Πώς να ρυθμίσετε τις εξερχόμενες αλληλογραφίες AOL σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όπως και να δοκιμάζετε νέους πελάτες αλληλογραφίας; Στείλτε AOL Mail από οποιοδήποτε από αυτά

Αν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας AOL Mail χρησιμοποιώντας διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL -και όχι μόνο να το λαμβάνετε από εκεί, μπορείτε να ρυθμίσετε την εξερχόμενη αλληλογραφία μέσω του διακομιστή της AOL εισάγοντας τις σωστές πληροφορίες διαμόρφωσης στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είτε χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook , το Windows 10 Mail, το Mozilla Thunderbird, το Apple Mail ή οποιοδήποτε άλλο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταχωρίστε τις γενικές πληροφορίες διαμόρφωσης που παρέχονται από το AOL Mail στα πεδία που παρέχονται για νέους λογαριασμούς αλληλογραφίας.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε άλλο διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε ή να απαντήσετε στο AOL Mail, η αποστολή μέσω των διακομιστών της AOL προσφέρει το πλεονέκτημα ότι τα μηνύματα που στέλνετε εμφανίζονται στο φάκελο "Απεσταλμένα μηνύματα" στον λογαριασμό σας AOL.

Δημιουργία εξερχόμενης αλληλογραφίας AOL σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ανεξάρτητα από τον πελάτη ή την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, εισάγετε τις ίδιες εξερχόμενες πληροφορίες διαμόρφωσης. Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός σας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο POP3 ή IMAP. Αν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό για να λάβετε το AOL Mail στο αγαπημένο σας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταβείτε σε αυτόν το λογαριασμό και αναζητήστε τα πεδία εξερχόμενης αλληλογραφίας. Εάν δεν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό, αναζητήστε νέο λογαριασμό . Η τοποθεσία του νέου λογαριασμού διαφέρει μεταξύ των παρόχων, αλλά συνήθως δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Καταχωρίστε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  1. Ορίστε τη διεύθυνση διακομιστή αλληλογραφίας SMTP εξερχόμενη SMTP στο smtp.aol.com .
  2. Καταχωρίστε το όνομα της οθόνης AOL Mail στο πεδίο ονόματος χρήστη SMTP. Το όνομα οθόνης σας AOL είναι το τμήμα που εμφανίζεται πριν από το "@ aol.com".
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης AOL Mail ως τον κωδικό πρόσβασης.
  4. Ορίστε τη θύρα διακομιστή SMTP σε 587 . (Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αποστολή αλληλογραφίας, δοκιμάστε αντ 'αυτού τη θύρα 465 ).
  5. Για το TLS / SSL που απαιτείται, επιλέξτε Ναι για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση SSL.

Ρύθμιση εισερχόμενης αλληλογραφίας AOL

Εάν δεν έχετε ήδη ρυθμίσει την εισερχόμενη αλληλογραφία AOL, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να ρυθμίσετε την εισερχόμενη αλληλογραφία σας AOL:

  1. Εισαγάγετε τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας στο πεδίο Νέο λογαριασμό που παρέχεται. Για λογαριασμούς POP3, είναι pop.aol.com . Για λογαριασμούς IMAP, είναι imap.aol.com .
  2. Εισάγετε το όνομα της οθόνης AOL Mail στο πεδίο ονόματος χρήστη.
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης AOL Mail ως τον κωδικό πρόσβασης.
  4. Για λογαριασμούς POP3, ορίστε τη θύρα σε 995 (απαιτείται TSL / SSL).
  5. Για τους λογαριασμούς IMAP, ορίστε τη θύρα σε 993 (απαιτείται TSL / SSL).