Πώς να εγκαταστήσετε το Skype στο Android

Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας

Το Skype είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας Android, είτε πρόκειται για ένα smartphone είτε για tablet PC. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε ελεύθερα μέσω συνομιλίας, φωνής και βίντεο δωρεάν σε περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως. Πολλοί χρήστες έχουν προβλήματα όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν το Skype στις συσκευές τους. Εάν διαθέτετε μια επώνυμη και συνηθισμένη συσκευή, η λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. Αλλά το Android είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα και πολλοί κατασκευαστές υλικού έχουν κατασκευάσει smartphones και tablet PC που το τρέχουν. Για τους ιδιοκτήτες αυτών των γενικών μηχανών, η εγκατάσταση του Skype μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. οι μηχανές τους δεν αναγνωρίζονται συχνότερα. Έτσι, εδώ είναι τρεις τρόποι για να εγκαταστήσετε το Skype στη συσκευή σας Android.

Μέθοδος 1: Άμεσα από το Skype

Το Skype διευκολύνει το έργο πολλών ανθρώπων στέλνοντας τους ένα σύνδεσμο μέσω SMS. Ο σύνδεσμος είναι στην πραγματικότητα www.skype.com/m. Η σελίδα οδηγεί σε σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε άμεσα την εφαρμογή μέσω της σύνδεσης Wi-Fi ή 3G. Αλλά πριν από αυτό, θα πρέπει να δώσετε στο Skype τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μπορείτε να το κάνετε σε αυτή τη σελίδα.

Πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Μπορείτε να το κάνετε από οπουδήποτε στον κόσμο. Μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον κωδικό χώρας σας πριν από τον αριθμό τηλεφώνου που έχει προταθεί από ένα +. Μόλις υποβάλετε, θα λάβετε ένα SMS με το σύνδεσμο. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Μέθοδος 2: Google Play

Το Google Play είναι το νέο όνομα και η νέα έκδοση του Android Market. Μπορείτε να πάρετε την εφαρμογή Skype για Android από εκεί. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την εφαρμογή Skype στο Google Play. Το κατεβάζει και εγκαθίσταται σαν αεράκι, όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Android.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να έχετε εγγραφεί στο Google Play, στον εαυτό σας και στη συσκευή σας. Εάν η συσκευή σας δεν είναι καταχωρημένη, κάτι που συνήθως συμβαίνει επειδή το Google Play δεν το αναγνωρίζει ως εισηγμένη μάρκα και μοντέλο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχετε κατεβάσει τη λήψη της εφαρμογής απευθείας στη συσκευή σας. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο Google Play βρίσκεται σε μία από εκείνες τις χώρες όπου το Google Play δεν υποστηρίζεται. Στη συνέχεια μένετε μόνο με την τρίτη μέθοδο.

Μέθοδος 3: Κάντε λήψη του αρχείου .apk

Οι εφαρμογές Android προέρχονται ως αρχεία με επέκταση .apk. Για να εγκαταστήσετε το Skype στη συσκευή σας Android, θα πρέπει να αναζητήσετε το αρχείο .apk και να το εγκαταστήσετε, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Android.

Πού να πάρετε το αρχείο .apk; Είναι πολύ εύκολο. Έψαξα για αυτό και επέστρεψα πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους. Κάντε λήψη του αρχείου από οποιονδήποτε διακομιστή, βεβαιώνοντας ότι πρόκειται για την τελευταία έκδοση. Αρχεία όπως αυτό είναι αρκετά μικρά.

Τώρα μεταφέρετε το αρχείο στη συσκευή σας Android, είτε μέσω Bluetooth, είτε μέσω καλωδίου ή κάρτας μνήμης. Μόλις στη συσκευή σας, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων τρίτου μέρους για να την εγκαταστήσετε, καθώς δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό στην εγγενή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων Android. Μεταξύ των δημοφιλών εφαρμογών στο Google Play είναι το Astro File Manager ή το Linda File Manager. Στην εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, επιλέξτε το αρχείο apk Skype και επιλέξτε την επιλογή εγκατάστασης. Θα εγκατασταθεί σαν αεράκι. Στη συνέχεια διαμορφώστε και χρησιμοποιήστε το.

Απαιτήσεις

Πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Skype στη συσκευή σας Android, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, το Skype δεν θα εγκαταστήσει εάν τρέχετε μια έκδοση του Android που είναι πριν 2.1. Επίσης, η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί επεξεργαστή 600 MHz ή πιο γρήγορα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι η συνδεσιμότητά σας - Wi-Fi ή 3G στη συσκευή σας, γιατί αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet με αυτό, το Skype θα είναι άχρηστο. Εάν έχετε ό, τι κάνει το Skype, θα πρέπει να είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά. Απολαμβάνω.