Τρόπος ρύθμισης των υπογραφών ανά λογαριασμό στο Outlook Express

Εξατομικεύστε τις υπογραφές σας για κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι υπογραφές είναι πολύ διασκεδαστικές στο Outlook Express. Μπορείτε να ρυθμίσετε όσα θέλετε , και μπορούν να ταιριάζουν ακόμα και με φανταχτερό βλέμμα ή εικόνες. Φυσικά, τα Windows Mail και Outlook Express μπορούν να εισάγουν μια προεπιλεγμένη υπογραφή σε κάθε email που γράφετε αυτόματα.

Διαφορετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαιτούν διαφορετικές υπογραφές

Αλλά καθώς τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε διαφέρουν - μερικά αποστέλλονται από τον λογαριασμό εργασίας σας, κάποια για διασκέδαση και κάποια που σχεδιάζετε ως ειδικό προσωπικό κατάλογο αλληλογραφίας - έτσι πρέπει και οι υπογραφές σας. Από προεπιλογή, και αυτόματα.

Ευτυχώς, μπορείτε να εκχωρήσετε σε κάθε λογαριασμό στο Outlook Express μια προεπιλεγμένη υπογραφή που θα χρησιμοποιηθεί κατά προτίμηση στη συνολική προεπιλεγμένη υπογραφή. Μια απάντηση που αποστέλλεται σε ένα μήνυμα που ελήφθη στον λογαριασμό εργασίας σας μπορεί να φέρει την υπογραφή εργασίας, για παράδειγμα.

Ορίστε την προεπιλεγμένη υπογραφή ανά λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Express

Για να επιλέξετε την προεπιλεγμένη υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για έναν συγκεκριμένο λογαριασμό στα Windows Mail ή Outlook Express:

(Δοκιμασμένο με το Outlook Express 6)