Πώς να σημειώσετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα γρήγορα στο Mozilla Thunderbird

Κρατήστε τους φακέλους Thunderbird του Mozilla οργανωμένοι με Read / Unread

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα Εισερχόμενα του Mozilla Thunderbird ή άλλους φακέλους ταξινομημένα σύμφωνα με αυτά που έχετε διαβάσει ή δεν έχετε διαβάσει, κατά καιρούς ίσως θέλετε να επισημάνετε απλώς όλα αυτά ως αναγνωσμένα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό.

Μαρκάρετε όλα τα μηνύματα που διαβάζετε γρήγορα στο Mozilla Thunderbird

Για να επισημάνετε γρήγορα όλα τα μηνύματα που διαβάζονται σε ένα φάκελο Mozilla Thunderbird:

Για προηγούμενες εκδόσεις, όπως το Mozilla Thunderbird 2 και το νωρίτερο ή το Netscape 3 και νωρίτερα:

Αυτό το τέχνασμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε πολλά μηνύματα σε ένα φάκελο και δεν έχετε χρόνο να τα διαβάσετε, αλλά δεν θέλετε να τα διαγράψετε ή να τα αρχειοθετήσετε σε διαφορετικό φάκελο. Με τη σήμανση όλων αυτών ως αναγνωσμένα, θα μπορείτε να ταξινομήσετε και να δώσετε προτεραιότητα στα εισερχόμενα μηνύματα που δεν έχετε διαβάσει.

Σήμανση ως ανάγνωσης κατά ημερομηνία στο Mozilla Thunderbird

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα εύρος ημερομηνιών μηνυμάτων για να επισημάνετε ως αναγνωσμένα.

Μαρκάρετε το νήμα ως αναγνωσμένο στο Mozilla Thunderbird

Μπορείτε επίσης να επισημάνετε γρήγορα ένα νήμα μηνυμάτων ως αναγνωσμένο.

Ταξινόμηση μηνυμάτων ανάγνωσης / μη αναγνωσμένης στον Mozilla Thunderbird

Όταν ανοίγετε ένα μήνυμα για να το διαβάσετε στο Mozilla Thunderbird, το μήνυμα Θέμα, ημερομηνία και άλλα δεδομένα αλλάζουν από έντονη σε κανονική γραμματοσειρά. Αλλά, επίσης, η πράσινη σφαίρα στη στήλη "Ταξινόμηση με ανάγνωση" αλλάζει σε μια γκρίζα κουκίδα.

Μπορείτε να ταξινομήσετε τα μηνύματά σας σε ένα φάκελο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της γυαλιά στην κορυφή της στήλης Ταξινόμηση με Ανάγνωση. Κάνοντας κλικ στην πρώτη φορά τοποθετεί τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο κάτω μέρος της λίστας, με το νεότερο στο κάτω μέρος. Κάντε κλικ ξανά και τοποθετείτε τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στην κορυφή της λίστας, με το παλαιότερο στο επάνω μέρος.

Επαναφορά μηνυμάτων στη μη αναγνωσμένη

Αν έχετε ξεπεράσει και θέλετε να επαναφέρετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα, μπορείτε απλά να αγγίξετε την γκρι μπάλα δίπλα στο μήνυμα στη λίστα για να την αλλάξετε σε πράσινο - μη αναγνωσμένο.

Για να αλλάξετε μια σειρά μηνυμάτων προς μη αναγνωσμένα, επισημάνετε το εύρος και στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ, επιλέξτε Σημειώστε και "Ως μη αναγνωσμένο". Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πάνω μενού μηνυμάτων, επιλέξτε Σημείωση και "Ως μη αναγνωσμένο".

Έχετε πολλές επιλογές για γρήγορη σήμανση φακέλων και σειρών μηνυμάτων ως αναγνωσμένα και μη αναγνωσμένα. Ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνετε μία μία φορά για να διατηρήσετε τους φακέλους σας οργανωμένους.