Οι 8 καλύτεροι παίκτες μουσικής προπόνησης που θα αγοράσουν το 2018

Άσκηση με αυτές τις μεγάλες μουσικές προπονήσεις

Ακούγοντας κάποια μουσική ενώ ασκείτε είναι ένα από τα καλύτερα κίνητρα για να σας βοηθήσει να εξουσιάσετε μέσα από την προπόνηση σας. Σίγουρα, το smartphone σας παίζει πιθανώς μουσική, αλλά μπορεί να είναι δύσκολη και δυσκίνητη για χρήση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Γι 'αυτό και έχουμε στρογγυλοποιήσει τους καλύτερους μουσικούς παίκτες για να περάσετε από κολύμβηση, να αντλήσετε σίδερο και να τρέξετε μονοπάτια.

Από το iPod Shuffle Waterfi που συνοδεύει τη μεγαλύτερη εγγύηση στη λίστα με το φιλικό προς τον προϋπολογισμό SanDisk Clip Jam, αυτές οι συσκευές μουσικής προπόνησης θα σας τραγουδήσουν μια διαφορετική μουσική. Ω, και ενώ εργάζεστε, παρακολουθείτε την πρόοδό σας με τις εφαρμογές iOS / Android.

Το Waterfi iPod Shuffle έχει 2GB (αποθηκεύει περίπου 500 τραγούδια), διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ώρες και είναι αδιάβροχη έως και 210 πόδια υποβρύχια. Παρόλο που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από τους άλλους στην αγορά, το Waterfi iPod Shuffle αξίζει την τιμή και περιλαμβάνει αδιάβροχα ακουστικά σύντομων κορδονιών, ακουστικά της Apple και καλώδιο φόρτισης USB iPod Shuffle. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: Το Waterfi iPod Shuffle έχει ένα κλιπ στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε με το λουρί των γυαλιών σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους άπληστους κολυμβητές, τους surfers, τους kiteboarders και τους εκπαιδευτές του triathlon, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δραστηριότητες άσκησης που δεν περιλαμβάνουν νερό (τρέξιμο, ποδηλασία κ.λπ.).

Έχω την ιδιοκτησία αυτού του music player για τρία χρόνια, και συνήθως δεν είμαι κανένας που υποσχέμαι την υπακοή σε μια εταιρεία, αλλά η Waterfi με έκανε έναν πιστό πελάτη. Χρησιμοποιούσα τακτικά το Waterfi iPod Shuffle, κολυμπώντας με αυτό κατά μέσο όρο 15 ώρες την εβδομάδα και ένα χρόνο αργότερα έσπασε. Η εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας είναι τόσο γρήγορη για τη διετή εγγύηση που τους απέστειλε μια αντικατάσταση εντός μιας ημέρας, χωρίς ερωτήσεις.

Το AGPTEK A26 είναι ένα προσιτό Bluetooth MP3 player που είναι ιδανικό για ιδρώτες, περιλαμβάνει ένα πίσω κλιπ για εύκολη πρόσβαση και έχει 8GB (2.000 τραγούδια) εσωτερικής μνήμης. Το ενσωματωμένο σε σιλικόνη music player μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 64GB με την υποδοχή κάρτας Micro SD και υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των WMA και FLAC. Αν και μικρό (2.1 x 1.3 x 0.5 ίντσες), αυτό το μικρό MP3 player περιλαμβάνει τεχνολογία Bluetooth 4.0, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε ασύρματα με τα ακουστικά Bluetooth και τα ηχεία σας.

Το AGPTEK A26 διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία 240mAh που φορτίζει σε 1,5 ώρες με διάρκεια παιχνιδιού 30 ωρών (περίπου 8 ώρες στη λειτουργία Bluetooth). Διπλασιάζεται ως ραδιόφωνο FM, ψηφιακό ρολόι και μπορεί να εμφανίσει στίχους μορφής LRC στην ψηφιακή του διασύνδεση για τα τραγούδια που παίζετε.

Όταν ψάχνετε για ένα ειδικό μοντέρνο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τρέξιμο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ελέγχονται για να ληφθούν ακόμη υπόψη. Η συσκευή πρέπει να είναι άνετη και να μπορεί να αναπαράγει μουσική υψηλής ποιότητας τόσο από την ίδια τη συσκευή όσο και από τη ροή από το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth. Το Sony NWZWS613BLK ελέγχει τα κιβώτια αυτά και άλλα. Παρόλο που μοιάζει να φοράτε ένα ακουστικό, το NWZWS613BLK διαθέτει 4GB αποθηκευτικού χώρου για μουσική ή audiobooks, καθώς και μια σύνδεση με Bluetooth για streaming μουσική ή λήψη κλήσεων. Για τον έλεγχο του τι παίζει, το NWZWS613BLK περιλαμβάνει ένα μικρό τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να παρακάμψετε κομμάτια ή να αλλάξετε την ένταση στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Για τη φόρτιση, η συσκευή διαρκεί μόνο τρία λεπτά για να πάρει 60 λεπτά αναπαραγωγής και η μπαταρία διαρκεί έως και οκτώ ώρες, αν τη φορτίζετε πλήρως. Τόσο το ακουστικό όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επίσης αδιάβροχα μέχρι δύο μέτρα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για κολύμβηση.

Τίποτα δεν κάνει μια προπόνηση πιο διασκεδαστική από την υπέροχη μουσική για να σας πάει. Για λιγότερο από $ 30, μπορείτε να παραλάβετε το δημοφιλές player SanDisk Clip Jam, ένα ελαφρύ clip-on MP3 player με αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Αυτό ισούται με 2.000 αγαπημένα σας τραγούδια ή ηχητικά βιβλία, έτσι ώστε να έχετε πάντα ένα άλλο κίνητρο τραγούδι διαθέσιμο ενώ θα ιδρώνετε.

Με μια ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας microSD, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα περισσότερη αποθήκευση εάν το χρειάζεστε και η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας δίνει έως και 18 ώρες εξαιρετικού ήχου (εκπαίδευση μαραθωνίου, καθένας;). Καλύτερα, ο παίκτης SanDisk Clip Jam υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων MP3, WMA, AAC, WAV και Audible, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τη μετατροπή των αγαπημένων σας τραγουδιών. Έχει ακόμη ένα δέκτη ραδιοφώνου FM, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε τοπικές ειδήσεις και αθλητική κάλυψη. Με μια εύκολη στην ανάγνωση οθόνη και τα μεγάλα κουμπιά πλοήγησης, είναι εύκολο να αλλάξετε τραγούδια ή ακόμα και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής στη συσκευή σας.

Η γοητευτική AGPTEK E02 έρχεται με 8GB μνήμης, ζυγίζει 0,67 ουγκιές και τα μέτρα 2,75 x 1,02 x 0,63 ίντσες - περίπου το μέγεθος ενός πακέτου κόμμεως.

Με ένα κλιπ στην πλάτη του για ενεργά ασκήσεις, το AGPTEK διαθέτει ραδιόφωνο FM, συσκευή εγγραφής φωνής και μέχρι 10 ώρες αναπαραγωγής ήχου MP3. Η μικροσκοπική συσκευή αναπαραγωγής MP3 διαθέτει ένα κουμπί που προσαρμόζεται στον αντίχειρα του χρήστη, διευκολύνοντας την περιήγηση στα τραγούδια, καθώς και την παύση και αναπαραγωγή. Το E02 υποστηρίζει έως και 32GB μνήμης με την κάρτα Micro SD και αναπαράγει μορφές αρχείων MP3 και WMA. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Αν θέλετε να αφήσετε το smartphone σας πίσω, ενώ χτυπάτε τα μονοπάτια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα συμπαγές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που επίσης έχει διπλό καθήκον ως συσκευή παρακολούθησης smartwatch και fitness, το καλύτερο στοίχημά σας είναι η συσκευή TomTom Spark Cardio. Με δυνατότητα αποθήκευσης 500 τραγουδιών (56 ώρες ακρόασης), το TomTom Spark Cardio φοριέται γύρω από τον καρπό σας και έρχεται με ασύρματα ακουστικά Bluetooth, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καλώδια που αναστέλλουν το βήμα σας.

Ακόμη καλύτερα, η ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης γυμναστικής σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας 24/7. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να δείτε πόσα λεπτά έχετε ενεργήσει, τα βήματα που έχετε πάρει, τις θερμίδες που έχετε καεί, καθώς και τη μέτρηση του καρδιακού σας ρυθμού, χάρη στις οκτώ διαφορετικές λειτουργίες του smartwatch. Για παράδειγμα, εισάγετε τη λειτουργία ποδηλασίας και θα μπορείτε να δείτε τη διάρκεια, την απόσταση, την ταχύτητα και το ρυθμό για ολόκληρη τη διαδρομή σας, ενώ η λειτουργία κολύμβησης θα σας ενημερώσει για το ρυθμό εγκεφαλικού επεισοδίου και τον αριθμό των γύρων. Και για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε την πρόοδο και τους στόχους σας, η συσκευή συγχρονίζεται με τις ακόλουθες εφαρμογές: NikePlus, Runkeeper, UP από Jawbone, Strava, MapMyFitness και Endomondo.

Η κολύμβηση είναι μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης που διατίθενται, αλλά το νερό και τα ηλεκτρονικά γενικά δεν αναμιγνύονται. Ωστόσο, αν έχετε τη διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και σας αρέσει να εργάζεστε μέσα, κάτω ή γύρω από το νερό, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ειδικά αδιάβροχο iPod Shuffle από το Underwater Audio.

Αυτή η κομψή, ελαφριά συσκευή αναπαραγωγής MP3 περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού iPod Shuffle της Apple, που περιλαμβάνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών και αποθήκευση 2G - αρκετή για να χωρέσει εκατοντάδες τραγούδια, ηχητικά workout ή audiobooks. Ένας ισχυρός ενσωματωμένος κλιπ προστίθεται για να επισυνάψετε στο καπάκι σας ή το λουρί του λουριού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της συσκευής στην πισίνα. Η λειτουργία Voice Over σάς επιτρέπει να μετακινηθείτε μέσω της λίστας αναπαραγωγής ή να αλλάξετε τραγούδια χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε να πιέζετε κουμπιά ή ακόμα και να απομακρύνετε τα μάτια σας από την προπόνηση - ιδανική για τους κολυμβητές ή τους αθλητές του triathlon. Αυτός ο δροσερός μουσικός προπόνηση έρχεται ακόμη και με δωρεάν λήψη 30λεπτης προπόνησης κολύμβησης ήχου από την Rebecca Soni, έναν κολυμβητή του εθνικού πρωταθλητή του 2008 και το χρυσό μετάλλιο του 2012, για να σας εμπνεύσει ενώ κολυμπάτε.

Δεν μπορώ να κατανοήσω την έξοδο του smartphone σας στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης; Στη συνέχεια, το Tribe AB37 Premium Water Resistant Sports Armband είναι το βασικό βοηθητικό προϊόν. Είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο, έρχεται με ένα ελεύθερο προστατευτικό οθόνης και ο ιμάντας προσαρμογής velcro θα χωρέσει σε οποιοδήποτε βραχίονα έως 16 ίντσες σε περιφέρεια. Το περιβραχιόνιο έχει επίσης μια αντανακλαστική λωρίδα (η οποία είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες γυμναστικής όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός), καθώς και ενσωματωμένο κρυφό κάτοχο κλειδιού. Είναι συμβατό με τα iPhone 6, 6S, 5, 5S, 5C, όλα τα iPods και το Galaxy S3 / S4.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .