Επεισόδιο Dual 8 Αναθεώρηση υπογούφερ In-wall

Μία από τις πιο χρονοβόρες πτυχές της εγκατάστασης ενός στερεοφωνικού συστήματος ή ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου τοποθετεί το υπογούφερ. Η σωστή τοποθέτηση υπογούφερ επηρεάζει την ποιότητα του ήχου και την εμφάνιση του συστήματος. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να τοποθετήσουν ένα υπο-πίσω ή κάτω από ένα κομμάτι έπιπλα για να το αποκρύψουν από τη θέα, αλλά επειδή τα περισσότερα υπογούφερ είναι σε σχήμα κύβου είναι δύσκολο να κρυφτούν. Η πιο πρακτική λύση είναι ένα υπογούφερ στο τοίχο, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί εκτός οθόνης και η μάσκα ζωγραφισμένη για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου. Δοκίμασα το παθητικό υπογούφερ Episode Dual 8, το οποίο τροφοδοτείται από τον ενισχυτή Episode E-2100.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ομιλητές επεισοδίων είναι μία από τις σειρές προϊόντων που προσφέρονται από την SnapAV, η οποία ιδρύθηκε το 2005 από τον Jay Faison, ιδιοκτήτη μιας έτοιμης εταιρείας ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Το επιχειρηματικό του μοντέλο επικεντρώνεται στην παροχή προϊόντων υψηλής απόδοσης και υψηλής απόδοσης για τους εγκαταστάτες και τους καταναλωτές AV. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε το επεισόδιο που προσφέρεται αποκλειστικά μέσω διανομέων προσαρμοσμένης εγκατάστασης και ολοκληρωτών συστημάτων, όχι στο τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Υπογούφερ & amp; Χαρακτηριστικά ενισχυτή

Το υπογούφερ επεισοδίου επεισοδίου είναι ένα σφραγισμένο περίβλημα που φιλοξενεί διπλά γούφερ 8 ιντσών με κώνοι από υαλοβάμβακα και φούρνους φωνής Nomex υψηλής θερμοκρασίας 1,5 ιντσών. Το βάθος τοποθέτησης 3,75 ιντσών είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε κανονικό τοίχο. Το Dual 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νέες κατασκευές ή εκ των υστέρων και περιλαμβάνει μια μάσκα που μπορεί να βαφτεί. Για τα νέα σπίτια, το επεισόδιο προσφέρει νέες αγκύλες κατασκευής. Η εγκατάσταση είναι παρόμοια με ένα ηχείο εντός τοίχου με έξι σφιγκτήρες σκυλιών που στερεώνουν τον τοίχο στον τοίχο. Το επεισόδιο επεισοδίου έχει ένα συμπαγές, καλοφτιαγμένο περίβλημα το οποίο φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να κουδουνίζει ή να δονείται όταν εγκαθίσταται σωστά.

Το υποσύστημα Dual 8 έχει σχεδιαστεί για χρήση με έναν ενεργό εξωλέμβιο εξωστρέφωνο (παρέχεται) ο οποίος συνδέεται μεταξύ του SUB OUT ή LFE OUT ενός δέκτη και του ενισχυτή που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του υπογούφερ.

Το Επεισόδιο υπο είναι ένα παθητικό μοντέλο που απαιτεί έναν εξωτερικό ενισχυτή όπως το Επεισόδιο E-2100, παρόλο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και άλλοι ενισχυτές με κατάλληλη ισχύ. Το E-2100 είναι ένας ενισχυτής δύο καναλιών με 100 watts x 2, κατάλληλος για ενισχυτή μουσικής πολλαπλών ζωνών ή γεφυρωμένος σε μονοφωνική μονάδα 300 watt για την τροφοδοσία ενός subwoofer. Όταν χρησιμοποιείται σε ολόκληρο οικιακό σύστημα μουσικής, ο ενισχυτής πρέπει να χρησιμοποιείται με διακόπτη επιλογής ηχείου ή διακόπτη ηχείου με αντιστοίχιση εμπέδησης.

Το E-2100 διαθέτει χειριστήρια για τον πίσω πίνακα, συμπεριλαμβανομένων των χειριστηρίων στάθμης και διασταύρωσης (50 Hz - 150 Hz) και διακόπτη για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του crossover. Ένας στερεοφωνικός / γεφυρωμένος διακόπτης καθορίζει αν ο ενισχυτής χρησιμοποιείται για εφαρμογές δύο καναλιών ή μονοφωνικές. Ένας διακόπτης τριών κατευθύνσεων (On, Auto-on ή + 12V trigger) επιλέγει τον τρόπο ενεργοποίησης του ενισχυτή. Για το E-2100 διατίθενται προαιρετικές βάσεις στήριξης ραφιών.

Εκτέλεση

Δοκίμασα το υπογούφερ και τον ενισχυτή επεισοδίου στο σύστημα δύο καναλιών μου με διάφορα κύρια ηχεία. Ο ενισχυτής ήταν σε λειτουργία γεφύρωσης (300-watt mono) για όλες τις δοκιμές. Όταν παίζετε με ηχεία ραφιών (5 "woofer), το Dual 8 υπογούφερ είναι καλά ελεγχόμενο και σφιχτό και ιδιαίτερα με μπάσα κιθάρας - δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μικρότερα woofer κινούνται πιο γρήγορα και λόγω του σκληρού ελαστικού περιβλήματος που χρησιμοποιείται στους οδηγούς. αναμειγνύεται πολύ φυσικά με τα συμπαγή ηχεία Episode 500 Series που έγραψα σε αυτό το σχόλιο.

Τα μπάσα ακουγόταν γεμάτα χωρίς να ακούγεται κακή ή βαριά και το βάθος των μπάσων ήταν καλό με μουσική και ταινίες σε δύο κανάλια. Το Dual 8 πλήρωσε εύκολα την αίθουσα ακρόασης 23 'x 16', αν και δύο υπογούφερ θα ήταν καλύτερα για την πλήρωση μεγαλύτερων δωματίων και όταν χρησιμοποιήθηκαν σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Τα πολλαπλά υπογούφερ βοηθούν στην ισορροπία της έντασης των μπάσων σε ένα δωμάτιο.

Συμπεράσματα & amp; ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το Subwoofer Episode Dual 8 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε σταθερή απόδοση μπάσων από ένα subwoofer που ουσιαστικά εξαφανίζεται στον τοίχο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νέες εγκαταστάσεις κατασκευής ή ανακατασκευής και παρέχει σφιχτό, καλά ελεγχόμενο μπάσο για ταινίες και μουσική. Η μαγνητικά τοποθετημένη μάσκα του μπορεί να βαφτεί για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου.

Σχεδόν οποιοσδήποτε ενισχυτής μπορεί να τροφοδοτήσει το Dual 8, αλλά το επεισόδιο συνιστά 300 W, όπως το E-2100 με μονοφωνική λειτουργία 300 W σε γεφυρωμένη λειτουργία.

Τα ηχεία επεισοδίων διατίθενται αποκλειστικά μέσω μεταπωλητών προσαρμοσμένης εγκατάστασης. Χρησιμοποιήστε τον εντοπιστή του αντιπροσώπου για να βρείτε έναν πλησιέστερο αντιπρόσωπο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Επεισόδιο υπογούφερ ES-SUB-IW-DUAL8

Episode E-2100 Στερεοφωνικός ενισχυτής