Σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου EMP Tek Cinema 7 - Φωτογραφίες προϊόντων

01 από 05

Σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου EMP Tek Cinema 7 - Φωτογραφίες

Σύστημα ομιλητών EMP Tek Cinema 7 - 7.1 - Εικόνα της όψης μπροστά με τις σχάρες ηχείων ενεργοποιημένες και απενεργοποιημένες. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ως μέρος της αναθεώρησης του συστήματος ηχείων Home Cinema Tek Cinema 7 της EMP Tek, αυτό το πρόσθετο προφίλ παρουσιάζει μια φυσική ματιά στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του.

Για να ξεκινήσετε, πιο πάνω, είναι μια φωτογραφία του συστήματος που βλέπετε από μπροστά, με τις σχάρες των ηχείων να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται. Το υπογούφερ που τροφοδοτείται με E10 είναι το μεγάλο κουτί στο κέντρο της φωτογραφίας (επίσης φαίνεται: το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας). Στην κορυφή του υπογούφερ είναι το ηχείο κεντρικού καναλιού E3c και από τις δύο πλευρές υπάρχουν έξι ηχεία βιβλιοθήκης E3b που χρησιμοποιούνται για τα μπροστινά, τα surround και τα πίσω κανάλια surround.

02 του 05

EMP Tek Cinema 7 - Ηχείο κεντρικού καναλιού E3c - Προβολές εμπρός και πίσω

EMP Tek Cinema 7 - E3c Κέντρο ομιλητών καναλιών Φωτογραφία προβολών εμπρός και πίσω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο κεντρικό ηχείο που παρέχεται με το σύστημα EMP Tek Cinema 7. Εμφανίζεται μια εμπρόσθια όψη με την σχάρα αναμμένη, μια θέα με την σχάρα αφαιρεμένη και μια ματιά στο πίσω μέρος, που δείχνει τις πίσω θύρες και τις συνδέσεις. Οι ακροδέκτες των ηχείων είναι τύπου push-in για χρήση με συνδέσεις ακίδων ή γυμνού καλωδίου. Τα τερματικά δεν είναι συμβατά με βύσματα μπανάνας.

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Σχεδίαση Bass Reflex 2 δρόμων. Μπάσα / Μεσαία: Διπλό 3-ιντσών Πολυγραφίτη - Τριγευστής: 3/4-ιντσών Νάνο-μεταξωτό θόλο Tweeter με μαγνήτη νεοδυμίου, διπλή πίσω θύρες για πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας.

2. Αντίσταση: 8 Ohms

3. Απόκριση συχνότητας : 80Hz-20kHz ± 3dB

4. Ευαισθησία : 84dB (2.83V@1m)

5. Χειρισμός ισχύος: 10-120 Watt

6. Συχνότητα διέλευσης : 3 kHz

7. Διαστάσεις: (WHD) 10-3 / 4x4-1 / 4x6 (ίντσες)

8. Βάρος: 5.90 λίβρες

9. Φινίρισμα: Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό

10. Μπορεί να είναι τραπέζι / ράφι / στοίβα ή τοίχου (υλικό απαιτεί προαιρετική αγορά).

03 του 05

EMP Tek Cinema 7 - E3b Ηχείο βιβλιοθήκης - Προβολές μπροστά και πίσω

EMP Tek Cinema 7 - E3b Ηχείο βιβλιοθήκης - Εμπρός και οπίσθια προβολή φωτογραφίας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα ένα παράδειγμα των δορυφορικών ηχείων ραφιού E3B που παρέχονται στο σύστημα EMP Tek Cinema 7. Ακριβώς με το ηχείο κεντρικού καναλιού που εμφανίζεται στην προηγούμενη σελίδα, μπορείτε να δείτε μια πρόσοψη με την σχάρα ενεργοποιημένη, μια θέα με την σχάρα αφαιρεθεί και μια ματιά στο πίσω μέρος, που δείχνει την πίσω θύρα και τις συνδέσεις. Οι ακροδέκτες των ηχείων είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται στο ηχείο κεντρικού καναλιού.

Εδώ είναι το χαρακτηριστικό και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Σχεδίαση Bass Reflex 2 δρόμων. Μπάσα / Μεσαία: Ένας κώνου αλουμινίου πολυουρεθάνης 3 ιντσών - Tweeter: Θόλος νανο-μεταξιού 3/4 ιντσών με μαγνήτη νεοδυμίου, Πίσω θύρα για πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας.

2. Αντίσταση: 8 Ohms

3. Απόκριση συχνότητας : 80Hz-20kHz ± 3dB

4. Ευαισθησία : 83dB (2.83V@1m)

5. Χειρισμός ισχύος: 10-120 Watt

6. Συχνότητα διέλευσης : 3 kHz

7. Διαστάσεις: (WHD) 4-1 / 4 x 6-3 / 4 x 5-1 / 8 (ίντσες)

8. Βάρος: 3.25 λίβρες

9. Φινίρισμα: Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό

10. Μπορεί να είναι τραπέζι / ράφι / στοίβα ή τοίχου (υλικό απαιτεί προαιρετική αγορά).

04 του 05

EMP Tek Cinema 7 - Ενεργοποιημένο υπογούφερ E10s - Προβολή Quad

EMP Tek Cinema 7 - Ενισχυμένο υπογούφερ E10s - Προβολή φωτογραφίας Quad. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα τέσσερις προβολές του Υπολογιστή Subwoofer E10 που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων EMP Tek Cinema 7.

Η φωτογραφία στα αριστερά είναι μια προβολή του μπροστινού μέρους του Sub με τη σχάρα του ηχείου που έχει τοποθετηθεί. Η δεύτερη προβολή δείχνει το υπογούφερ με την σχάρα αφαιρεθεί, αποκαλύπτοντας τον μπροστινό οδηγό εκτόξευσης 10 ιντσών, Κάτω προς τα κάτω αριστερά, είναι μια όψη του κάτω μέρους του υπογούφερ που δείχνει τη θύρα εκτροπής. Η μετακίνηση προς τα κάτω βρίσκεται στην πίσω όψη του υπογούφερ και δείχνει τις συνδέσεις και τα χειριστήρια του.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των E10:

1. Σχεδίαση Bass Reflex με κώνο αλουμινίου 10 ιντσών με θύρα εκτροπής για πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας.

2. Ενισχυτές Ισχύς: 150 Watt

3. Απόκριση συχνότητας : 32Hz-150Hz

4. Συχνότητα διέλευσης: 40-150Hz (μεταβλητή)

5. Είσοδοι: επίπεδο γραμμής και LFE

6. Έλεγχος φάσης: 0 ή 180 μοίρες.

7. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση αναμονής

8. Διαστάσεις: (WHD) 13 x 14 1/2 x 16 (ίντσες)

9. Βάρος: 27 λίβρες

10. Τερματισμός: Μαύρο Βότσαλο

05 του 05

Υπολογιστής EMP Tek Cinema 7 - E10s - Συνδέσεις και χειριστήρια πίσω πλαισίου

Υπολογιστής EMP Tek Cinema 7 - E10s - Συνδέσεις και χειριστήρια πίσω πλαισίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι η τελική φωτογραφία στην εμφάνιση μας στο σύστημα EMP Tek Cinema 7 που δείχνει μια κοντινή όψη των χειριστηρίων και των συνδέσεων του E10.

LFE και είσοδος γραμμής: Σε αυτό το σημείο συνδέετε την έξοδο LFE ή προενίσχυσης subwoofer από τους δέκτες οικιακού σας θεάτρου ή τον επεξεργαστή AV.

Όγκος: Αυτό αναφέρεται επίσης ως κέρδος. Χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την έξοδο ήχου του υπογούφερ σε σχέση με τα άλλα ηχεία.

Crossover : Ο διασταυρούμενος έλεγχος ρυθμίζει το σημείο στο οποίο θέλετε το υπογούφερ να παράγει ήχους χαμηλής συχνότητας, ενάντια στην ικανότητα των κεντρικών, κύριων και surround ηχείων να αναπαράγουν χαμηλές συχνότητες. Η ρύθμιση διασταύρωσης που παρέχεται στα E10s είναι μεταβλητή από 40 έως 150Hz.

Φάση: Αυτή η αντιστοίχιση ελέγχου αντιστοιχεί στην κίνηση του οδηγού υπογούφερ εντός / εκτός των δορυφορικών ηχείων. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να ρυθμιστεί σε 0 ή 180 μοίρες.

Αυτόματα: Αυτός είναι ο διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης αναμονής. Εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή On (Ενεργοποίηση), τα E10s θα ξεκινήσουν όταν ανιχνευτεί ένα σήμα χαμηλής συχνότητας. Όταν είναι απενεργοποιημένο, το υπογούφερ είναι συνεχώς αναμμένο (ο διακόπτης Master Power δεν εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία).

Για πρόσθετη προοπτική στο σύστημα ηχείων 7 καναλιών EMP Tek Cinema που εμφανίζεται σε αυτό το προφίλ, διαβάστε την αναθεώρηση μου .

Επίσημη σελίδα EMP Tek Cinema 7