Οι 8 καλύτεροι δωρεάν πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Mac το 2018

Πάρτε μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου με αυτά τα δωρεάν προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Mac

Ένα δωρεάν πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έρχεται εγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση με το macOS και το macOS Mail δεν είναι καθόλου κακό πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τις ελεύθερες εναλλακτικές λύσεις της. Εδώ είναι οι καλύτεροι ελεύθεροι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαθέσιμοι για macOS. Δοκιμάστε τους.

01 από 08

MacOS Mail

image copyright Apple

Η εφαρμογή αλληλογραφίας που συνοδεύει τα macOS και το OS X είναι ένα στερεό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και λογισμικό εξάλειψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων, το οποίο είναι επίσης ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βελτιστοποιημένη για να δουλέψει στο Mac, η εφαρμογή Mail είναι απλή και πλήρης. Μπορεί να χειριστεί όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ένα μέρος. Περισσότερο "

02 από 08

Σπίθα

Spark για macOS. Readdle Inc.

Το Spark είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οργανώνει αυτόματα τα εισερχόμενά σας και σας επιτρέπει να αναβάλλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εύκολα καθώς και να στέλνετε γρήγορα απαντήσεις με ένα κλικ. Το "Smart Inbox" του Spark δημιουργεί φυσαλίδες μηνυμάτων που είναι σημαντικά για εσάς στην κορυφή και χρησιμοποιεί κατηγορίες Προσωπικών, ειδοποιήσεων και ενημερωτικών δελτίων.

Η λειτουργία προγραμματισμού Spark σάς επιτρέπει να ορίσετε μια χρονική περίοδο κατά την οποία θα στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Επιλέξτε από τις ώρες αργότερα σήμερα, το βράδυ, αύριο ή σε οποιαδήποτε ημερομηνία. Περισσότερο "

03 του 08

Canary Mail

Canary Mail. Τεχνολογίες Mailroom LLP

Η εφαρμογή Canary Mail υπόσχεται εύκολη κρυπτογράφηση με ένα κλικ που εγγυάται ότι κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το email σας εκτός από εσάς και τον παραλήπτη σας.

Είτε επισημαίνει το κλειδί αλληλογραφίας και σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα spam, προσφέροντας την αναβολή εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την παρακολούθηση των εξερχόμενων με την επιλογή να αποκλείσετε άλλους χρήστες που σας παρακολουθούν ή βρίσκοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα και εξοικονομώντας αναζητήσεις για επαναχρησιμοποίηση, το Canary Mail είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP. Περισσότερο "

04 του 08

Mailspring

Mailspring

Στοχεύοντας στον επαγγελματία χρήστη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Mailspring διαθέτει συγχώνευση αλληλογραφίας, υπενθυμίσεις και την επιλογή προγραμματισμού αλληλογραφίας - όλα διαθέσιμα σε μια επαγγελματική έκδοση.

Με την δωρεάν έκδοση, έχετε ένα καθαρό, εξαιρετικά παραγωγικό και επεκτάσιμο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει συναίσθημα όπως σύνδεση και ανοιχτή παρακολούθηση, πρότυπα γρήγορων απαντήσεων και αναίρεση αποστολής. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε 10 λογαριασμούς. Περισσότερο "

05 του 08

Polymail

Polymail. Polymail, Inc.

Εκτός από όλα όσα θα περιμένατε από ένα έξυπνο βασικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Polymail σάς επιτρέπει να αναβάλλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τα διαβάσετε αργότερα και να παρακολουθείτε εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στείλει διαβασμένα.

Οι πληρωμένες εκδόσεις προσθέτουν πρότυπα μηνυμάτων και άλλα χαρακτηριστικά, αλλά η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει βασική παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προγραμματισμό ημερολογίου, διαβάστε αργότερα και αναίρεση λειτουργιών αποστολής. Περισσότερο "

06 του 08

Mozilla Thunderbird

Image copyright Mozilla Thunderbird

Το Mozilla Thunderbird είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, ασφαλές και λειτουργικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε αποτελεσματικά τα μηνύματα και να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ο Thunderbird δεν είναι πλέον σε ενεργό ανάπτυξη εκτός από τις ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά παρέχει ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας και ένα ισχυρό πακέτο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερο "

07 του 08

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Λογισμικό της Όπερας

Ο υπολογιστής-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Opera είναι ένα κλασσικό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και η Opera ενσωματώνει επίσης τις ροές δεδομένων RSS σε αυτήν την εμπειρία. Κάποιοι μπορεί να βρουν τον επεξεργαστή μηνυμάτων λείπει στην εξουσία και η απουσία υποστήριξης για κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ατυχής.

Η όπερα έχει σχεδιαστεί με ποδηλασία καρτελών, οπτικούς σελιδοδείκτες, δωρεάν VPN και προσαρμόσιμες συντομεύσεις. Υπάρχουν περισσότερες από χίλιες επεκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξατομίκευση του προγράμματος περιήγησης. Περισσότερο "

08 από 08

Mozilla SeaMonkey

Mozilla SeaMonkey

Ποτέ μην υποτιμάτε το Mozilla. Η εταιρεία δημιούργησε το SeaMonkey, το στοιχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προγράμματος περιήγησης ανοιχτού κώδικα, στην ίδια πλατφόρμα Mozilla με τον Firefox 51. Παρέχει HTML5, επιτάχυνση υλικού και βελτιωμένη ταχύτητα JavaScript. Είναι ένας συμπαγής καλλιτέχνης, πλήρως εξοπλισμένος και χρησιμοποιήσιμος. Περισσότερο "