Το Outlook για Mac δεν είναι δωρεάν, αλλά αυτές οι εναλλακτικές λύσεις είναι

Αποκτήστε το MS Outlook για Mac δωρεάν ως μέρος μιας δοκιμής του Office 365

Η απλή απάντηση είναι ότι το Outlook για Mac δεν είναι δωρεάν. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του Outlook στο Mac σας δωρεάν εκτός αν το αρπάξετε ως μέρος μιας δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης του Office 365 30 ημερών.

Το Office 365 δεν περιλαμβάνει μόνο το Outlook αλλά και άλλες εφαρμογές όπως το Word, Excel, Publisher, Access, OneNote και PowerPoint.

Outlook για Mac στο Office 365 και εναλλακτικές λύσεις

Χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο για να κάνετε λήψη της δοκιμής 30 ημερών του Office 356. Θα χρειαστεί να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας για να το πάρετε, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε οποτεδήποτε ή φυσικά να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε για μηνιαία χρέωση.

Η δωρεάν λήψη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Outlook και τα άλλα προγράμματα του Office 365 για 30 ημέρες σε έως και πέντε υπολογιστές Mac ή PC και εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας Office σε έως και πέντε δισκία και πέντε τηλέφωνα.

Θα λάβετε μέχρι 1 TB αποθήκευσης σύννεφων ανά χρήστη για έως και πέντε χρήστες. Αν έχετε πολλές συσκευές και χρήστες στο νοικοκυριό σας, ίσως το βρείτε πολύτιμο. Επίσης ενημερώνει συνεχώς αντί να χρειάζεται να αγοράζει και να εγκαθιστά πρόσθετες ενημερώσεις.

Εάν προτιμάτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την πλήρη λειτουργικότητα αγοράζοντας ένα αντίγραφο του Office for Mac ή το κλειδί προϊόντος που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το MS Office μόνο για να αποθηκεύσετε αρχεία στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας στο διαδίκτυο, όπως μέσω των παρόχων που μπορείτε να βρείτε στη λίστα Υπηρεσιών Online Backup Services .

Δωρεάν Outlook για Mac Εναλλακτικές λύσεις

Το Outlook έχει τα πλεονεκτήματά του, ειδικά αν έχετε συνηθίσει να το χρησιμοποιείτε στην εργασία ή στο σπίτι με την πάροδο των ετών. Η διαλειτουργικότητα μεταξύ εφαρμογών Mac, PC, tablet και τηλεφώνων μπορεί επίσης να διευκολύνει τις καμπύλες μάθησης. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη επιλογή, ειδικά εάν πρόκειται να πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

Για δωρεάν προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac και υπηρεσίες που δεν λήγουν, εξετάστε αυτές τις επιλογές:

Ένα μειονέκτημα ορισμένων υπηρεσιών είναι ότι θα πρέπει να υπομείνετε τη διαφήμιση, παρόλο που ενδέχεται να πληρώνονται επιλογές που είναι λιγότερο δαπανηρές από τις χρεώσεις του Microsoft Office. Μπορούν επίσης να έχουν λειτουργίες που προτιμάτε από το Microsoft Outlook.