Πώς να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου στο διαδίκτυο: 8 τρόποι

Βρείτε έναν online τηλεφωνικό αριθμό με αυτά τα 8 δημιουργικά κόλπα αναζήτησης

Χρησιμοποιήθηκε για να είναι αν χρειαζόταν να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου, πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο για την περιοχή σας και χτύπησα τις λίστες μέχρι να βρεθεί αυτό που χρειάζεστε. Αυτές τις μέρες, αυτοί οι τηλεφωνικοί κατάλογοι υπάρχουν σε πολύ μικρότερη μορφή και στα περισσότερα μέρη περιλαμβάνονται μόνο σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου ή ακόμη και μόνο αριθμοί τηλεφώνου επιχειρήσεων. Τι γίνεται αν πρέπει να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου για ένα άτομο; Ή ίσως πρέπει να βρείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου;

Μην στρες! Έχουμε τους οκτώ κορυφαίους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου online. Από το παλιό αναμονής του Google, σε πιο σκοτεινούς (και εστιασμένους) ιστότοπους, όπως το Zabasearch , δείτε αυτή τη λίστα για ιστότοπους και προτάσεις σχετικά με τους τρόπους εύρεσης των αριθμών τηλεφώνου που αναζητάτε.

01 από 08

Χρησιμοποιήστε την ελεύθερη αντίστροφη αναζήτηση με την Google

Η Google διευκολύνει την αναζήτηση ενός αριθμού τηλεφώνου και μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε ένα όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσφατες προσωπικές ενημερώσεις, όλα στην ίδια θέση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε ολόκληρο τον αριθμό τηλεφώνου (τον κωδικό περιοχής που περιλαμβάνεται) στο πεδίο αναζήτησης της Google και να δείτε τι επανέρχεται.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αριθμός θα προσδιοριστεί στα πρώτα πέντε αποτελέσματα αναζήτησης. Κάντε κλικ σε ένα από αυτά τα αποτελέσματα και θα δείτε επιχειρηματικές πληροφορίες, διευθύνσεις, συναφείς επαφές και πολλά άλλα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε πώς μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Google .

02 από 08

Δοκιμάστε τους αριθμούς τηλεφώνου χωρίς χρέωση

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί χωρίς χρέωση είναι ελεύθεροι να τηλεφωνούν και μπορούν να αποτελέσουν την άμεση πύλη σας στην εσωτερική λειτουργία της εταιρείας. Υπάρχουν αρκετοί τηλεφωνικοί κατάλογοι με αριθμούς χωρίς χρέωση στο διαδίκτυο που παρέχουν εκτεταμένες λίστες με αριθμό 1-800. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για να εντοπίσετε σχεδόν όλους τους αριθμούς τηλεφώνου χωρίς χρέωση. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το επιτύχετε:

03 του 08

Βρείτε τηλεφωνικούς αριθμούς κινητού τηλεφώνου

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα σε καθημερινή βάση για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους αριθμούς δεν βρίσκονται στους τηλεφωνικούς καταλόγους, γεγονός που τους καθιστά δύσκολο να εντοπιστούν ηλεκτρονικά. Ωστόσο, αν γνωρίζετε μερικά τεχνάσματα στο Web (όπως αναζήτηση με όνομα χρήστη), μπορείτε να αποκαλύψετε δυνητικά τον ιδιωτικό αριθμό κινητού τηλεφώνου κάποιου .

04 του 08

Δοκιμάστε εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης αφθονούν στον Ιστό, αλλά υπάρχουν εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης που επικεντρώνονται μόνο στην εξεύρεση πληροφοριών σχετικών με τους ανθρώπους. Αυτά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι πόροι όταν ψάχνετε για έναν αριθμό τηλεφώνου. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης εξετάζουν μόνο πληροφορίες που θα μπορούσαν να συνδεθούν με άτομα, όπως ένας αριθμός τηλεφώνου, μια διεύθυνση, ενημερώσεις κοινωνικών δικτύων και πόροι επαφών επιχειρήσεων.

Δεδομένου ότι κάθε μηχανή αναζήτησης επιστρέφει διαφορετικές πληροφορίες από την επόμενη, είναι σίγουρα αξίζει να προσπαθήσετε να πληκτρολογήσετε το όνομα του ατόμου σας ή / και τον αριθμό τηλεφώνου σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης για να δείτε τι έρχεται πίσω. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων για να βρείτε έναν τηλεφωνικό αριθμό online.

05 του 08

Χρησιμοποιήστε το Zabasearch για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Εάν έχετε τοποθετήσει ποτέ προσωπικές πληροφορίες οπουδήποτε στον Ιστό, είτε πρόκειται για αριθμό τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης ή φυσική διεύθυνση, η Zabasearch είναι σίγουρη ότι θα την έχει. Αμφισβητούμενο αλλά εντελώς νόμιμο, ο Zabasearch συλλέγει πληροφορίες από όλο τον ιστό και το τοποθετεί σε ένα βολικό μέρος για πρόσβαση του κοινού, συμπεριλαμβανομένων (ορισμένων) τηλεφωνικών αριθμών.

Μην χρησιμοποιείτε το εργαλείο αναζήτησης "Αναζήτηση για αριθμό τηλεφώνου", καθώς σας δίνει πληροφορίες για τις οποίες θέλετε να πληρώσετε. Αντ 'αυτού, αναζητήστε με το όνομα και δείτε τι επιστρέφει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zabasearch για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με ανθρώπους.

06 του 08

Χρησιμοποιήστε το Facebook για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Χρησιμοποιώντας μόνο ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια κοινή σύνδεση (όπως ένας χώρος εργασίας, ένα κολέγιο ή ένας οργανισμός), μπορείτε να ανακαλύψετε μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών στο Facebook, τον μεγαλύτερο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε ανθρώπους στο Facebook και ανάλογα με το πώς οι δημόσιοι άνθρωποι έχουν κάνει τις προσωπικές τους πληροφορίες, μπορείτε πραγματικά να είστε αρκετά επιτυχής βρίσκοντας έναν αριθμό τηλεφώνου και εδώ. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Facebook για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου .

07 του 08

Χρησιμοποιήστε το Bing για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Ο Bing κάνει την εύρεση επιχειρηματικών, κυβερνητικών και άλλων οργανισμών (μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, σχολείων κλπ.) Πολύ εύκολη. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα του τι ψάχνετε και πατήστε "αναζήτηση". οι τοπικές καταχωρίσεις θα εμφανίζονται με διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, ιστότοπους και οδηγίες. Δεν είστε σίγουροι για το ακριβές όνομα; Δεν υπάρχει πρόβλημα - απλώς πληκτρολογήστε αυτό που γνωρίζετε, για παράδειγμα, αν ψάχνετε για το τοπικό σας Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων, πληκτρολογήστε "dmv" και ο Bing θα επιστρέψει τα σχετικά τοπικά αποτελέσματα.

08 από 08

Χρησιμοποιήστε έναν ειδικό κατάλογο για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων τηλεφωνικών καταλόγων στο Web, ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά αξιόπιστα, αξιόπιστα, ή ακόμα και ασφαλή στη χρήση. Δοκιμάστε μέρη όπως αυτό (αλλά μην πληρώνετε ποτέ για αυτές τις υπηρεσίες!):