Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Προφίλ φωτογραφίας

01 από 10

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Βιντεοπροβολέας Φωτογραφίες και δυνατότητες

Ο βιντεοπροβολέας Home Cinema Epson PowerLite 3500 - φωτογραφική μηχανή με αξεσουάρ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 είναι ένας βιντεοπροβολέας που διαθέτει δυνατότητα προβολής 2D και 3D . Διαθέτει επίσης μια είσοδο HDMI με δυνατότητα MHL που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση συμβατών φορητών συσκευών, καθώς και για το Stick Streaming Stick Roku , καθώς και για ένα ενσωματωμένο σύστημα ηχείων δύο καναλιών.

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε περισσότερες από τις λειτουργίες και τις συνδέσεις του, συνεχίστε με το ακόλουθο προφίλ φωτογραφιών.

Εμφανίζεται στην πρώτη φωτογραφία παραπάνω είναι μια ματιά στα στοιχεία που έρχονται στο πακέτο PowerLight Home Cinema Projector 3500.

Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται ο προβολέας, με το φυλλάδιο Extra Care, τους οδηγούς γρήγορης εγκατάστασης και το CD-ROM (Εγχειρίδιο χρήστη).

Μετακινώντας προς τα κάτω στην αριστερή πλευρά του προβολέα είναι το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας.

Η ανάπαυση στο μπροστινό μέρος του προβολέα είναι το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται και δύο ζεύγη τρισδιάστατων γυαλιών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Epson PowerLite Home Cinema 3500 περιλαμβάνουν:

1. Ο βιντεοπροβολέας 3LCD με ανάλυση (180x1080) 1080p εγγενή ανάλυση pixel , 16x9, 4x3 και 2,35: 1 .

2. Έξοδος φωτισμού: Μέγιστος 2500 Lumen (τόσο σε χρώμα όσο και σε στάνταρ λειτουργία), Λόγος αντίθεσης: έως 70.000: 1 (λειτουργία 2D - Standard), Λάμπα: Μέχρι 3500 ώρες (κανονική λειτουργία) ).

3. Δυνατότητα 3D απεικόνισης ( σύστημα Active Shutter , δύο ζεύγη ποτηριών).

4. Διαστάσεις μονάδας: (W) 16,1 x (D) 12,6 x (H) 6,4 ίντσες. Βάρος: 14,9 λίμπρες λίβρες.

5. Προτεινόμενη τιμή: $ 1.699,99

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες και τις προδιαγραφές του Home Cinema 3500 της Powerline, ανατρέξτε στην αναθεώρηση μου.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ....

02 από 10

Προβολέας βίντεο Home Cinema Epson PowerLite 3500 - Προβολές στο μπροστινό και στο πίσω μέρος

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cineam 3500 - Προβολές μπροστά και πίσω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται παραπάνω μια φωτογραφία που δείχνει την εμπρόσθια και την οπίσθια όψη του Video Projector Epson PowerLite Home Cinema 3500.

Ξεκινώντας με την κορυφή της εικόνας, στην αριστερή πλευρά βρίσκεται ο εξαερισμός του αέρα.

Μετακινώντας προς τα αριστερά, πέρα ​​από το λογότυπο της Epson (το οποίο είναι δύσκολο να δει σε αυτήν τη φωτογραφία, καθώς είναι άσπρο), είναι ο φακός. Μέσα στον φακό είναι τα χειριστήρια ζουμ και εστίασης.

Στη δεξιά πλευρά του φακού βρίσκεται ο μπροστινός αισθητήρας τηλεχειρισμού. Στην κάτω εμπρός αριστερή και δεξιά πλευρά υπάρχουν τα πόδια ρύθμισης που μπορούν να ανυψώσουν την εμπρόσθια γωνία του προβολέα.

Ακριβώς πάνω από τον φακό είναι τα οριζόντια και τα κάθετα στοιχεία μετατόπισης φακού.

Μετακίνηση στην κάτω εικόνα είναι η οπίσθια όψη του προβολέα βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500.

Το κέντρο του πίσω πλαισίου απορροφάται από διάφορες συνδέσεις εισόδου και ελέγχου, ενώ το δοχείο εναλλασσόμενου ρεύματος βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Επίσης, οι περιοχές "σχάρας" στην αριστερή και δεξιά πλευρά του πίνακα συνδέσεων είναι εκεί όπου βρίσκονται τα ενσωματωμένα ηχεία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνδέσεις εισόδου και ελέγχου βίντεο, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Top View

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Φωτογραφία προβολής κορυφής. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φανερωμένη σε αυτή τη σελίδα είναι μια κάτοψη του Epson PowerLite Home Cinema 3500 που δείχνει τα χειριστήρια πρόσβασης στο πλοίο και πλοήγησης, καθώς και τα χειριστήρια αλλαγής φακού. Επίσης, στη δεξιά πλευρά, υπάρχει αφαιρούμενο καπάκι που παρέχει πρόσβαση στη λάμπα προβολέα για σκοπούς αντικατάστασης.

Για προσεκτική εξέταση και εξήγηση των στοιχείων ελέγχου φακού, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Έλεγχοι φακού

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Έλεγχοι φακού. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Στην εικόνα αυτή απεικονίζεται μια πιο κοντινή όψη της εξωτερικής διάταξης φακού του βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 3500.

Το χειριστήριο μεγέθυνσης και εστίασης είναι οι δακτύλιοι που τυλίγονται γύρω από το εξωτερικό του φακού και τα χειριστήρια στην κορυφή είναι τα χειριστήρια οριζόντιας και κατακόρυφης μετατόπισης φακού .

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

05 από 10

Προβολέας Video Home Cinema Epson PowerLite 3500 - Έλεγχοι επί της οθόνης

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Έλεγχοι επί του σκάφους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι εικόνες που βρίσκονται σε αυτήν τη σελίδα είναι τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για το Home Cinema 3500 της Epson PowerLite. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου είναι επίσης αναπαραγόμενα στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σε αυτό το προφίλ.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά, ανάβουν οι ενδεικτικές λυχνίες και οι ενδείξεις κατάστασης θερμοκρασίας

Ακριβώς κάτω από τις ενδεικτικές λυχνίες, είναι η ένδειξη τροφοδοσίας, ακολουθούμενη από το κουμπί λειτουργίας αναμονής και το κουμπί επιλογής πηγής - κάθε πίεση αυτών των κουμπιών αποκτά πρόσβαση σε άλλη πηγή εισόδου.

Μετακίνηση προς τα δεξιά είναι τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης και μενού πλοήγησης. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι και τα δύο κατακόρυφα κουμπιά κάνουν διπλή λειτουργία ως κατακόρυφο χειριστήριο διόρθωσης Keystone, ενώ τα αριστερά και τα δεξιά κουμπιά λειτουργούν τόσο ως χειριστήρια έντασης για το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων όσο και ως προς τα οριζόντια κουμπιά διόρθωσης κατόπτρων.

Για μια ματιά στο πίσω μέρος και μια εξήγηση των παρεχόμενων συνδέσεων, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Συνδέσεις πίσω παραθύρου

Συνδέσεις οικιακού κινηματογράφου Epson PowerLite 3500. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια προσεκτική ματιά στις συνδέσεις που παρέχονται στον βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 3500.

Ξεκινώντας από το επάνω αριστερό μέρος υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI . Αυτές οι είσοδοι επιτρέπουν τη σύνδεση μιας πηγής HDMI ή DVI . Οι πηγές με εξόδους DVI μπορούν να συνδεθούν με μια είσοδο HDMI του Home Cinema Epson PowerLite 3500 μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI.

Επίσης, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η είσοδος HDMI 1 είναι ενεργοποιημένη με δυνατότητα MHL , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε συσκευές συμβατές με MHL, όπως μερικά smartphones, δισκία και το Roku Streaming Stick.

Ακριβώς κάτω από τις δύο είσοδοι HDMI υπάρχει μια συστοιχία συνδέσεων που περιλαμβάνει μια είσοδο οθόνης υπολογιστή (VGA) , έξοδο σκανδάλης 12 volt, σύνδεση διασύνδεσης RS232-C (που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση του συστήματος ελέγχου προσαρμοσμένης εγκατάστασης) και ένα σύνολο Composite Video ) και αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους .

Μετακίνηση προς τα δεξιά είναι μια σειρά από εισόδους Component Video , ένα mini-USB (για υπηρεσία μόνο) και μια τυπική θύρα USB (μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρχεία πολυμέσων που είναι συμβατά με την πρόσβαση από μια μονάδα flash ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή για τη σύνδεση του προαιρετικού Epson 802.11b / g / n μονάδα ασύρματου LAN).

Παρέχει επίσης έξοδο ήχου 3,5 mm για σύνδεση σε εξωτερικό ηχοσύστημα.

Στην άκρη δεξιά υπάρχει ένας αισθητήρας τηλεχειρισμού πίσω τοποθετημένος. Για να δείτε το τηλεχειριστήριο που παρέχεται με τον προβολέα βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

Για να δείτε το τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το Home Cinema 3500, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Τηλεχειριστήριο

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Τηλεχειριστήριο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το τηλεχειριστήριο του Home Cinema Epson PowerLite 3500 επιτρέπει τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του προβολέα μέσω των μενού επί της οθόνης.

Αυτό το τηλεχειριστήριο προσαρμόζεται εύκολα στην παλάμη της παλάμης οποιουδήποτε χεριού και διαθέτει αυτο-επεξηγηματικά κουμπιά. Επίσης, το τηλεχειριστήριο είναι επίσης οπίσθιο φωτισμό, διευκολύνοντας έτσι τη χρήση του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι εάν διαθέτετε ράδιο Roku συνδεδεμένο στον προβολέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ίδιο τηλεχειριστήριο για να περιηγηθείτε στα περισσότερα από τα μενού ρύθμισης Roku και εφαρμογής πλοήγησης.

Ξεκινώντας από την κορυφή (περιοχή με μαύρο χρώμα) είναι το κουμπί λειτουργίας, καθώς και τα κουμπιά επιλογής εισόδου. Υπάρχουν επίσης κουμπιά P-in-P (Picture-in-Picture) και USB / LAN.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία USB / LAN, πρέπει να αγοράσετε την προαιρετική μονάδα ασύρματου LAN USB της Epson. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε το 3500 ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ασύρματη πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο από συσκευές συνδεδεμένες σε δίκτυο, όπως έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής αναπαραγωγής (χρησιμοποιούνται με συσκευές συνδεδεμένες μέσω USB), καθώς και από την πρόσβαση HDMI (HDMI-CEC) και τα στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια σειρά που περιλαμβάνει τα στοιχεία ελέγχου Μορφή 3D, Έγχρωμη λειτουργία και Έλεγχος Super Res / Detail Enhance.

Η κυκλική περιοχή στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου περιέχει τα κουμπιά πρόσβασης μενού και πλοήγησης.

Τα υπόλοιπα κουμπιά σε αυτήν την περιοχή είναι Fine / Fast, RGBCMY (πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων χρωμάτων), Αναλογία όψεων , Ρυθμίσεις χρήστη, Μνήμη, 2D / 3D, Μοτίβο (εμφανίζει μοτίβα προβολής) ).

Τέλος, στο κάτω μέρος παρέχονται στοιχεία ελέγχου για χρήση με τον ασύρματο διακόπτη HDMI της Epson, αλλά δεν λειτουργεί σε αυτόν τον προβολέα.

Για μια δειγματοληψία των μενού στην οθόνη, προχωρήστε στην ομάδα των φωτογραφιών σε αυτό το προφίλ ...

08 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Μενού ρυθμίσεων εικόνας

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Μενού ρυθμίσεων εικόνας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία το μενού Ρυθμίσεις εικόνας.

1. Λειτουργία χρώματος: Μια σειρά προκαθορισμένων ρυθμίσεων χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας: Αυτόματα (προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις βάσει φωτισμού χώρου), Cinema (προβολή ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο), Δυναμική (όταν απαιτείται υψηλή φωτεινότητα) Φυσικό, Δυναμικό 3D (αυξάνει τη φωτεινότητα κατά την προβολή του 3D σε ένα δωμάτιο με κάποιο φως περιβάλλοντος), 3D Cinema (ορίζει φωτεινότητα για προβολή 3D σε σκοτεινό δωμάτιο).

2. Φωτεινότητα: Χειροκίνητη ρύθμιση για να γίνει η εικόνα πιο φωτεινή ή πιο σκούρα.

3. Αντίθεση: Με το χέρι αλλάζει το επίπεδο του σκούρου στο φως.

4. Χρώμα Κορεσμός: Παρέχει τη χειροκίνητη ρύθμιση του βαθμού όλων των χρωμάτων μαζί.

5. Απόχρωση: Ρυθμίζει την ποσότητα πράσινου και ματζέντα στην εικόνα.

6. Tone Skin: Εξισορροπεί την ποσότητα του πράσινου και του κόκκινου για να βελτιστοποιήσει το χρώμα του δέρματος.

7. Sharpness: Ρυθμίζει τον βαθμό ορισμού ακμής στην εικόνα. Αυτή η ρύθμιση θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, καθώς μπορεί να εμφανίσει αντικείμενα τέχνης.

8. Θερμοκρασία χρώματος: Παρέχει χειροκίνητη προσαρμογή της εικόνας Θερμότητας (πιο κόκκινη - εξωτερική εμφάνιση) ή Blueness (πιο μπλε - εσωτερική εμφάνιση) της εικόνας.

9. Advanced: Η επιλογή αυτής της επιλογής μεταφέρει τον χρήστη σε ένα υπομενού που επιτρέπει πιο ακριβή στοιχεία ελέγχου χρώματος που επιτρέπουν την αύξηση ή μείωση του κορεσμού χρώματος κάθε χρώματος (κόκκινο, πράσινο, μπλε ή κόκκινο, πράσινο, μπλε, κυανό, ματζέντα, κίτρινο) ξεχωριστά.

9. Κατανάλωση ενέργειας: Αυτή η επιλογή επιτρέπει τον έλεγχο της εξόδου φωτός της λάμπας. Το Κανονικό παρέχει μια φωτεινή εικόνα κατάλληλη για προβολή ή προβολή 3D όταν υπάρχει κάποιο φως περιβάλλοντος. Η λειτουργία ECO μειώνει την έξοδο φωτός από τη λυχνία, αλλά είναι αρκετά φωτεινή για τις περισσότερες προβολές οικιακού κινηματογράφου σε σκοτεινό δωμάτιο. Η ρύθμιση ECO εξοικονομεί επίσης ενέργεια και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της λάμπας.

10. Auto Iris: Ρυθμίζει αυτόματα την έξοδο φωτός του προβολέα ανάλογα με τη φωτεινότητα της εικόνας.

12. Επαναφορά: Ακυρώνει όλες τις ρυθμίσεις εικόνας που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

09 από 10

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Μενού ρυθμίσεων σημάτων

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Μενού ρυθμίσεων σημάτων. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο μενού Ρυθμίσεις σήματος για τον βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 3500:

1. Εγκατάσταση 3D : Μεταβαίνει σε ένα υπομενού που παρέχει τις ακόλουθες επιλογές -

3D Display - Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία 3D απεικόνισης. Η πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία μέσω του κουμπιού 2D / 3D στο τηλεχειριστήριο είναι επίσης διαθέσιμη.

Μορφή 3D - Στη θέση Αυτόματο, ο προβολέας μπορεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, να ανιχνεύσει το εισερχόμενο σήμα 3D μορφής. Ωστόσο, αν το 3D σήμα δεν ανιχνευθεί αυτόματα, μπορείτε να επιλέξετε 2D (εμφανίζει πάντα 2D εικόνα, ακόμη και με 3D πηγές), δίπλα-δίπλα (το εισερχόμενο 3D σήμα έχει τις εικόνες αριστερού και δεξιού ματιού που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα ) και το επάνω και το κάτω μέρος (το εισερχόμενο τρισδιάστατο σήμα έχει τις εικόνες αριστερού και δεξιού ματιού που εμφανίζονται στην επάνω και την κάτω πλευρά).

3D Depth - Ρυθμίζει τον επιθυμητό βαθμό βάθους 3D.

Διαγώνιο μέγεθος οθόνης - Αυτό σας επιτρέπει να πείτε στον προβολέα τι οθόνη μεγέθους χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε στη βελτιστοποίηση της απόδοσης 3D απεικόνισης, όπως η μείωση των παρεμβολών (φωτοστέφανο, φάντασμα).

3D Brightness - Ρυθμίζει τη φωτεινότητα των 3D εικόνων. Σημείωση: Ο προβολέας παρέχει επίσης αυτόματη αντιστάθμιση φωτεινότητας / αντίθεσης όταν ανιχνεύονται εικόνες 3D.

Αντίστροφα γυαλιά 3D: - Αυτή η ρύθμιση αναστρέφει την ακολουθία λήψεων LCD 3D γυαλιών αν εμφανίζονται λανθασμένα εικόνες 3D με φόντο που βρίσκεται μπροστά από το προσκήνιο. Η αντίστροφη λειτουργία αντιστρέφει το σφάλμα, έτσι ώστε τα επίπεδα 3D να εμφανίζονται σωστά.

Ειδοποίηση προβολής 3D - Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την προειδοποίηση προβολής και προειδοποίησης παρακολούθησης 3D όταν εντοπίζονται εικόνες 3D.

2. Αναλογία όψης: Επιτρέπει τη ρύθμιση της αναλογίας διαστάσεων του προβολέα. Οι επιλογές είναι:

Κανονική - Ρυθμίζει την αναλογία διαστάσεων και το μέγεθος εικόνας για εικόνες που βασίζονται σε υπολογιστή.

16: 9 - Μετατρέπει όλα τα εισερχόμενα σήματα σε αναλογία διαστάσεων 16: 9. Οι εισερχόμενες εικόνες 4: 3 είναι τεντωμένες.

Πλήρης - Όλες οι εισερχόμενες εικόνες επαναδιαμορφώνονται για να γεμίσουν την οθόνη, ανεξάρτητα από την αναλογία διαστάσεων του εισερχόμενου σήματος. Τα σήματα 4: 3 τεντώνονται οριζόντια και τα σήματα 1,85: 1 και 2,35: 1 τεντώνονται κάθετα.

Native - Εμφανίζει όλες τις εισερχόμενες εικόνες χωρίς τροποποίηση της αναλογίας διαστάσεων.

3. Θέση Ενισχύει την εικόνα στην οθόνη χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. Πιο χρήσιμο για εικόνες που προέρχονται από υπολογιστή.

4. Αποεπένδυση: Με το χέρι μεταβιβάζεται η μεταβλητή σάρωση και η προοδευτική σάρωση .

5. Super Resolution: Ρυθμίζει τη βελτίωση λεπτομέρειας για την εικόνα.

6. Προηγμένη: Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα υπομενού με τις ακόλουθες επιλογές: Μείωση θορύβου (μειώνει την ποσότητα του θορύβου βίντεο σε μια εικόνα - αλλά μπορεί επίσης να μαλακώσει την εικόνα), το επίπεδο ρύθμισης (λεπτή ρύθμιση του μαύρου επιπέδου), Overscan (ρυθμίζει τα εξωτερικά περιθώρια Η εικόνα επεξεργάζεται την εικόνα (η ταχύτητα επιτρέπει στον προβολέα να εμφανίζει εικόνες γρηγορότερα - αλλά μειώνει την ποιότητα της εικόνας, επισημαίνει την ποιότητα και τον χρόνο γρήγορης απόκρισης).

7. Επαναφορά: Επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

10 από 10

Προβολέας βίντεο Home Cinema Epson PowerLite 3500 - Μενού πληροφοριών

Προβολέας βίντεο Home Cinema Epson PowerLite 3500 - Μενού πληροφοριών. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή την τελική ματιά στο σύστημα μενού οθόνης της Epson 3500 είναι μια ματιά στο μενού Πληροφορίες. Αυτό είναι το μενού που λέει στο χρήστη τις ώρες λειτουργίας των λυχνιών, τις τεχνικές προδιαγραφές του τρέχοντος εισερχόμενου σήματος πηγής που βλέπετε και πρόσθετες πληροφορίες.

1. Ώρες Λάμπας: Εμφανίζει τον αριθμό των αριθμών που χρησιμοποιεί ο Λάμπα. Ο δείκτης θα εμφανίσει 0 ώρες έως ότου χρησιμοποιηθεί 10 ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε, κατά τη στιγμή που λήφθηκε αυτή η φωτογραφία, χρησιμοποιήθηκαν 52 ώρες λάμπας.

2. Πηγή: Αυτό δείχνει ποια είσοδος προσπελάζεται και προβάλλεται αυτή τη στιγμή. Οι επιλογές πηγής εισόδου περιλαμβάνουν: HDMI 1, HDMI 2 , Component , PC , Video .

3. Σήμα εισόδου: Δείχνει ποιο τύπο σήματος σήματος βίντεο ανιχνεύεται. Σε αυτή την περίπτωση είναι Component (δεν πρέπει να συγχέεται με μια σύνδεση βίντεο συνιστωσών - αυτό το στοιχείο αναφέρεται στο πρότυπο χρώματος που παρέχεται από την πηγή).

4. Ανάλυση: Εμφανίζει την ανάλυση των εικονοστοιχείων του σήματος εισόδου. Στην περίπτωση αυτή, η ανάλυση των εικονοστοιχείων του εισερχόμενου σήματος εικόνας σε αυτή την εικόνα είναι 1080p.

5. Λειτουργία σάρωσης: Δείχνει αν το εισερχόμενο σήμα είναι παρεμβαλλόμενο ή προοδευτικό .

6. Ρυθμός ανανέωσης: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ρυθμό ανανέωσης του εισερχόμενου σήματος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το 60.05Hz είναι ένας σωστός αριθμός - στην κοινή πρακτική, αυτό αναφέρεται ως ρυθμός ανανέωσης 60Hz.

7. 3D Format: Εμφανίζει την εισερχόμενη μορφή 3D που εντοπίστηκε. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, δεν υπάρχει εντοπισμένο τρισδιάστατο σήμα.

8. Πληροφορίες συγχρονισμού: Εμφανίζει λεπτομέρειες συγχρονισμού σήματος βίντεο / προβολέα.

9. Deep Color: Εμφανίζει τις πληροφορίες βαθιάς βάθους χρώματος από πηγές HDMI. Το Deep Color δεν είναι πάντα παρόν, όπως στην περίπτωση αυτή.

10. Κατάσταση: Εμφανίζει τυχόν πληροφορίες σφάλματος.

11. Σειριακός αριθμός: Ο σειριακός αριθμός του προβολέα.

12. Έκδοση: Αυτή απεικονίζει ποια έκδοση του υλικολογισμικού είναι εγκατεστημένη.

13. Αναγνωριστικό συμβάντος: Εμφανίζει έναν κωδικό αριθμό που αντιστοιχεί σε πρόβλημα σφάλματος, εάν υπάρχει. Εάν ο προβολέας λειτουργεί κανονικά, αυτό πρέπει να είναι κενό.

Περισσότερα για το Home Cinema της Epson PowerLite 3500

Ο Epson PowerLite Home Cinema 3500, από άποψη χαρακτηριστικών και συνδεσιμότητας, προσφέρει μεγάλη λειτουργική ευελιξία. Επίσης, με την έντονη έξοδο φωτός, ο προβολέας αυτός μπορεί να προβληθεί σε ρυθμίσεις που μπορεί να έχουν κάποιο βαθμό φωτισμού περιβάλλοντος ή να μην είναι εντελώς σκοτεινές και είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για υπαίθρια χρήση (βράδυ, βέβαια).

Για πρόσθετες πληροφορίες και προοπτικές σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της Epson PowerLite Home Cinema 3500, δείτε επίσης τις αναθεωρήσεις και τις δοκιμές απόδοσης βίντεο .

Ελέγξτε τις τιμές