Πώς να απαλλαγείτε από το ρολόι σε ένα τηλέφωνο Android G1;

Τα παλαιά τηλέφωνα Android ήρθαν με ένα ρολόι που δεν ήταν ορατό στην οθόνη

Το T-Mobile G1, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2008, ήταν το πρώτο smartphone Android OS. Έτρεξε το Android OS 1.0, το οποίο παρουσίασε ένα μεγάλο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος, όπως και τα επόμενα τηλέφωνα G2. Μερικοί χρήστες θεώρησαν ότι το ρολόι ανέλαβε πάρα πολύ screen real estate και ότι ήταν περιττό δεδομένου ότι θα μπορούσατε να ελέγξετε την ώρα κοιτάζοντας την πάνω δεξιά γωνία της οθόνης του τηλεφώνου. Το ρολόι αφαιρέθηκε από το Android OS ξεκινώντας από το Lollipop, έτσι ώστε τα σύγχρονα τηλέφωνα Android να μην έρχονται πλέον με το μεγάλο ρολόι να πάρει το ήμισυ της οθόνης. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια αναβάθμιση σε ένα νεότερο τηλέφωνο για διάφορους λόγους, αλλά μπορείτε να καταργήσετε το ρολόι από τα πρώτα τηλέφωνα Android.

Αφαίρεση του ρολογιού από τηλέφωνα Android G1 και G2

Εάν τυχαίνει να είστε ένας από τους λίγους ανθρώπους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ένα τηλέφωνο Android G1 ή G2 και δεν σχεδιάζουν αναβάθμιση, υπάρχουν καλά νέα. Εάν δεν σας αρέσει το μεγάλο ρολόι στο τηλέφωνό σας Android G1 ή G2, μπορείτε να το αφαιρέσετε. Δείτε πώς:

  1. Αγγίξτε το ρολόι με το δάχτυλό σας και πατήστε μέχρι να αισθανθείτε ελαφρείς κραδασμούς και το ρολόι να γίνει κόκκινο. Στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα σύμβολο απορριμμάτων.
  2. Σύρετε το ρολόι στα σκουπίδια.

Αφαίρεση του ρολογιού από αργότερα μοντέλα κινητά τηλέφωνα Android

Αν έχετε αργότερα ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου Android OS που μπορεί να ενημερωθεί και εμφανίζει ένα ρολόι στην οθόνη, ενημερώστε σε μια έκδοση του Android OS που είναι Lollipop ή αργότερα για να αφαιρέσετε το ρολόι. Το ρολόι διαγράφηκε από το λειτουργικό σύστημα ξεκινώντας με το Lollipop. Αν το ρολόι εξακολουθεί να υπάρχει μετά την αναβάθμιση, πιθανότατα θα δημιουργηθεί από μια εφαρμογή που έχει ληφθεί από το Google Play. Διαγράψτε την εφαρμογή για να καταργήσετε το ρολόι.

Αυτό είναι. Απολαύστε τον επιπλέον χώρο στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Προσθήκη ρολογιού σε Android Phones

Εάν αναβαθμίσετε σε νέο τηλέφωνο και διαπιστώσετε ότι χάσετε το ρολόι, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για αυτό από το Google Play . Υπάρχουν πολλές δωρεάν και χαμηλού κόστους εφαρμογές ρολογιών που κυμαίνονται από τεράστια ρολόγια που γεμίζουν ολόκληρη την οθόνη του τηλεφώνου σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν άλλα χαρακτηριστικά όπως ο καιρός και οι συναγερμοί.