Αναθεώρηση του συστήματος ηχείων οικιακού κινηματογράφου EMP Tek Cinema 7

Ένα σύστημα ηχείων 7.1 καναλιών που φαίνεται και ακούγεται υπέροχο

Ο μεγάλος ήχος από τα συμπαγή ηχεία είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά η EMP Tek, που δανείζεται κάποια τεχνολογία από τα προϊόντα υψηλότερης τεχνολογίας, έφτιαξε ένα πακέτο ηχείων με συμπαγή κεντρικά και δορυφορικά ηχεία, σε συνδυασμό με ένα πλήρες μέγεθος 10 -inch subwoofer, που προορίζεται να προσφέρει μια καλή εμπειρία surround sound στο σπίτι, σε ένα μικρό προϋπολογισμό. Για όλες τις λεπτομέρειες, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική. Μετά, επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το προφίλ φωτογραφιών μου για μια πρόσθετη ματιά και τεχνική περιγραφή αυτού του συστήματος ηχείων.

EMP Tek Cinema 7 - Επισκόπηση

E3c κεντρικό ηχείο καναλιών

Το ηχείο E3c είναι σχεδιασμός διθέσιμου αναστολέα μπάσων που ενσωματώνει δύο οδηγούς μπάσων / μεσαίου μεγέθους 3 ιντσών, ένα tweeter 3/4 ιντσών και δύο πίσω θύρες για μια εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας.

Το E3c διαθέτει κατασκευή MDF (μεσαίας πυκνότητας ινοσανίδων), ζυγίζει 5.90 lbs και έχει τις ακόλουθες διαστάσεις (WHD) 10-3 / 4 x 4-1 / 4 x 6 (ίντσες).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, ανατρέξτε στη σελίδα Προφίλ φωτογραφιών μου E3c

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία για να δείτε τα δορυφορικά ηχεία που παρέχονται με αυτό το σύστημα ...

E3b Δορυφορικά ηχεία βιβλιοθηκών

Τα δορυφορικά ηχεία EMP Tek E3b είναι ένα 2-Way Bass Reflex Design που ενσωματώνει έναν οδηγό Bass / Midrange 3 ιντσών, ένα tweeter 3/4 ιντσών και οπίσθιο φωτισμό για εκτεταμένη έξοδο χαμηλής συχνότητας.

Κάθε E3b διαθέτει κατασκευή MDF ζυγίζει 3.25 λίβρες και έχει τις ακόλουθες διαστάσεις (WHD σε ίντσες): 4-1 / 4 x 6-3 / 4 x 5-1 / 8.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, ανατρέξτε στη σελίδα Προφίλ φωτογραφιών μου E3b

Ενσωματωμένο υπογούφερ E10s

Το Subwoofer E10 που περιλαμβάνεται στο σύστημα ηχείων Cinema 7 έχει σχεδίαση Bass Reflex, όπως αποδεικνύει ο συνδυασμός του μπροστινού οδηγού πυροδότησης 10 ιντσών σε συνδυασμό με μια θύρα προς τα κάτω.

Το EMP Tek E10s ζυγίζει 27 κιλά και έχει τις ακόλουθες διαστάσεις (WHD σε ίντσες): 13 x 14 1/2 x 16.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, ανατρέξτε στη σελίδα Προφίλ φωτογραφιών του E10 .

Πρόσθετα στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση

Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray: OPPO BDP-93

Συσκευή αναπαραγωγής DVD: OPPO DV-980H.

Δέκτης Home Cinema: Onkyo TX-SR705 .

Σύστημα ηχείου / υπογούφερ 1 που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση (7,1 κανάλια): 2 Klipsch F-2 , 2 Klipsch B-3 , Klipsch C-2 Center, 2 Polk Audo R300 και Klipsch Synergy Sub10 .

Σύστημα ηχείων / υπογούφερ 2 που χρησιμοποιείται για σύγκριση (5.1 κανάλια): Ηχείο κεντρικού καναλιού EMP Tek E5Ci, τέσσερα ηχεία CD-R E5Bi για αριστερό και δεξιό κεντρικό και περιβάλλοντα και υπογούφερ ES10i 100 watt .

Προβολέας βίντεο: Epson PowerLite Home Cinema 3020e (για δάνειο επανεξέτασης)

Συνδέσεις ήχου / βίντεο με καλώδια Accell, InTekrconnect. 16 Καλώδιο ηχείων που χρησιμοποιείται. Καλώδια HDMI υψηλής ταχύτητας που παρέχονται από την Atlona για αυτήν την αναθεώρηση.

Λογισμικό που χρησιμοποιείται

Δίσκοι Blu-ray: Θωρηκτό , Ben Hur , γενναίος , καουμπόηδες και αλλοδαποί , Αγώνες πείνας , σιαγόνες , Τριόγια του Jurassic Park , Megamind , Mission Impossible - Πρωτόκολλο φάντασμα , Sherlock Holmes: Ένα παιχνίδι σκιών .

Τυπικά DVD: Το σπήλαιο, το σπίτι των πετώντας μαχαίρια, Kill Bill - Τόμος 1/2, Βασίλειο του ουρανού (Cut του σκηνοθέτη), Lord of Rings Trilogy, πλοίαρχος και διοικητής, Outlander, U571, και V Για Vendetta .

CDs: Al Stewart - Μια παραλία γεμάτη από Shells , Beatles - ΑΓΑΠΗ , Μπλε Μάντ Μάντσεστερ - Το συγκρότημα , Joshua Bell - Μπερνστάιν - Δυτική Side Story Σουίτα , Eric Kunzel - 1812 Overture , HEART - Dreamboat Annie , Nora Jones - , Sade - Στρατιώτης της Αγάπης .

Δίσκοι DVD-Audio περιλαμβάνονται: Βασίλισσα - Νύχτα στην όπερα / το παιχνίδι , Eagles - Ξενοδοχείο Καλιφόρνια , και Medeski, Martin, και Ξύλο - Ορατό , Sheila Nicholls - Wake .

Οι δίσκοι SACD που χρησιμοποιήθηκαν συμπεριλάμβαναν: Pink Floyd - Σκοτεινή πλευρά της Σελήνης , Steely Dan - Gaucho , Ο Who - Tommy .

Απόδοση ήχου - E3c κεντρικό κανάλι και δορυφορικά ηχεία E3b

Τα κανάλια E3c Center Channel και E3b δορυφορικά ηχεία, παρά το μικρό τους μέγεθος, παρείχαν μια πολύ καλή εμπειρία ακρόασης ήχου. Το Κέντρο E3c έκανε μια καλή δουλειά αγκυροβολώντας φωνητικά και διάλογο, αλλά δεν ήταν αρκετά «ογκώδες» στο χαμηλότερο μεσαίο τμήμα, όπως τα μεγαλύτερα κεντρικά ηχεία στα συστήματα σύγκρισης και δεν ήταν τόσο λεπτομερής στις υψηλότερες συχνότητες.

Από την άλλη πλευρά, το E3c δεν είναι υπερβολικά φωτεινό ή σκληρό και προβάλλει ένα ηχητικό στάδιο μεγαλύτερο από το φυσικό του μέγεθος. Οι ECs σίγουρα εκπλήρωσαν τον ρόλο του κεντρικού καναλιού για το μικρό μέγεθος και ενσωματώθηκαν ομαλά τόσο με τους δορυφόρους E3b όσο και με το subwoofer E10s.

Το E3c, σε συνδυασμό με τους δορυφόρους E3b, έδωσε μια πολύ καλή εμπειρία ακρόασης surround ήχου. Αν και ελαφρώς συγκρατημένοι με μεταβατικές διακυμάνσεις υψηλής συχνότητας, όπως η λεπτή λεπτομέρεια στα όργανα κρουστών, το σπάσιμο και το σπάσιμο του γυαλιού, του ξύλου ή παρόμοιων επιδράσεων, δεν ήταν καθόλου υπερβολικά βαρετές. Οι δορυφόροι παρείχαν την ομαλότητα και την καλή κατεύθυνση τοποθέτησης των ηχητικών εφέ, ενώ παράλληλα προσέφεραν ένα εντυπωσιακό ηχητικό πεδίο για ταινίες και μουσική όταν τοποθετούσαν τη διαμόρφωση των 7 καναλιών τους.

Έξοδος ήχου - Υπογούφερ E10s

Και τα δύο δορυφορικά ηχεία E3c και E3b είναι ένας μεγάλος συνδυασμός, αλλά το πραγματικό αστέρι του Cinema 7 είναι το subwoofer E10s. Σε συστήματα ηχείων χαμηλού κόστους, οι γωνίες συχνά πρέπει να κοπούν για να πληρούν ένα σημείο τιμών, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα υπογούφερ που δεν είναι σωστά μέχρι τις λήψεις. Μπορεί να είναι πολύ boomy στην ανώτερη περιοχή βάσης, πάρα πολύ λασπώδης και ασαφής στο κάτω μέρος, ή να πέσει σε όγκο πολύ γρήγορα, καθώς οι συχνότητες γίνονται χαμηλότερες.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τα E10. Βρήκα ότι αυτό το Subwoofer όχι μόνο δεν παρείχε καλή μετάβαση από τις κατώτερες μεσαίες / ανώτερες μπάσες των E3b και E3c σε χαμηλές συχνότητες που παράγει το subwoofer, αλλά δεν ήταν καυσαερίων στο πάνω μπάσο και πολύ σφιχτό και ισχυρό στην βαθύ άκρο.

Για κινηματογραφικές ταινίες, τα E10 παρείχαν το σωστό ποσό χαμηλού τερματισμού για την πυρκαγιά των κανόνι στην αρχική σκηνή μάχης Master και Commander και τις σκηνές βάθους φόρτισης στο U571 . Για τη μουσική, τα E10 παρήγαγαν μια καλή απόκριση χαμηλής συχνότητας για τα ηλεκτρικά μπάσα, καθώς και την υφή που απαιτείται για την καλή ακουστική αναπαραγωγή μπάσων.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο το Subwoofer E10s σε σύγκριση με το Klipsch Synergy Sub10 και το EMP Tek ES10i που χρησιμοποίησα για σύγκριση, το Subwoofer E10s δεν μπόρεσε αρκετά να φτάσει στο πολύ χαμηλό άκρο στο ίδιο επίπεδο εξόδου όπως το Klipsch (φυσικά το Klipsch εξίσου ισχυρότερος ενισχυτής), αλλά ήταν βαθύτερο και πιο σφιχτό στο χαμηλότερο άκρο από το EMP Tek ES10i. Το E10s είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό υποτίτλων 10 ιντσών, παρέχοντας τον απαιτούμενο αντίκτυπο για ταινίες, ενώ παρέχει και διακριτική και βαθιά απόκριση μπάσων για μουσική. Το E10 παρέχει σίγουρα αρκετό μπάσο για μικρού και μεσαίου μεγέθους δωμάτια ως συμπλήρωμα των ηχείων E3b και E3c.

Τι μου άρεσε για το σύστημα ηχείων Compact Home Theater EMP Tek Cinema 7

1. Το μικρό μέγεθος των κεντρικών και δορυφορικών ηχείων κάνει την τοποθέτηση πολύ εύκολη.

2. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα ηχεία E3b και E3c ακούγονται μέσα στο δωμάτιο, το οποίο είναι ιδανικό για ακρόαση surround ήχου.

3. Το E3c κάνει μια καλή δουλειά του διαλόγου αγκυροβολίας και των φωνητικών.

4. Το Subwoofer E10 παρέχει πολύ καλή ανταπόκριση χαμηλής συχνότητας.

Τι δεν είχα για το σύστημα ηχείων Compact Home Theater EMP Tek Cinema 7.

1. Τι σας άρεσε να βλέπετε την έξοδο υπο-προενισχυτή στα E10 για τη σύνδεση ενός επιπρόσθετου υπογούφερ, εάν είναι επιθυμητό.

2. Δεν υπάρχουν εισόδους / εξόδους ηχείων στο υπογούφερ E10s.

3. Το ένθετο που περιβάλλει τους ακροδέκτες των κουμπιών ώθησης στα E3b και E3c είναι λίγο μικρό, καθιστώντας το οδηγό άκαμπτο ή παχύ καλώδιο λίγο δύσκολο.

4. Αν και τα κεντρικά και δορυφορικά ηχεία είναι διαθέσιμα και σε ασπρόμαυρο φινίρισμα, το υπογούφερ είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα.

Τελική λήψη

Μου άρεσε πραγματικά να ακούω αυτό το σύστημα. Οι κεντρικοί σταθμοί E3c και οι δορυφόροι E3b ήταν λίγο συγκρατημένοι στις πολύ υψηλές συχνότητες, αλλά προβάλλονταν ένα ηχητικό στάδιο ευρύτερο από το φυσικό τους μέγεθος. Το subwoofer E10 παρείχε χαμηλή ανταπόκριση των μπάσων, η οποία ήταν επαρκώς σφιχτή για ένα υπογούφερ στο μέγεθος και την κατηγορία τιμών του, και όχι για τις μεσαίες ή ανώτερες συχνότητες μπάσων, κάτι που μπορεί να είναι ένα θέμα με ένα φθηνό υπογούφερ.

Το EMP Tek Cinema 7 είναι ένα απλό, καλά κατασκευασμένο, καλό ηχητικό σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου που δεν σπάει την τράπεζα. Αν έχετε ένα δωμάτιο μικρού ή μεσαίου μεγέθους με μέτρια ρύθμιση οικιακού κινηματογράφου που περιλαμβάνει δέκτη 7.1 καναλιών, το EMP Tek Cinema 7 είναι ένα σύστημα ηχείων που μπορεί να κάνει τη δουλειά - Σίγουρα αξίζει να μελετήσετε.

Επίσημο EMP Tek Cinema 7 Επίσημη σελίδα προϊόντος και αγοράς πληροφοριών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σύστημα διατίθεται επίσης σε έκδοση 5.1 καναλιών, το EMP Tek Cinema 5 (επίσημη σελίδα προϊόντος και αγορών πληροφοριών).

Για πιο λεπτομερή φυσική εμφάνιση και πρόσθετη προοπτική, στο σύστημα EMP Tek Cinema 7 Compact Home Theatre, ελέγξτε το συνοδευτικό προφίλ φωτογραφιών μου.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.