Κορυφαίες συμβουλές, κόλπα και μυστικά Mac OS X Mail

Γρήγορος οδηγός για την πλοήγηση του Mac OS X Mail

Ένα απλό όνομα και μια απλή διεπαφή δεν μπορεί να ξεγελάσει τον γνώστη ή τον ενθουσιώδη - ή εσένα. Το Mail, το οποίο συνοδεύει το Mac OS X, είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τώρα, χρησιμοποιήστε σωστά όλη αυτή τη δύναμη που βρίσκεται στις άκρες των δακτύλων σας. Ας ξεκινήσουμε με τις συμβουλές, τις στρατηγικές και τα μαθήματα που άλλοι έχουν βρει χρήσιμες: τις πιο δημοφιλείς συμβουλές για το Mac OS X Mail, κόλπα και μυστικά.

01 από 50

Πώς να διαγράψετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Auto-Complete στο Mac OS X Mail

Ήρωες εικόνες / ψηφιακό όραμα / Getty εικόνες
Αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας από τις επαφές σας έχει αλλάξει ή εάν θέλετε να καταργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης στο Mac OS X Mail για άλλο λόγο, εδώ θα βρείτε πώς να αναιρέσετε λίγο ιστορικό. Περισσότερο "

02 από 50

Πώς να βρείτε και να ανοίξετε το φάκελο όπου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Mac OS X αποθηκεύει αλληλογραφία

Μάθετε πού να ψάξετε όταν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των γραμματοκιβωτίων του Mac OS X Mail. Εδώ (πώς να το μάθετε) όπου το Mac OS X Mail αποθηκεύει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Περισσότερο "

03 από 50

Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα βιβλίων διευθύνσεων για την αποστολή αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail

Συλλέξτε όλα τα μέλη της ομάδας πωλήσεών σας, της ομάδας ποδοσφαίρου ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας σε μια λίστα αλληλογραφίας του Βιβλίου διευθύνσεων του Mac OS X, ώστε να μπορείτε να τα στείλετε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα και με ευκολία. Περισσότερο "

04 από 50

Πώς να ζητήσετε αποδείξεις ανάγνωσης σε Mac OS X Mail

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβη με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε; Στο Mac OS X Mail, μπορείτε να ζητήσετε μια απόδειξη ανάγνωσης για όλα τα μηνύματα και να ενημερωθείτε όταν ανοίξετε το ταχυδρομείο σας. Περισσότερο "

05 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail με το Mac OS X Mail

Λήψη και ανάγνωση και απάντηση στα μηνύματα του Hotmail από το Mac OS X Mail. Περισσότερο "

06 από 50

Πώς να αποκλείσετε έναν αποστολέα στο Mac OS X Mail

Ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά μηνύματα στο Mac OS X Mail μπλοκάροντας και απορρίπτοντας αυτόματα όλα τα μηνύματα από ορισμένους αποστολείς. Περισσότερο "

07 από 50

Πώς να προσθέσετε παραλήπτες Bcc στο Mac OS X Mail

Carbon αντιγράψτε τα μηνύματά σας τυφλά με το Mac OS X Mail και στείλτε αντίγραφα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε παραλήπτες που παραμένουν ανώνυμοι σε όλους τους άλλους. Περισσότερο "

08 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Gmail στο Mac OS X Mail

Προτιμήστε την ταχύτητα και την ισχύ του OS X Mail στο Gmail στο διαδίκτυο; Θα θέλατε ένα αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων στον λογαριασμό σας στο Gmail που να λειτουργεί και ως πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ; Προσθέστε το Gmail ως POP - λήψη κατεστραμμένων μηνυμάτων - ή IMAP - πρόσβαση στις ετικέτες του Gmail ως φακέλους με ευελιξία. Περισσότερο "

09 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους μη αποκαλυφθέντες παραλήπτες στο Mac OS X Mail

Στείλτε μια ομάδα ανθρώπων σε αλληλογραφία στο Mac OS X Mail, αλλά έτσι ώστε όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη να είναι κρυμμένες. Περισσότερο "

10 από 50

Τρόπος ορισμού του προεπιλεγμένου λογαριασμού στο Mac OS X Mail

Κάντε το λογαριασμό που χρησιμοποιείτε πιο συχνά ως προεπιλογή. Είναι εύκολο ως μεταφορά και απόθεση στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

11 από 50

Πώς να δείτε την πηγή ενός μηνύματος στο Mac OS X Mail

Δείτε όλα. Στο Mac OS X Mail, η αναζήτηση της πηγής ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολη. Περισσότερο "

12 από 50

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά μηνυμάτων αλληλογραφίας Mac OS X

Επιλέξτε την αγαπημένη σας γραμματοσειρά (και το κατάλληλο μέγεθος) για τη σύνταξη και την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

13 από 50

Τρόπος εισαγωγής των επαφών του Outlook στο Βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας του Mac OS X

Η εφαρμογή του Βιβλίου διευθύνσεων OS X μπορεί να εισαγάγει επαφές του Outlook για χρήση στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

14 από 50

Πώς να συγχρονίσετε το βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας Mac OS X με τις επαφές Gmail του Google

Επαφές στο Mac OS X Αλληλογραφία και επαφές στο Gmail, ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον; Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Βιβλίο διευθύνσεων Mac OS X και το συγχρονισμό επαφών του Google Gmail. Περισσότερο "

15 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Mac OS X Mail

Μετατρέψτε το κείμενο στα ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac OS X σε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ, όπως κάνουν οι ιστότοποι. Περισσότερο "

16 από 50

Πώς να εξάγετε τις επαφές βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας του Mac OS X σε ένα αρχείο CSV

Χρειάζεστε τις επαφές σας από το Mac OS X Mail σε μορφή CSV; Δείτε πώς μπορείτε να εξάγετε όλα τα δεδομένα του βιβλίου διευθύνσεων Mac OS X σε ένα αρχείο επαφών του CSV. Περισσότερο "

17 από 50

Πώς να προσθέσετε συνδέσμους σε υπογραφές στο Mac OS X Mail

Εισαγάγετε έναν σύνδεσμο κειμένου στον ιστότοπό σας σε υπογραφή Mac OS X Mail - ή συνδέστε τις εικόνες ακόμα. Περισσότερο "

18 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα εν σειρά σε ένα μήνυμα με το Mac OS X Mail

Θέλετε εικόνες που στέλνετε να εμφανίζονται στο κείμενο του μηνύματος και όχι μόνο ως συνημμένο; Βεβαιωθείτε ότι το Mac OS X Mail αντιλαμβάνεται ότι το μήνυμά σας περιέχει πλούσια μορφοποίηση . Περισσότερο "

19 από 50

Πώς να δημιουργήσετε ένα συμβάν ημερολογίου από ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Mac OS X Mail

Συμφωνήθηκε σε ημερομηνία και ώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Λάβατε ειδοποίηση για μια ειδική εκδήλωση σε ένα ενημερωτικό δελτίο; Λάβατε το λεπτομερές ταξιδιωτικό πρόγραμμα με αλληλογραφία; Στο Mac OS X Mail, η μετατροπή των ημερομηνιών και των χρόνων που αναφέρονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συμβάντα στο Ημερολόγιο είναι εύκολη και γρήγορη. Περισσότερο "

20 από 50

Πώς να χρησιμοποιήσετε πίνακες και λίστες στο Mac OS X Mail

Ξεχάστε τα στυλ κειμένου. Δείτε πώς μπορείτε να εισαγάγετε λίστες με κουκκίδες ή αριθμημένες καθώς και πίνακες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το Mac OS X Mail. Περισσότερο "

21 από 50

Τρόπος εισαγωγής επαφών βιβλίου διευθύνσεων Mac OS X στο Outlook για Mac

Είστε στο Outlook για Mac, όλοι οι άλλοι στο βιβλίο διευθύνσεων Mac OS X; Δείτε πώς μπορείτε να εισαγάγετε το βιβλίο διευθύνσεων σας στο Outlook για Mac Επαφές. Περισσότερο "

22 από 50

Πώς να επιλέξετε εύκολα πολλαπλά μηνύματα στο Mac OS X Mail

Αν θέλετε να είστε γρήγοροι, διαγράψτε, εκτυπώστε, προωθήστε πολλαπλά μηνύματα ταυτόχρονα σε Mac OS X Mail. Εάν θέλετε να είστε πραγματικοί γρήγοροι, επιλέξτε γρήγορα πολλά μηνύματα με το ποντίκι σας. Περισσότερο "

23 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα γρήγορα στο Mac OS X Mail

Αφού πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το πληκτρολόγιό σας στο Mac OS X Mail, μπορείτε να το στείλετε χρησιμοποιώντας μια συντόμευση στο πληκτρολόγιό σας. Περισσότερο "

24 από 50

Πώς να καθαρίσετε τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης της αλληλογραφίας του Mac OS X

Ίσως να κάνει ακόμα ταχύτερα το Mac OS X Mail: εδώ μπορείτε να απαλλαγείτε από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης προηγούμενων παραληπτών από παλιές και παλιές καταχωρήσεις που δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια. Περισσότερο "

25 από 50

Πώς να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα ως πρότυπα στο Mac OS X Mail

Δεν χρειάζεται να επανεφεύρουμε το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά. Κατάχρηση Mac OS X Αντίγραφο αντίγραφο και να αποθηκεύσετε τα μηνύματα ως πρότυπα για μεταγενέστερη χρήση (ξανά και ξανά). Περισσότερο "

26 από 50

Πώς να Αδειάσετε γρήγορα τον Κάδο απορριμμάτων στο Mac OS X Mail

Εάν είστε έτοιμοι να αφήσετε τα μηνύματα στα σκουπίδια σας για πάντα, εδώ θα βρείτε πώς να το κάνετε γρήγορα και ανώδυνα στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

27 από 50

Πώς να Αντιγράψετε αυτόματα μια Διεύθυνση σε κάθε μήνυμα στο Mac OS X Mail

Το Mac OS X Mail μπορεί να αποστέλλει αυτόματα ένα αντίγραφο κάθε μηνύματος που στέλνετε σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερο "

28 από 50

Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στυλ κειμένου σε Mac OS X Mail

Εφαρμόστε την αγαπημένη σας μορφοποίηση κειμένου εύκολα σε πολλά μέρη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιγράψτε και επικολλήστε το σε Mac OS X Mail. Περισσότερο "

29 από 50

Πώς να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση στο Mac OS X Mail

Απάντηση χωρίς μετακίνηση ενός δακτύλου. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε έναν αυτόματο ανταποκριτή στο Mac OS X Mail που δημιουργεί και στέλνει αυτόματα απαντήσεις στο εισερχόμενο μήνυμα. Περισσότερο "

30 από 50

Τρόπος χρήσης των χειριστών αναζήτησης αλληλογραφίας Mac OS X για εύρεση αλληλογραφίας με ακρίβεια

Way πάρα πολλά αποτελέσματα αναζήτησης; Ακολουθεί ο τρόπος χρήσης των χειριστών αναζήτησης αλληλογραφίας Mac OS X και Spotlight για να βρείτε μόνο τα μηνύματα που θέλετε γρήγορα. Περισσότερο "

31 από 50

Πώς να κάνετε το ταχυδρομείο OS X να στέλνει συμβατικά (μη ένθετα) συνημμένα

Το OS X Mail εισάγει κανονικά τα συνημμένα στο κείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς τα τοποθετείτε. Μπορεί επίσης να στείλει όλα τα αρχεία με πιο παραδοσιακό τρόπο, ωστόσο, στο τέλος του μηνύματος. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Περισσότερο "

32 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο AOL Email στο Mac OS X Mail

Μπορείτε είτε να έχετε Mac OS X Mail λήψη μόνο νέα μηνύματα ή να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους τους φακέλους σας online AOL. Περισσότερο "

33 από 50

Τρόπος κατάργησης ενός ονόματος σε ένα Mac OS X Mail

Το Mac OS X Mail σάς επιτρέπει να εξαιρέσετε μεμονωμένες διευθύνσεις email από το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Εδώ είναι πώς μπορείτε να προστατεύσετε όλα τα μηνύματα από έναν τομέα σε μια στροφή. Περισσότερο "

34 από 50

Τρόπος χρήσης μορφοποίησης κειμένου και εικόνων σε υπογραφές αλληλογραφίας Mac OS X

Θέλετε κάποιο χρώμα, επιλογή γραμματοσειράς και ίσως μια εικόνα ή κινούμενη εικόνα στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac OS X Mail; Περισσότερο "

35 από 50

Πώς να ορίσετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή για έναν λογαριασμό στο Mac OS X Mail

Διαφορετικοί λογαριασμοί , διαφορετικές ανάγκες , διαφορετικές υπογραφές. Το Mac OS X Mail μπορεί να επιλέξει την προεπιλεγμένη υπογραφή βάσει του λογαριασμού που χρησιμοποιείτε για να συντάξετε ένα μήνυμα. Περισσότερο "

36 από 50

Να γνωρίζετε πότε η αλληλογραφία Mac OS X θα εμφανίσει ένα PDF σε ετικέτα, όταν είναι ως εικονίδιο

Μάθετε τι προκαλεί το Mac OS X Mail να εμφανίζει ορισμένα συνημμένα αρχεία PDF στη θέση τους ενώ άλλα εμφανίζονται μόνο ως εικονίδια. Περισσότερο "

37 από 50

Τρόπος προσθήκης διευθύνσεων από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης αλληλογραφίας Mac OS X σε βιβλίο διευθύνσεων

Το Mac OS X Mail θυμήθηκε με σεβασμό τους παραλήπτες όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα για να δημιουργήσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας. Περισσότερο "

38 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε μια ομάδα γρήγορα στο Mac OS X Mail

Πληκτρολογήστε έναν παραλήπτη - έναν παραλήπτη ομάδας - και να έχετε το Mac OS X Mail να παραδώσει ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη της ομάδας. Περισσότερο "

39 από 50

Πώς να αλλάξετε τον ήχο της νέας αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail

Αλλάξτε τον τρόπο που ακούγεται η νέα αλληλογραφία στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

40 από 50

Τρόπος εξαγωγής μηνυμάτων και φακέλων αλληλογραφίας Mac OS X σε αρχεία Mbox

Θέλετε να αποθηκεύσετε ένα φάκελο στο Mac OS X Mail ή μερικά μόνο μηνύματα σε μορφή που μπορούν να εισαγάγουν πολλά άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Δείτε πώς μπορείτε να εξαγάγετε από το Mac OS X Mail σε αρχεία mbox. Περισσότερο "

41 από 50

Πώς να αποτρέψετε την αλληλογραφία Mac OS X από το φιλτράρισμα της αλληλογραφίας γνωστού αποστολέα ως ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Βοηθήστε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Mac OS X Mail να αποφύγει λάθη λέγοντάς του ποιος ξέρει - και ποτέ να μην επεξεργάζεται τα μηνύματα από αυτούς τους αποστολείς ως σκουπίδια. Περισσότερο "

42 από 50

Πώς να αλλάξετε ή να αντιστρέψετε την σειρά ταξινόμησης αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail

Θέλετε τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κορυφή ή ταξινομήσετε ανάλογα με το μέγεθος του μηνύματος ; Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά ταξινόμησης ενός φακέλου στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

43 από 50

Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές από: Διευθύνσεις με έναν λογαριασμό αλληλογραφίας Mac OS X

Έχετε όσες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

44 από 50

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου κειμένου ενός μηνύματος στο Mac OS X Mail

Θέλετε να γράψετε όχι σε λευκό αλλά σε μαύρο, μπλε, κίτρινο, πράσινο και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα; Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα φόντου ενός μηνύματος που δημιουργείτε στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

45 από 50

Πώς να δείτε τους παραλήπτες Bcc των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Mac OS X Mail

Οι παραλήπτες των τυφλών αντιγράφων άνθρακα που στέλνετε είναι κρυμμένοι, αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση να μάθετε ποιος είστε bcc: ed. Στο Mac OS X Mail, μπορείτε. Περισσότερο "

46 από 50

Πώς να εμφανίσετε μηνύματα σε μια μεγαλύτερη γραμματοσειρά στο Mac OS X Mail

Διαβάστε το ταχυδρομείο σας πιο άνετα με μεγαλύτερες επιστολές με το Mac OS X Mail. Περισσότερο "

47 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Βιβλίο διευθύνσεων Gmail σε Επαφές Mac OS X και Mail Mac OS X

Το Gmail λειτουργεί άψογα στο OSX Mail χρησιμοποιώντας το IMAP. Το βιβλίο διευθύνσεων Gmail μπορεί να λειτουργήσει εξίσου χωρίς προβλήματα (συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου συγχρονισμού των αλλαγών) στις Επαφές OS X χρησιμοποιώντας το CardDAV. Περισσότερο "

48 από 50

Πώς να αποθηκεύσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα αρχείο στο Mac OS X Mail

Περισσότερα από ένα email, αλλά μόνο ένα αρχείο στον υπολογιστή σας Mac. Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά μηνύματα σε ένα συνδυασμένο αρχείο κειμένου στο Mac OS X Mail. Περισσότερο "

49 από 50

Τρόπος ορισμού προτιμώμενου διακομιστή SMTP για λογαριασμό αλληλογραφίας Mac OS X

Κάντε το Mac OS X Mail να προσπαθήσει να στείλει μηνύματα πρώτα μέσω ενός εξερχόμενου διακομιστή αλληλογραφίας SMTP . Περισσότερο "

50 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα από διαφορετικό λογαριασμό στο Mac OS X Mail

Το Mac OS X Mail σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποιος (ή τι) βρίσκεται στη γραμμή Από: τη σειρά των μηνυμάτων που στέλνετε. Περισσότερο "

Έχετε μια ερώτηση ή μια συμβουλή που θέλετε να μοιραστείτε;

Παρακαλώ ενημερώστε μας!