Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google για μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου

Αναζητήστε έναν αριθμό τηλεφώνου online

Ίσως έχετε μόλις λάβει ένα τηλεφώνημα, αλλά δεν αναγνωρίζετε τον αριθμό. Αν θέλετε να διερευνήσετε περαιτέρω ποιος σας τηλεφώνησε, υπάρχει μια συγκεκριμένη τεχνική αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε από πού μπορεί να προέρχεται αυτός ο αριθμός και αυτό ονομάζεται αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου.

Τι είναι μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου;

Μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου είναι ένας απλός τρόπος για να παρακολουθείτε έναν αριθμό τηλεφώνου πληκτρολογώντας τον αριθμό τηλεφώνου σε μια μηχανή αναζήτησης ή κατάλογο και βλέπετε ποια λίστα επιστρέφει που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο αριθμό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αναζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στον Ιστό. σε αυτό το άρθρο, θα χρησιμοποιήσουμε το Google. Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης παρακολουθεί τόσα πολλά στοιχεία για τους ανθρώπους ότι είναι ένα χρυσωρυχείο για τους ανακριτές.

Google και αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου

Κάποτε ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί ο χειριστής αναζήτησης του τηλεφωνικού καταλόγου της Google για να κάνει μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου. Ωστόσο, το Νοέμβριο του 2010, η Google έκλεισε επίσημα τον τηλεφωνικό κατάλογο λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων που βρέθηκαν στο ευρετήριο της Google και απέστειλαν αιτήσεις για κατάργηση.

Ενώ αυτό έχει κάνει τον εντοπισμό ενός τηλεφωνικού αριθμού λίγο λιγότερο διαισθητικό, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να κάνετε μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Google για να βρείτε διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνου και, εδώ, πώς:

Πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τον τηλεφωνικό κατάλογο Google

Παρόλο που η Google δεν φαίνεται να έχει ήδη μια δημόσια λίστα τηλεφωνικού καταλόγου, εξακολουθεί να μπορείτε να καταργήσετε από τον κατάλογό της τις πληροφορίες σας (αν παρατίθενται).

Επισκεφθείτε τη σελίδα Αφαίρεση ονόματος τηλεφωνικού καταλόγου Google για να καταργήσετε τις πληροφορίες σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι αυτό δεν θα καταργήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να αποθηκευτεί στον Ιστό (βλ. Δέκα τρόποι για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας Web για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο Web). Μην πληρώσετε για να καταργήσετε αυτές τις πληροφορίες! Γιατί; Εξοικειωθείτε με τον συλλογισμό πίσω από αυτό με την ανάγνωση Θα έπρεπε να πληρώσω για να βρω άτομα online;

Μπορείτε πάντα να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Google;

Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να βρουν έναν αριθμό τηλεφώνου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εξεύρεση τηλεφωνικού αριθμού στο Google χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο δεν είναι ξεκάθαρη. Αν ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι καταχωρισμένος ή προέρχεται από κινητό τηλέφωνο, ο αριθμός αυτός πιθανότατα δεν θα βρεθεί στο διαδίκτυο.

ΜΗΝ πληρώνετε για αυτές τις πληροφορίες αν σας ζητηθεί - οι ιστότοποι που σας ζητούν να το κάνετε αυτό έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες που κάνετε. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, η πιθανότητα αυτών των τοποθεσιών να έχουν διαφορετικές πληροφορίες είναι πολύ λεπτή.