Πώς να στείλετε το Spam στον φάκελο Spam στο Yahoo Mail

Ακόμα και το ισχυρό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Yahoo Mail δεν τα καταγράφει

Αν δεν μπορείτε να δείτε το κανονικό σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή τα εισερχόμενα αλληλογραφίας του Yahoo σας πλημμυρίζουν με μη ζητηθείσα μαζική αλληλογραφία, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι 'αυτό. Το Yahoo Mail διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος το οποίο έχει ως στόχο τη διαλογή της πλειοψηφίας των ανεπιθύμητων μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού τα λάβετε στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail, αλλά μερικοί θα το πετύχουν.

Στείλτε το Spam στο φάκελο Spam στο Yahoo Mail

Θα πρέπει να σημειώσετε με μη αυτόματο τρόπο τα ανεπιθύμητα μηνύματα που τα μεταδίδουν στα εισερχόμενά σας Αυτό μετακινεί το παραβατικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ένα ξεχωριστό φάκελο και δίνει στο Yahoo πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για την τελειοποίηση του συστήματός του φιλτραρίσματος για μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με το email ανοιχτό:

  1. Ανοίξτε το Yahoo Mall και κάντε κλικ στο spammy email για να το ανοίξετε.
  2. Μεταβείτε στα εικονίδια σειράς ενεργειών στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα .
  3. Στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτό είναι ανεπιθύμητο .
  4. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετακινείται στο φάκελο Spam.
  5. Αν αλλάξετε γνώμη, μεταβείτε στο φάκελο Spam, ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε Μη εμφάνιση spam .

Εάν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητο ή το έχετε χαρακτηρίσει χειροκίνητα ως ανεπιθύμητο στο παρελθόν, αλλά εξακολουθείτε να το λαμβάνετε, ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στην επιλογή Ανεπιθύμητη αλληλογραφία στα εικονίδια της σειράς των ενεργειών πάνω από το πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε Report Spam από το μενού που ανοίγει. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταφέρεται στο φάκελο Spam και ειδοποιείται το Yahoo. Δεν απαιτείται άλλη ενέργεια.

Πώς να αποφύγετε το spam

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της Yahoo, το spam μπορεί να γλιστρήσει. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το ποσό του spam που λαμβάνετε.