Όπου η εθιμοτυπία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λέει ότι η υπογραφή σας πρέπει να είναι

Η τοποθέτηση της υπογραφής σας είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι της σύνταξης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δεν είναι μόνο επειδή δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες για αυτό το μέρος της εθιμοτυπίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποστολή τοποθεσίας υπογραφής

Βάλτε την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ακριβώς κάτω από το τέλος των απαντήσεων κειμένου καθώς και σε νέα μηνύματα. Κάνετε αυτό τόσο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που στέλνετε επαγγελματικά και εκείνους που πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους.

Στην πράξη, η τοποθέτηση υπογραφών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχετε ορίσει στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Η διαφορά μεταξύ τεμπέλης παραπομπής και επιλεκτικής προσφοράς είναι συχνά συνάρτηση του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε ή των προτύπων του επαγγέλματός σας. Οι επαγγελματίες που αγαπούν το Linux, για παράδειγμα, συχνά στηρίζονται σε επιλεκτική παραπομπή, ενώ το Microsoft Outlook απενεργοποιεί την τετριμμένη παραπομπή.

Email λάθη τοποθέτησης υπογραφής θα πρέπει να αποφύγετε

Η τοποθέτηση της υπογραφής σας όπου δεν ανήκει είναι σχεδόν ένα μεγάλο αδίκημα κατά της εθιμοτυπίας, αλλά παρ 'όλα αυτά θα πρέπει να αποφύγετε τα κοινά λάθη τοποθέτησης για να μειώσετε τη σύγχυση.

Υπογραφές στις Γενικές

Η υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν υπερβαίνει τις τέσσερις ή πέντε γραμμές κειμένου και περιέχει τον τυπικό απομεμακρυστή υπογραφής . Η υπογραφή σας δεν είναι μεγαλύτερη από 75 χαρακτήρες. Αποφύγετε, όπου είναι δυνατόν, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, καθώς ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιμετωπίζουν τις ενσωματωμένες εικόνες όπως τα συνημμένα και τα τραβούν έξω από το ίδιο το μήνυμα.

Postscripts

Φυσικά, η τοποθέτηση της υπογραφής σας στις προτεινόμενες θέσεις σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε postscripts ακριβώς κάτω από αυτό. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσίες αντιμετωπίζουν οτιδήποτε κάτω από τον υποδιαμορφωτή υπογραφής ως μέρος της ίδιας της υπογραφής. Επομένως, ως εναλλακτική λύση, συμπεριλάβετε το postscript παρακάτω "υπογράφοντας" το κύριο κείμενο του μηνύματός σας με το όνομά σας, αλλά πάνω από την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.