Οι καλύτερες εφαρμογές των Windows 10 για αρχάριους

Ελέγξτε τις 10 αγαπημένες μας βελτιστοποιημένες εφαρμογές για Windows 10 και Windows 10 Mobile

Ψάχνετε για μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή των Windows; Τα αγαπημένα μας και αυτά που πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες εφαρμογές των Windows 10 και των Windows 10 Mobile περιλαμβάνουν αυτά που σας κρατούν ενήμερους για τον καιρό, να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις συνταγές σας, να δείτε τα αστέρια, να καταφέρετε να γράψετε, να διορθώσετε τη γραμματική και την ορθογραφία, να κρατάτε τις σπουδές σας στη σειρά, και ακόμη και να σας βοηθήσουμε να μάθετε να διαλογίζεστε, να αναφέρετε μερικές. Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμη για τα Windows 10 και τα Windows 10 Mobile, εκτός εάν σημειωθεί.

01 από 10

Καιρός: Το ραντάρ μου

Το ραντάρ μου. AcmeAtronOmaticLLC

Απλά ανοίξτε αυτήν την εφαρμογή Windows, επιτρέψτε σε αυτήν να καθορίσει την τοποθεσία σας και στη συνέχεια να προβάλετε το ραντάρ καιρού για την περιοχή σας. Χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας για να μετακινηθείτε και να κάνετε ζουμ για να δείτε τι έρχεται και πόσο κοντά είναι. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια γρήγορη άποψη των θερμοκρασιών σε όλη τη χώρα, καθώς και επικάλυψη της κάλυψης σύννεφο, και υπάρχουν επιλογές για να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις καιρού. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μία από τις πιο βασικές εφαρμογές των Windows.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

02 από 10

Relax Lite: Άγχος και άγχος

Χαλαρώστε Lite. Saagara LLC

Αυτή η εφαρμογή καθιστά εύκολη τη λήψη λίγων λεπτών από την ημέρα σας για να χαλαρώσετε. Απλά ξεκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε το θέμα σας. Αν σκοπεύετε να δείτε την εφαρμογή ενώ χαλαρώνετε, αυτό είναι σημαντικό, οπότε βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη διάθεση που θέλετε να επιτύχετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε Γρήγορη εκκίνηση, αναπνοή ή διαλογισμό. Ο ελεύθερος διαλογισμός είναι 5 λεπτά μακριά, ο οποίος είναι ένας καλός χρόνος για αρχάριους.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

03 από 10

Συνταγές και Μαγείρεμα: Φάκελος συνταγής

Συντηρητής συνταγών. Tudorspan Limited

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον διοργανωτή συνταγών "all-in-one" για να διατηρήσετε τις συνταγές σας (έως 20 με την δωρεάν έκδοση) μαζί με τους καταλόγους αγορών και τους σχεδιαστές γευμάτων μαζί σε ένα μόνο μέρος.

Αφού προσθέσετε τις συνταγές που θέλετε, μπορείτε να τις ταξινομήσετε ανά κατηγορία. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν πρωινό, δείπνο, κύριο πιάτο και σνακ. Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη για να αποφύγετε να αλλάζετε τις εφαρμογές κατά το μαγείρεμα και να διατηρείτε τη συνταγή σας ανοιχτή και διαθέσιμη. Αυτή είναι η λίστα με τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές των Windows.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

04 από 10

Αστρονομία: SkyMap Δωρεάν

SkyMap Δωρεάν. Deneb Soft

Είτε βρίσκεστε εκτός κάμπινγκ, είναι ένας περιστασιακός παρατηρητής, είτε θεωρείτε τον εαυτό σας έναν ερασιτέχνη αστρονόμο, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για την εύρεση του τι είναι πάνω από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Απλά ανοίξτε αυτή την εφαρμογή 3-D και δείξτε την στον ουρανό για να δείτε αστέρια, αστερισμούς, πλανήτες και άλλα αντικείμενα διαστήματος σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή αντικαθιστά τον εαυτό σας καθώς μετακινείτε τη συσκευή σας ή μεγεθύνετε ή απομακρύνονται, γεγονός που καθιστά εύκολη τη διασκέδαση και την περιήγηση στον ουρανό.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

05 από 10

Για να κάνετε λίστες και εργασίες: Wunderlist

Wunderlist. 6 Wunderkinder GmbH

Διατηρήστε τις λίστες υποχρεώσεων οργανωμένες και στα χέρια σας. Η εύκολη στη χρήση διεπαφή καθιστά απλή την προσθήκη μιας εργασίας. Απλώς πατήστε, πληκτρολογήστε και προσθέστε. Μπορείτε να επιλέξετε από τα πολλά διαθέσιμα υπόβαθρα για να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε. Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε κοινόχρηστους καταλόγους και να προσθέσετε άλλους. αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε βοήθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών που έχετε δημιουργήσει. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, καθώς τα στοιχεία σε μια κοινή λίστα συμπληρώνονται από άλλους.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

06 από 10

Γράφοντας: Γραμματική για τον Περιηγητή Edge

Γραμματικά για την άκρη. Microsoft

Γραμματικά, για το Edge Browser, ελέγχει ό, τι πληκτρολογείτε για σωστή γραμματική. Λειτουργεί σε μηνύματα και δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και οπουδήποτε αλλού θα πληκτρολογείτε στον ιστό. Ελέγχει την ορθογραφία, τη γραμματική (ακόμη και συμφωνία με θέμα / ρήμα) και μπορεί να φέρει τελειότητα στις θέσεις, τα έγγραφά σας και άλλα. Αυτό είναι μέλος της πιο χρήσιμης λίστας εφαρμογών μας.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

07 από 10

Μάθηση: Η Μελέτη μου Ζωή

Η ζωή μου στη μελέτη. Η ζωή μου στη μελέτη

Κάνετε τα μαθήματα και το πρόγραμμα σπουδών σας πιο εύκολο να διαχειριστείτε με αυτήν την εφαρμογή πολλαπλών πλατφόρμων που συγχρονίζει δεδομένα στις συσκευές σας. Διαχειριστείτε την εργασία και τις εξετάσεις, εντοπίστε διενέξεις και προβάλετε δεδομένα σε ένα κομψό, καθαρό περιβάλλον εργασίας. Παρόλο που προσπαθεί να εισαγάγει με μη αυτόματο τρόπο όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

08 από 10

Γλώσσα: Duo Lingo

Duo Lingo. Duolingo Inc

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε μια νέα γλώσσα είναι να ασκείτε καθημερινά. Το Duo Lingo σας επιτρέπει να το κάνετε από όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Duo Lingo περιλαμβάνει τις πιο κοινές γλώσσες όπως τα ισπανικά και τα γαλλικά, αλλά έχει μια εκπληκτικά μεγάλη λίστα γλωσσών που μπορείτε να μάθετε. Είναι ιδανικό για μεγάλες μετακινήσεις στη δημόσια συγκοινωνία ή γρήγορες εκρήξεις μάθησης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

09 από 10

Εργασία γραφείου: PDF Viewer Plus

PDF Viewer Plus. GSnathan

Ναι, πρόκειται για πρόγραμμα προβολής PDF, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλετε αρχεία PDF στον υπολογιστή σας ή στη συσκευή Windows Mobile 10, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ανοίξετε αρχεία από το τοπικό αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε αρχεία PDF αν τη υποστηρίζει η συσκευή σας. Λάβετε υπόψη σας, αυτό είναι μόνο ένας θεατής, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το PDF.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "

10 από 10

Κωδικοί πρόσβασης: Διαχειριστής

Φύλακας. Keeper Ασφάλεια Inc

Keeper είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης και μια ασφαλής εφαρμογή αποθήκευσης αρχείων. Με αυτό δεν θα χρειάζεται πλέον να θυμάστε τους κωδικούς σας. αυτή η εφαρμογή θα τα εξασφαλίσει και θα τα θυμάται για εσάς. Ο Keeper σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και να τους συγχρονίζετε αμέσως μεταξύ όλων των συσκευών που βασίζονται στα Windows. Μπορεί επίσης να διαχειρίζεται αρχεία, αν και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τη λειτουργία κωδικού πρόσβασης.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Περισσότερο "