Διασκεδαστικά πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε με την Αναζήτηση Google

01 από 17

Αναζήτηση βιβλίων Google

Top Ten Μηχανές Αναζήτησης Βιβλίων Δωρεάν Βιβλία Online

Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται την πλήρη έκταση του τι μπορούν να κάνουν με αυτό. Μάθετε περισσότερα για την ευρεία ποικιλία των επιλογών αναζήτησης Google που έχετε και μάθετε είκοσι πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε με τη φαινομενικά απεριόριστη δύναμη της αναζήτησης Google που έχετε στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση Βιβλίων Google για να κάνετε πολλά πράγματα: να βρείτε ένα βιβλίο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε αναζήτηση στο κείμενο ενός βιβλίου, να κατεβάσετε ένα βιβλίο, να αναζητήσετε κείμενα αναφοράς, να δημιουργήσετε ακόμη και τη δική σας Βιβλιοθήκη Google για τα αγαπημένα σας βιβλία.

02 από 17

Αναζήτηση αρχείων ειδήσεων Google

Χρησιμοποιήστε το Web για να βρείτε ένα αρχείο

Αναζητήστε και εξερευνήστε ιστορικά αρχεία με την Αναζήτηση αρχείων ειδήσεων Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία αναζήτησης για να δημιουργήσετε χρονοδιαγράμματα, να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να δείτε πώς η γνώμη έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και πολλά άλλα.

03 από 17

Αναζήτηση ταινιών Google

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να αναζητήσετε γρήγορα πληροφορίες ταινιών, κριτικές ταινιών, ώρες προβολής ταινιών, τοποθεσίες θεάτρων ή ακόμα και ρυμουλκούμενα ταινιών . Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας που σας ενδιαφέρει και η Google θα επιστρέψει τις πληροφορίες που ψάχνετε.

04 από 17

Χάρτες Google

Δέκα τρόποι να βρεθεί ένας χάρτης στον Ιστό

Οι Χάρτες Google είναι ένας καταπληκτικός πόρος. Όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε χάρτες και οδηγίες οδήγησης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google για να βρείτε τοπικές επιχειρήσεις, να ακολουθήσετε παγκόσμια γεγονότα, εναλλαγή μεταξύ δορυφορικών και υβριδικών προβολών και πολλά άλλα.

05 του 17

Google Earth

Εξερευνήστε τον κόσμο με το Google Earth. Περισσότερα για το Google Earth

Αναζήτηση μέσω γεωγραφικών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο με το Google Earth, ένας ισχυρός τρόπος απεικόνισης δορυφορικών εικόνων, χαρτών, εδάφους, κτιρίων 3D και πολλά άλλα.

06 από 17

Εργαλεία γλώσσας Google

Αναζήτηση σε γλώσσες με τα Εργαλεία γλώσσας Google. Δωρεάν ιστοσελίδες μετάφρασης γλωσσών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Εργαλεία Γλωσσών Google για να αναζητήσετε μια φράση σε άλλη γλώσσα, να μεταφράσετε ένα μπλοκ κειμένου, να δείτε τη διεπαφή Google στη γλώσσα σας ή να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της Google στον τομέα της χώρας σας.

07 από 17

Google Phonebook

Χρησιμοποιήστε την Google για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου. Δέκα τρόποι για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου στον Ιστό

Από το 2010, η λειτουργία του τηλεφωνικού καταλόγου της Google έχει συνταξιοδοτηθεί επισήμως. Τόσο ο τηλεφωνικός κατάλογος: όσο και ο χειριστής rphonebook: ο χειριστής έχουν πέσει και οι δύο. Ο συλλογισμός πίσω από αυτό, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Google, είναι ότι έλαβαν πάρα πολλά αιτήματα "αφαιρέστε" από άτομα που ήταν ανυπόμονα έκπληκτοι να βρουν τις προσωπικές τους πληροφορίες δημόσια αναζητήσιμες στο ευρετήριο της Google. Πολλοί άνθρωποι στέλνουν αιτήματα για την κατάργηση πληροφοριών μέσω αυτού του συνδέσμου: Αφαίρεση ονόματος τηλεφωνικού καταλόγου Google, η οποία καταργεί πληροφορίες από καταλόγους κατοικιών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Google για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου; Με τίποτα! Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την Google για να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση, αλλά θα χρειαστείτε λίγο περισσότερες πληροφορίες για να το κάνετε αυτό. Θα χρειαστείτε το πλήρες όνομα του ατόμου και τον ταχυδρομικό κώδικα όπου κατοικούν:

joe smith, 10001

Η πληκτρολόγηση σε αυτό το απλό ερώτημα αναζήτησης (ελπίζω) θα επιστρέψει τα αποτελέσματα του τηλεφωνικού καταλόγου: όνομα, διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου.

Με περισσότερους τρόπους μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

08 από 17

Google Define

Βρείτε έναν ορισμό με το Google Define. Δίκτυο αναζήτησης

Δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει αυτή η λέξη; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνταξη ορισμού της Google για να μάθετε. Απλά πληκτρολογήστε τη λέξη define: quirky (αντικαταστήστε τη δική σας λέξη) και θα μεταφερθείτε αμέσως σε μια σελίδα ορισμών, μαζί με συναφή θέματα και πιθανές έννοιες.

09 από 17

Ομάδες Google

Βρείτε μια συνομιλία με τις Ομάδες Google. Δέκα κοινωνικές τοποθεσίες που δεν γνωρίζετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Ομάδες Google για να βρείτε μια συζήτηση για σχεδόν τίποτα, από το γονεϊκό στο τελευταίο κωμικό βιβλίο Marvel στην πολιτική.

10 από 17

Google Video

Βρείτε ένα βίντεο με το Google Video. Οι δέκα πιο δημοφιλείς ιστοτόποι βίντεο

Google Video: ταινίες, ντοκιμαντέρ, βίντεο, ομιλίες, κινούμενα σχέδια, ειδήσεις και πολλά άλλα.

11 από 17

Αναζήτηση εικόνων Google

Βρείτε μια εικόνα με την Αναζήτηση εικόνων Google. Τριάντα δωρεάν πηγές εικόνας στον Ιστό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση εικόνων Google για να βρείτε οποιοδήποτε είδος εικόνας που θέλετε να αναζητήσετε. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να καθορίσετε το μέγεθος της εικόνας που αναζητάτε, την επιλογή ασφαλούς αναζήτησης για να διατηρήσετε τις αναζητήσεις εικόνων φιλικές προς την οικογένεια (ή όχι) ή την Σύνθετη αναζήτηση εικόνων για να κάνετε τις αναζητήσεις εικόνων σας όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένες.

12 από 17

Google Site Search

Αναζήτηση σε ιστότοπο με την Αναζήτηση ιστότοπου Google. Καλύτερος χώρος της ημέρας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε κάτι μέσα σε έναν ιστότοπο. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσατε τον εκλογικό ιστότοπο: cnn.com , θα βρείτε όλες τις συμβουλές βίντεο που παρουσιάσαμε εδώ στην περιοχή Σχετικά με την Αναζήτηση στο Web.

13 από 17

Google Travel

Παρακολουθήστε πτήσεις και κατάσταση αεροδρομίου με το Google Travel. Οργανώστε τα ταξίδια σας με το TripIt

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Google για να παρακολουθήσετε την κατάσταση της πτήσης σας ή να ελέγξετε τις συνθήκες σε ένα αεροδρόμιο. Ετσι δουλευει:

Κατάσταση πτήσης : πληκτρολογήστε το όνομα της αεροπορικής εταιρείας, μαζί με τον αριθμό πτήσης, για παράδειγμα, "ενοποιημένο 1309" (χωρίς τα εισαγωγικά).

Συνθήκες αεροδρομίου : Πληκτρολογήστε τον κωδικό τριών γραμμάτων του αεροδρομίου που ακολουθείται από τη λέξη αεροδρόμιο, δηλαδή "αεροδρόμιο pdx" (χωρίς τα αποσπάσματα).

14 από 17

Google Weather

Βρείτε μια αναφορά καιρού με το Weather Google. Ελέγξτε τον τοπικό σας καιρό στον ιστό

Χρησιμοποιήστε την Google για να βρείτε την αναφορά καιρού οπουδήποτε στον κόσμο, απλά και εύκολα. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης που αναζητάτε πληροφορίες καιρού για τη λέξη "καιρός" (χωρίς τα αποσπάσματα) και θα πάρετε μια γρήγορη πρόβλεψη.

15 από 17

Google Finance

Χρησιμοποιήστε το Google Finance για να αναζητήσετε χρήσιμες πληροφορίες. Βρείτε πληροφορίες χρηματιστηριακής αγοράς χρησιμοποιώντας τους χειριστές αναζήτησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Finance για να διερευνήσετε τα αποθέματα, να βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες αγοράς, να παρακολουθείτε οικονομικά νέα και πολλά άλλα.

16 από 17

Google Flight Search

Παρακολουθήστε πτήσεις και βρείτε αεροπορικές πληροφορίες με την Google.

Αν ψάχνετε για την κατάσταση μιας πτήσης των ΗΠΑ, είτε πρόκειται για άφιξη είτε για αναχώρηση, μπορείτε να το κάνετε αυτό με την Google. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της αεροπορικής εταιρείας και τον αριθμό της πτήσης στο πλαίσιο αναζήτησης της Google και κάντε κλικ στο "Enter".

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε ενδεχόμενα χρονοδιαγράμματα πτήσεων. Πληκτρολογήστε "πτήσεις από" ή "πτήσεις προς" καθώς και πού θέλετε να μεταβείτε και θα δείτε όπως πληροφορίες σχετικά με το εάν υπάρχουν ή όχι προσφερόμενες πτήσεις, οι οποίες αεροπορικές εταιρείες εκτελούν αυτή τη συγκεκριμένη πτήση και λεπτομερή χρονοδιάγραμμα διαθέσιμων πτήσεων.

17 από 17

Υπολογιστής Google

Φανταστείτε κάτι με το Google Calculator. Ηλεκτρονικά Αριθμομηχανές

Χρειάζεστε μια γρήγορη απάντηση σε ένα μαθηματικό πρόβλημα; Πληκτρολογήστε το στο Google και αφήστε τον Αριθμομηχανή Google να το καταλάβει. Ετσι δουλευει:

Πληκτρολογήστε ένα μαθηματικό πρόβλημα στο πλαίσιο αναζήτησης της Google, για παράδειγμα, 2 (4 * 3) + 978 = . Η Google θα κάνει γρήγορα τους απαιτούμενους υπολογισμούς και θα σας δώσει την απάντηση.