Προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης

Επειδή μερικές φορές χρειάζεστε μόνο έναν ψηφιακό bouncer

Είναι αρκετά τρομακτικό που δίνουν σε κάποιον τον αριθμό τηλεφώνου σας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να καταλήξει. Κανένας δεν θέλει να αγοράσει και να πουλήσει τις ιδιωτικές πληροφορίες επικοινωνίας σε άλλες εταιρείες και να προστεθεί σε έναν ακόμη κατάλογο μάρκετινγκ, ώστε να λάβει ακόμη περισσότερα SPAM από αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει. Ακόμα χειρότερο είναι όταν τα προσωπικά σας στοιχεία καταλήγουν ως μέρος μιας μαζικής παραβίασης των δεδομένων, σε αυτό το σημείο, το SPAM ίσως να είναι το λιγότερο από τα προβλήματά σας.

Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για το να μην λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου ή τηλεφώνου, απλώς επειδή επιλέξατε να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Πώς μπορείτε να προστατεύσετε το ιδιωτικό ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, τον αριθμό τηλεφώνου σας και άλλα μοναδικά αναγνωρίσιμα δεδομένα από την κατάχρηση από διαφημιζόμενους και άλλους χούλιγκους με βάση το Διαδίκτυο, όπως κλέφτες ταυτότητας;

Η απάντηση στα προβλήματά σας: Proxies

Ένας πληρεξούσιος, εξ ορισμού, είναι ένα παρεμβαλλόμενο ή ένα υποκατάστατο για κάτι άλλο. Σκεφτείτε έναν πληρεξούσιο ως μεσάζοντα (σε αυτή την περίπτωση μια υπηρεσία και όχι έναν πραγματικό άνθρωπο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης για να αποκρύψετε τον αληθινό αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση IP κλπ. Ας δούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληρεξούσια προς όφελός σας.

Τηλεφωνικά πληρεξούσια

Δεν θα ήταν ωραίο να μπορέσετε να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου που θα μπορούσαν να καλέσουν οι άνθρωποι που θα αποφάσιζαν πώς να χειριστούν την κλήση με βάση το ποιος είναι ο καλών και ποια ώρα ήταν αυτή; Τι γίνεται αν ο αριθμός θα οδηγούσε κλήσεις στον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας χωρίς να αποκαλύψει τον αριθμό σας στο πεδίο καλούντος-id;

Το Google Voice μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω και άλλα δωρεάν. Μπορείτε να λάβετε έναν αριθμό Google Voice δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε για όλα τα δροσερά πράγματα, όπως η δρομολόγηση κλήσεων βάσει χρόνου, όπου θα στέλνει κλήσεις σε οποιοδήποτε τηλέφωνο θέλετε, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και με άλλους όρους.

Ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Voice ως τείχος προστασίας απορρήτου για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης ενός δωρεάν αριθμού Google Voice και για να μάθετε τι άλλα δροσερά πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτό.

SMS Κείμενο Proxies

Το Google Voice μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, ώστε να αποφύγετε την αποστολή μηνυμάτων Spammers και άλλων κλοπών, δίνοντάς τους τον αριθμό σας στο Google Voice αντί του πραγματικού σας αριθμού

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη μητρική εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων του τηλεφώνου σας για να στείλετε και να λάβετε κείμενα. Η Google θα αναμεταδίδει τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα, έτσι ώστε να μην εμφανίζεται ποτέ ο πραγματικός σας αριθμός.

Άλλες επιλογές ανώνυμης γραφής περιλαμβάνουν ιστότοπους όπως το Textem και το TextPort, οι οποίοι είναι ιστότοποι που σας επιτρέπουν να στέλνετε κείμενα και να λαμβάνετε απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email Proxies

Είστε άρρωστοι από τη διαρκή παράδοση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε κάθε ιστότοπο στον οποίο καταχωρίζεστε, γνωρίζοντας ότι πιθανόν θα γυρίσουν και θα πουλήσουν τις πληροφορίες σας στους εμπόρους; Η απάντηση στο πρόβλημα ανεπιθύμητου SPAM μάρκετινγκ μπορεί να είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι εξαιρετικοί τρόποι για να προστατεύσετε την πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Γιατί να μην πληρώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Mailinator;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης; Διαβάστε: Γιατί χρειάζεστε έναν διαθέσιμο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Πρωτόκολλα διεύθυνσης IP (VPN)

Θέλετε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να επωφεληθείτε από άλλες εξαιρετικές δυνατότητες όπως η ανώνυμη περιήγηση στο web και η δυνατότητα να αποτρέψετε τους χάκερς από την παρακολούθηση της κίνησης του δικτύου σας;

Εξετάστε την επένδυση σε μια προσωπική υπηρεσία VPN. Τα VPN, μια φορά μια πολυτέλεια, είναι τώρα διαθέσιμα για μόλις $ 5 έως $ 10 το μήνα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε την πραγματική διεύθυνση IP σας και να έχετε πολλά άλλα οφέλη που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Ελέγξτε το άρθρο μας σχετικά με το γιατί χρειάζεστε ένα προσωπικό VPN για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα πολλά άλλα πλεονεκτήματα που μπορούν να σας παρέχουν τα VPN.