης αυτού του προβλήματος. Η εταιρεία δήλωσε ότι το λογισμικό της θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε υπολογιστή στο δίκτυο να μοιράζεται τον ενιαίο σαρωτή. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, προσφέρουν ακόμη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τον ανιχνευτή γραφείου τους εξ αποστάσεως ως δοκιμή.

Ή ήταν ένα τέχνασμα; Πήρα ένα αντίγραφο αξιολόγησης και το έκανα μια δοκιμή. Το λογισμικό ήταν γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση. Απλά κατεβάσα ένα απλό εκτελέσιμο αρχείο από την τοποθεσία της εταιρείας και το έτρεξε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Υπάρχουν δύο μέρη: ο ένας πηγαίνει στον υπολογιστή "server" (για εμένα, ο υπολογιστής που είναι φυσικά συνδεδεμένος στον εκτυπωτή / σαρωτή μου, ένα MP530 της Canon που δεν είναι έτοιμο για το δίκτυο), το άλλο λογισμικό πηγαίνει στους υπολογιστές που θα έχουν πρόσβαση σαρωτή από απόσταση. Όλο αυτό το λογισμικό εγκαταστάθηκε απροσδόκητα εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να κατανοήσουμε πολλές τεχνικές γλώσσες.

Όλα καλά και καλά, αλλά θα μπορούσα να συνδεθώ χωρίς πολλά προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων; Βάζεις στοίχημα. Εισήγαγα μια φωτογραφία από το σαρωτή από απόσταση, χρησιμοποιώντας το Microsoft Word. Η σάρωση έγινε γρήγορα και άψογα.

Η αγορά του προϊόντος είναι όπου γίνεται σαφές ότι είναι μια λύση περισσότερο για τις επιχειρήσεις από τους casual οικιακούς χρήστες. Μια ενιαία άδεια κοστίζει 290 δολάρια, με εκπτώσεις καθώς προστίθενται περισσότεροι χρήστες (αναμένετε να πληρώσετε περισσότερα εάν θέλετε τις ετήσιες αναβαθμίσεις και τηλεφωνική υποστήριξη).

Αγοράστε απευθείας