Πώς το ΑΗΜ κάνει για καλύτερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το "τέλος του μηνύματος" φέρνει τη σαφήνεια και την αποτελεσματικότητα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το AOM σημαίνει "τέλος μηνύματος". Εν ολίγοις, είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να υποδείξετε ότι το μήνυμα έχει τελειώσει και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να διαβάσετε. Η χρήση του ΑΠΜ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν το "EOM" περιλαμβάνεται στο τέλος της γραμμής του θέματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και ο παραλήπτης ξέρει τι σημαίνει), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το άνοιγμα του μηνύματος για να διαβάσετε οτιδήποτε στο σώμα γιατί υποτίθεται ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Γρήγορα εξηγεί ότι ολόκληρο το μήνυμα βρίσκεται στη γραμμή θέματος.

Είναι σαφές τα οφέλη εξοικονόμησης χρόνου που μπορεί να προσφέρει η ΑΜΜ στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν είναι μόνο ένα πρόσφατο πράγμα. Οπουδήποτε και όποτε ανταλλάσσονται μηνύματα, πάντοτε είναι και πάντα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε αν έχει μεταδοθεί ολόκληρο το μήνυμα.

Μια σχετικά πρόσφατη χρήση της ΑΠΜ ήταν το αρχικό σύστημα ASCII για κωδικοποίηση ψηφιακών χαρακτήρων σε υπολογιστές. Προερχόμενη από τον κώδικα Morse, το ASCII περιελάμβανε την ΑΕΜ ως χαρακτήρα ελέγχου. Ο κώδικας Morse που πατάει για το "end-of-message" είναι di-dah-di-dah-dit.

Συμβουλή: Ως εναλλακτική λύση, θα μπορούσατε αντ 'αυτού να χρησιμοποιήσετε το SIM (Subject Is Message) ή οποιαδήποτε άλλη σύμβαση που κερδίζετε, αλλά η ΑΟΜ είναι μακράν ο πιο κοινός τρόπος κατανόησης.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του EOM

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του "τέλους μηνύματος" στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ενδέχεται να μην εμφανιστούν άμεσα, αλλά υπάρχουν σίγουρα μετρήσιμα οφέλη:

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα στη ΔΟΕ:

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ΑΠ στα μηνύματά σας

Μπορεί να φαίνεται ανόητο σε αυτό το σημείο να περιγράψουμε ρητά τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε την ΑΠΕ αλλά θα δούμε τις λεπτομέρειες ούτως ή άλλως.

Απλά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα γράμματα EOM στο τέλος ενός θέματος. Μόλις γράψετε εντελώς το θέμα, απλώς πληκτρολογήστε "EOM" με ή χωρίς εισαγωγικά, ή ίσως ακόμη και σε παρενθέσεις, αν θέλετε.

Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να κρατήσετε τον συνολικό αριθμό χαρακτήρων κάτω από 40 χαρακτήρες για να βεβαιωθείτε ότι τα τρία τελευταία γράμματα θα ταιριάζουν καλά.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Το κόμμα θα είναι στις 4 μ.μ. την Κυριακή (EOM)