Πώς να αλλάξετε τη μηχανή αναζήτησης Safari στα Windows

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Το Safari για Windows παρέχει ένα πλαίσιο αναζήτησης στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων, το οποίο σας επιτρέπει να υποβάλλετε εύκολα αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών. Από προεπιλογή, τα αποτελέσματα αυτών των αναζητήσεων επιστρέφονται από τη μηχανή Google. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης του Safari είτε στο Yahoo! ή Bing. Αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα σας δείχνει πώς.

01 από 03

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης

Scott Orgera

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Προτιμήσεις ... Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί της επιλογής αυτού του στοιχείου μενού: CTRL +, (COMMA) .

02 του 03

Εντοπίστε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης

Οι Προτιμήσεις του Safari πρέπει να εμφανίζονται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά αν δεν έχει ήδη επιλεγεί. Στη συνέχεια, εντοπίστε την ενότητα που έχει οριστεί ως Προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης . Παρατηρήστε ότι η τρέχουσα μηχανή αναζήτησης του Safari εμφανίζεται εδώ. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην ενότητα Προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης . Θα πρέπει να δείτε τρεις επιλογές: Google, Yahoo !, και Bing. Επιλέξτε την επιλογή που επιθυμείτε. Στο παραπάνω παράδειγμα, το Yahoo! έχει επιλεγεί.

03 του 03

Η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης Safari για Windows έχει αλλάξει

Η νέα επιλογή μηχανής αναζήτησης θα πρέπει τώρα να αντικατοπτρίζεται στην ενότητα Προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης . Κάντε κλικ στο κόκκινο 'X', που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου Προτιμήσεις, για να επιστρέψετε στο κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Safari. Η νέα μηχανή αναζήτησης προεπιλεγμένου Safari θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται στο πλαίσιο αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης. Έχετε τροποποιήσει με επιτυχία την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης.