Αποφυγή του Spam Android

Μπορούν οι εφαρμογές Android να σας spam; Ναι, αν και ορισμένες από τις πιο ενοχλητικές τεχνικές έχουν περιοριστεί.

Δεν είναι περίεργη η ιδέα ότι οι δωρεάν εφαρμογές Android γενικά κάνουν τα χρήματά τους προβάλλοντας διαφημίσεις. Αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ενοχληθούν από την ιδέα. Το gameplay διακόπτεται για λίγα λεπτά από τα Angry Birds για να δείτε μια διαφήμιση - ή μια διαφήμιση εμποδίζει μια γωνία της οθόνης και μετά επιστρέφουμε στο κανονικό gameplay ως συνήθως. Ίσως υπάρχει ένας σύνδεσμος προς έναν ιστότοπο ή ένα βίντεο και αν πατάτε κατά λάθος κλικ σε αυτό, το πρόγραμμα περιήγησής σας ανοίγει σε έναν ιστότοπο κάποιου διαφημιζόμενου. (Υποθέτοντας ότι το κλικ ήταν τυχαίο.)

Μια πιο ενοχλητική μορφή μιας διαφήμισης έχει συνδέσμους για να κατεβάσετε μια πληρωμένη ή δωρεάν εφαρμογή - Σας αρέσει να μιλάτε κατσαρόλα άνθρακα; Γιατί να μην κάνετε λήψη χαρτιού υγείας; Συνήθως, ο κίνδυνος είναι ότι αν κάνετε λάθος κλικ σε λάθος πράγμα, θα καταλήξετε να κατεβάσετε κάτι που δεν θέλετε. Είναι πολύ ενοχλητικό αν έχετε παιδιά επειδή θα κάνουν πάντα κλικ σε αυτά τα πράγματα dang. Στο τέλος, και οι δύο αυτές διαφημίσεις είναι πιο ενοχλητικές από οτιδήποτε άλλο, και οι περισσότεροι από εμάς είναι πρόθυμοι να ζήσουν μαζί τους ως τιμή για να πάρει δωρεάν εφαρμογές. Αγοράστε την πληρωμένη έκδοση αν δεν θέλετε να διακοπεί η αναπαραγωγή σας με μια διαφήμιση.

Ωστόσο, οι προγραμματιστές του δικτύου διαφημίσεων έχουν αναπτύξει πιο έξυπνα σχήματα για να κάνουν τους χρήστες να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τη διακοπή του παιχνιδιού, έχουν βρει τρόπους να σας κάνουν να βλέπετε διαφημίσεις όταν δεν παίζετε καν το παιχνίδι που συνοδεύτηκε από το δίκτυο διαφημίσεων. Υπάρχουν διαφημίσεις που σας δίνουν ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις όταν δεν παίζετε το παιχνίδι ή τις διαφημίσεις που φαίνεται να κατεβάζουν επιπλέον εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας σας. Θα συζητήσουμε αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις spam και τι μπορείτε να κάνετε για να τις σταματήσετε.

Σημείωση: Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ πρέπει να ισχύουν για όλα τα τηλέφωνα Android ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνό σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Πιέστε διαφημίσεις ειδοποιήσεων

Οι ειδοποιήσεις push , push notifications και spam spam είναι οι διαφημίσεις που επωφελούνται από χρήσιμες λειτουργίες στο Android για να κάνουν κάποια πολύ ενοχλητικά πράγματα. Οι ειδοποιήσεις push ή οι ειδοποιήσεις push είναι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται όταν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή . Η εφαρμογή είναι γενικά ενεργοποιημένη στο παρασκήνιο και ελέγχει για ενημερώσεις. Θέλετε κάποιες από τις εφαρμογές σας να το κάνετε αυτό - αλλιώς, δεν θα ξέρατε ποτέ ότι έχετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ειδοποιήσεις push μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα για να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει μια ενημέρωση για ένα προϊόν, ότι έχετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ότι υπάρχει ένα ειδικό για το είδος του ηλεκτρονικού βιβλίου που θέλετε να διαβάσετε (παρόλο που το τελευταίο κομμάτι συνοδεύεται από spam ήδη.)

Οι ειδοποιήσεις push μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα για να δοκιμάσουν και να σας πουλήσουν προϊόντα που δεν θέλετε ή για να σας ξεγελάσουν πραγματικά να σκεφτείτε ότι κάνετε κλικ σε μια νόμιμη ειδοποίηση ενημέρωσης προϊόντος όταν εκτελείτε μια διαδικασία για να εγγραφείτε για μια υπηρεσία που θα σας κοστίσει χρήματα. Υπήρξε μια δίκη εναντίον του AirPush και του GoLive Mobile που ισχυρίζονται ότι κάνουν ακριβώς αυτό.

Εικονίδιο Ανεπιθύμητες διαφημίσεις

Ένας από τους χειρότερους τύπους spam απαγορευόταν στο Google Play. Είναι πιθανό να το δοκιμάσετε εάν εγκαταστήσετε παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών από ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους. Αυτή είναι μια διαφήμιση που εμφανίζεται στην αρχική σας οθόνη σαν να είχατε κατεβάσει μια νέα εφαρμογή. Δεν το κάνατε. Εμφανίζονται επειδή μια εφαρμογή που νόμιμα κατεβάσατε είναι συνδεδεμένη με ένα δίκτυο διαφημίσεων που εμφανίζει εικονίδια ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στην επιφάνεια εργασίας σας. Ορισμένες από αυτές τις διαφημίσεις ενδέχεται να εμφανίζουν πράγματα όπως "αγορά" που δεν πηγαίνουν στην αγορά του Google Play ή άλλα παραπλανητικά και σκιερά εικονίδια. Μπορείτε είτε να τα διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο (και θα συνεχίσουν να επιστρέφουν) είτε να διαγράψετε την εφαρμογή που παράγει τις διαφημίσεις.

Να απαλλαγείτε από τις εφαρμογές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Οι τρέχουσες προτάσεις μου για το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων είναι ο Ανιχνευτής AirPush ή ο ανιχνευτής δικτύου Lookout Ad. Αυτά δεν θα διαγράψουν τις εφαρμογές για εσάς. Και οι δύο εφαρμογές ανίχνευσης διαφημίσεων θα σας ενημερώσουν απλώς ποιες εφαρμογές έχετε συνδεδεμένες με γνωστά δίκτυα διαφημίσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και σας επιτρέπουν να αποφασίσετε πού να πάτε από εκεί (η ψήφος μου είναι ο κάδος απορριμμάτων με τις εφαρμογές που προσβάλλουν.) Υπάρχουν και πολλοί άλλοι αποκλειστές διαφημίσεων , παρόλο που δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις βαθμολογίες και αναθεωρείτε τα σχόλια για να βεβαιωθείτε ότι δεν τραβάτε τυχαία ένα λύκο σε ένδυμα προβάτων. Ορισμένοι μηχανισμοί αποκλεισμού διαφημίσεων απαιτούν επίσης να ριζώνετε το τηλέφωνό σας για να τις χρησιμοποιήσετε και αυτό μπορεί να είναι περισσότερο που θέλετε να κάνετε.