Τρόποι χρήσης της αναζήτησης WebMD για πληροφορίες

Πώς να πάρετε γρήγορα πληροφορίες σχετικά με την υγεία στο WebMD

Το WebMD είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιατρικούς πόρους στον Ιστό και παρέχει εκατομμύρια ανθρώπους με πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την υγεία τους. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους αναζήτησης του WebMD για μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών σχετικά με τους γιατρούς, τους ιατρικούς όρους, τα συμπτώματα και πολλά άλλα.

Σημείωση : Το WebMD προορίζεται να είναι καθαρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να αντικαθιστά τη συμβουλή ή τη φροντίδα ενός εξουσιοδοτημένου γιατρού.

01 από 07

WebMD AZ Κατάλογοι

Το WebMD είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος που προσφέρει τεράστιες πληροφορίες. Μπορεί να είναι δύσκολο να κοσκινίσετε μέσα από τον τεράστιο ιστότοπο που αναζητά ένα συγκεκριμένο θέμα. Οι κατάλογοι της AZ λαμβάνουν μέρος των εικασιών από αυτή τη διαδικασία:

02 του 07

Βασική αναζήτηση WebMD

Η κύρια σελίδα αναζήτησης WebMD είναι ξεκάθαρη και εύκολη στην πλοήγηση. Απλά πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης στο πεδίο αναζήτησης και κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" ή περιηγηθείτε σε μερικές από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα. Περισσότερο "

03 του 07

Κατάλογος ιατρών WebMD

Ο κατάλογος γιατρών του WebMD σας διευκολύνει να βρείτε έναν γιατρό στην περιοχή σας σε οποιαδήποτε ειδικότητα. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα από τον ασφαλιστή, την απόσταση, το επώνυμο - ακόμα και σε ποιο νοσοκομείο είναι συνδεδεμένα. Περισσότερο "

04 του 07

Αναζήτηση για Symptom WebMD

Χρησιμοποιήστε τον Έλεγχο συμπτωμάτων WebMD για να αξιολογήσετε γρήγορα τι μπορεί να συμβαίνει. Απλά εισάγετε τις πληροφορίες σας στη φόρμα για να κάνετε το πρώτο βήμα για να εντοπίσετε τι προκαλεί τα συμπτώματά σας ή για να μεταβείτε δεξιά σε κοινά συμπτώματα για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Περισσότερο "

05 του 07

WebMD Blogs

Το WebMD φιλοξενεί μια ζωντανή κοινότητα ιστολογίων που γράφουν οι γιατροί σχετικά με σχεδόν οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που μπορείτε να σκεφτείτε και ειδικούς στον τομέα της υγείας που προσφέρουν συμβουλές για διάφορα ιατρικά θέματα. Περισσότερο "

06 του 07

Αναζήτηση βίντεο στο WebMD

Το WebMD διαθέτει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη βίντεο που καλύπτει μια ευρεία ποικιλία θεμάτων - οτιδήποτε από ADD στην Υγεία των Γυναικών. Μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο ανά θέμα, από γιατρούς και ειδικούς, ή με λέξη-κλειδί. Περισσότερο "

07 του 07

Ιατρικό λεξικό WebMD

Το Ιατρικό Λεξικό WebMD είναι μια εξαιρετική πηγή με κυριολεκτικά διαθέσιμες χιλιάδες ιατρικούς ορισμούς. Περισσότερο "