Τι είναι το Yahoo; Yahoo 101

Το Yahoo είναι μια μηχανή αναζήτησης, κατάλογος θεμάτων και μια δικτυακή πύλη. Το Yahoo παρέχει σχετικά καλά αποτελέσματα αναζήτησης που τροφοδοτούνται από τη δική τους τεχνολογία μηχανών αναζήτησης, μαζί με πολλές άλλες επιλογές αναζήτησης του Yahoo. Το Yahoo.com είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον Παγκόσμιο Ιστό, προσφέροντας μια δικτυακή πύλη, μηχανή αναζήτησης, κατάλογο , ταχυδρομείο, ειδήσεις, χάρτες, βίντεο , ιστότοπους κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα sites και υπηρεσίες Web.

Επιλογές αναζήτησης Yahoo

Αν θέλετε να δείτε την πρώτη σελίδα του Yahoo, επίσης γνωστή ως Yahoo.com, απλά πληκτρολογήστε yahoo.com στο πεδίο αναζήτησης του browser σας.

Αν ψάχνετε για τη μηχανή αναζήτησης της Yahoo, πληκτρολογήστε search.yahoo.com .

Θέλετε να ελέγξετε τον εκτεταμένο κατάλογο της Yahoo; Πληκτρολογήστε στο dir.yahoo.com .

Τι λέτε για το Yahoo mail; Θα θελήσετε να mail.yahoo.com .

Θέλετε μια προσωπική δικτυακή πύλη που μπορείτε να προσαρμόσετε; Δοκιμάστε το my.yahoo.com .

Εδώ είναι ακόμα περισσότερες επιλογές του Yahoo:

Συμβουλές αναζήτησης

Η αναζήτηση του Yahoo.com γίνεται πιο αποτελεσματική με αυτές τις συμβουλές:

Αρχική σελίδα

Η Yahoo προσφέρει πολλές επιλογές αναζήτησης στη σελίδα της πύλης αναζήτησης. συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αναζήτησης στο Web, αναζήτησης μόνο εικόνων, αναζήτηση στον κατάλογο Yahoo (αυτό συλλέγει τα αποτελέσματα από τον κατάλογο ανθρώπινων επεξεργασμένων αντικειμένων, σε αντίθεση με τη σελίδα αποτελεσμάτων της κύριας μηχανής αναζήτησης), αναζήτηση τοπικά, αναζήτηση ειδήσεων και αγορές .

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα τοπικά αποτελέσματα καιρού, τις επερχόμενες ταινίες, το Marketplace και το Yahoo International. Η αρχική σελίδα του Yahoo είναι αρκετά γεμάτη, αλλά έχει πολλά να προσφέρει. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Yahoo για την εύχρηστη υπηρεσία Yahoo Mail και για τις επιλογές αναζήτησης My Yahoo .

Yahoo Συμβουλές αναζήτησης

Περισσότερα για το Yahoo

Το Yahoo έχει πολλά να προσφέρει στους ερευνητές. Εδώ είναι μερικά άρθρα σχετικά με το Yahoo που μπορεί να σας βοηθήσει να διερευνήσετε τι υπάρχει εκεί: