Οι κορυφαίοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι

Χρησιμοποιείτε ένα πεθαμένο δίκτυο κοινωνικών μέσων;

Σημείωση του συντάκτη για τους γονείς: Να εκπαιδεύετε πάντα τον εαυτό σας και τα παιδιά για τους κινδύνους των online αρπακτικών παιδιών . Μάθετε πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του παιδιού σας στο διαδίκτυο (και σε smartphones!), Να αποκλείετε την πρόσβαση σε ιστότοπους ή να απενεργοποιείτε μια κάμερα εάν ανησυχείτε για το παιδί σας που έχει πρόσβαση σε αυτές και σε άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο έχουν σίγουρα αλλάξει με την πάροδο των χρόνων, και αναμφίβολα θα συνεχίσουν να αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Τα παλιά κοινωνικά δίκτυα θα πεθάνουν, οι δημοφιλείς θα παραμείνουν αναγκασμένοι να εξελιχθούν και θα εμφανιστούν ολοκαίνουργιες (απλά προσέξτε για ψεύτικες περιοχές ειδήσεων !)

Έχουμε προχωρήσει από τις ημέρες του MySpace σε μια κοινωνική εποχή των μέσων ενημέρωσης που τώρα κυριαρχείται από το Facebook και όλα τα είδη των άλλων κοινωνικών κινητών εφαρμογών. Πολλά παιδιά αναγνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν το Snapchat περισσότερο, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι το μέλλον όπου κατευθύνεται η κοινωνική δικτύωση.

Λοιπόν, τι χρησιμοποιεί ο καθένας τώρα; Ρίξτε μια ματιά στην ενημερωμένη λίστα των κοινωνικών δικτύων παρακάτω, για να δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς σήμερα.

Facebook

Shutterstock

Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε ήδη ότι το Facebook είναι το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο στον ιστό. Πρόκειται για ένα ακμάζον θηρίο ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης στον ιστό με περίπου 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και πάνω από ένα δισεκατομμύριο που συνδέονται καθημερινά (σύμφωνα με το ίδιο το Facebook).

Το Statista δείχνει ότι το Facebook Messenger, με πολλούς δροσερούς χαρακτήρες , είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πίσω από το WhatsApp. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το Facebook ξεχωριστά και με την ένωση ή τη δημιουργία ομάδων .

Αφού απέκτησε το Snapchat το 2013, το Facebook απέκτησε το WhatsApp το 2014, ώστε να μπορεί να είναι αυτό που ήταν πάνω από το στιγμιαίο μήνυμα. Περισσότερο "

Κελάδημα

Shutterstock

Το Twitter είναι γνωστό ως δίκτυο δημόσιων μικροβιολογικών δικτύων σε πραγματικό χρόνο, όπου αρχίζει η διάσπαση ειδήσεων. Οι περισσότεροι χρήστες το αγαπούν για το όριο σύντομων μηνυμάτων του (τώρα 280 χαρακτήρες) και η μη φιλτραρισμένη ροή που τους έδειξε απολύτως τα πάντα με τη μορφή tweets .

Το Twitter έχει αλλάξει δραματικά όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα επικρίνεται πολύ για την εμφάνιση και τη λειτουργία σχεδόν σαν το Facebook. Εκτός από την ενσωμάτωση της κάρτας Twitter, η οποία τώρα διευκολύνει την κοινή χρήση όλων των ειδών περιεχομένου πολυμέσων στα tweets, μπορείτε να περιμένετε να δείτε αλγοριθμικά χρονοδιαγράμματα που έρχονται στο Twitter επίσης. Περισσότερο "

LinkedIn

Shutterstock

Το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες. Όποιος χρειάζεται να κάνει συνδέσεις για να προωθήσει τη σταδιοδρομία τους πρέπει να βρίσκεται στο LinkedIn. Τα προφίλ έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται σαν εξαιρετικά λεπτομερή βιογραφικά , με τμήματα για εργασιακή εμπειρία, εκπαίδευση, εθελοντική εργασία, πιστοποιήσεις, βραβεία και κάθε είδους σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με την εργασία.

Οι χρήστες μπορούν να προωθήσουν τον εαυτό τους και τις επιχειρήσεις τους, κάνοντας συνδέσεις με άλλους επαγγελματίες, αλληλεπιδρώντας στις ομαδικές συζητήσεις, τοποθετώντας διαφημίσεις εργασίας, εφαρμόζοντας θέσεις εργασίας, δημοσιεύοντας άρθρα σε παλμούς LinkedIn και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Google+

Shutterstock

Ξεκινώντας το ντεμπούτο του στις αρχές του καλοκαιριού του 2011, το Google+ έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο που είδε ποτέ ο ιστός. Αφού απέτυχε μερικές φορές ήδη με το Google Buzz και το Google Wave, ο γίγαντας της αναζήτησης πέτυχε τελικά να δημιουργήσει κάτι που κολλήθηκε. . . περίπου.

Κανείς δεν χρειάστηκε πραγματικά άλλο κλώνο Facebook, οπότε το Google+ είχε πάντα επικριθεί ευρέως επειδή ήταν ένα κοινωνικό δίκτυο που κανείς δεν χρησιμοποίησε πραγματικά. Στα τέλη του 2015, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο Google+ για να δώσει περισσότερη έμφαση στις λειτουργίες των Κοινοτήτων και των Συλλογών του, ώστε να διαφοροποιήσει την πλατφόρμα λίγο περισσότερο και να δώσει στους υπάρχοντες χρήστες περισσότερα από αυτά που ήθελαν. Περισσότερο "

YouTube

Shutterstock

Πού πηγαίνουν όλοι για να παρακολουθήσουν ή να μοιραστούν περιεχόμενο βίντεο online; Είναι προφανώς το YouTube . Μετά το Google, το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Παρά το γεγονός ότι ανήκει στην Google, το YouTube μπορεί να αναγνωριστεί ως ξεχωριστό κοινωνικό δίκτυο μόνο του ως πρεμιέρα στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσει βίντεο σε κάθε θέμα κάτω από τον ήλιο και να ανεβάσει και το δικό του.

Από μουσικά βίντεο και ταινίες, σε προσωπικές vlogs και ανεξάρτητες ταινίες, το YouTube έχει όλα. Το YouTube ξεκίνησε επίσης μια επιλογή εγγραφής premium που ονομάζεται YouTube Red, η οποία αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις από βίντεο. Προσφέρει επίσης YouTubeTV, μια ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομής ζωντανής ροής.

Πρέπει να προσθέσετε γονικούς ελέγχους; Διαβάστε αυτές τις οδηγίες . Περισσότερο "

Ίνσταγκραμ

Shutterstock

Το Instagram έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για κοινή χρήση φωτογραφιών που έχει δει ποτέ ο κινητός ιστός. Είναι το απόλυτο κοινωνικό δίκτυο για κοινή χρήση φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο και σύντομων βίντεο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Τώρα είναι ακόμη μια κορυφαία διαφημιστική πλατφόρμα για μάρκες καθώς και για τους Influencers της Instagram, οι οποίοι παράγουν νόμιμα έσοδα μέσω του δικτύου.

Η εφαρμογή ήταν αρχικά διαθέσιμη για την πλατφόρμα iOS για αρκετό καιρό καθώς αυξήθηκε η δημοτικότητά της, αλλά έκτοτε επεκτάθηκε σε Android και Windows phones, μαζί με τον ιστό. Το Instagram αγοράστηκε για το 1 δισεκατομμύριο δολαρίων από το Facebook το 2012. Περισσότερα »

Pinterest

Shutterstock

Το Pinterest έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης τόσο στην κοινωνική δικτύωση όσο και στον κόσμο αναζήτησης, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι το οπτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Ως η ταχύτερη ανεξάρτητη τοποθεσία που έχει φτάσει ποτέ σε 10 εκατομμύρια μηνιαίες μοναδικές επισκέψεις, η όμορφη και διαισθητική πλατφόρμα τύπου Pinterest είναι ένας από τους πιο δελεαστικούς και χρήσιμους πόρους για τη συλλογή των καλύτερων εικόνων που μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε χωριστές πλακέτες.

Το Pinterest εξελίσσεται επίσης για να γίνει ένας τεράστιος παράγοντας επηρεασμού των κοινωνικών αγορών, με τα κουμπιά "Αγορά" ακριβώς πάνω σε καρφίτσες των προϊόντων που πωλούνται από ορισμένους λιανοπωλητές. Περισσότερο "

Tumblr

Shutterstock

Tumblr είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής blogging που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από τους έφηβους και τους νέους ενήλικες. Όπως το Pinterest, είναι γνωστό για την ανταλλαγή οπτικού περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το θέμα του ιστολογίου τους, να δημιουργήσουν αναρτήσεις ιστολογίου σε όλους τους τύπους διαφορετικών τύπων μορφών περιεχομένου, να ακολουθήσουν άλλους χρήστες για να δουν περιεχόμενο στην τροφή του πίνακα ελέγχου και να ακολουθήσουν ξανά.

Οι αναρτήσεις και οι αναρτήσεις είναι ένας δημοφιλής τρόπος αλληλεπίδρασης. Εάν δημοσιεύσετε εξαιρετικό περιεχόμενο, θα μπορούσατε να καταλήξετε με χιλιάδες ρεμπέτες και να τους αρέσει ανάλογα με το πόσο μακριά βγαίνουν στην κοινότητα Tumblr. Περισσότερο "

Snapchat

Shutterstock

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ευδοκιμεί για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και είναι πλήρως κινητή. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εφαρμογές εκεί έξω, οικοδομώντας τη δημοτικότητά της στην ιδέα της αυτοκαταστροφικής "ασφάλισης". Μπορείτε να στείλετε μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο ως μήνυμα (ένα snap) σε έναν φίλο, ο οποίος εξαφανίζεται αυτόματα λίγα δευτερόλεπτα μετά την προβολή του.

Τα παιδιά αγαπούν αυτήν την εφαρμογή επειδή παίρνει την πίεση από το να πρέπει να μοιραστείτε κάτι με όλους όπως θα κάνανε σε παραδοσιακά κοινωνικά δίκτυα. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι, ανατρέξτε σε αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Snapchat . Το Snapchat διαθέτει επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Ιστορίες , το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται δημόσια όταν θέλουν. Περισσότερο "

Reddit

Εικόνα φορητού υπολογιστή: Neustockimages / iStock

Η Reddit δεν είχε ποτέ πραγματικά το ωραιότερο σχέδιο, αλλά μην το αφήνετε να σας ξεγελάσει - είναι ένα happening place στο διαδίκτυο. Έχει μια πολύ ισχυρή και έξυπνη κοινότητα ανθρώπων που έρχονται μαζί για να μιλήσουν για τα θέματα που αγαπούν, ενώ μοιράζονται συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με το θέμα του subreddit που συμμετέχουν.

Τα Reddit AMAs είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις σε διασημότητες και άλλα δημόσια πρόσωπα που συμφωνούν να φιλοξενήσουν ένα. Το Reddit λειτουργεί προβάλλοντας τους υποβληθέντες συνδέσμους που ψηφίζονται από τους χρήστες. Αυτοί που λαμβάνουν τα περισσότερα upvotes θα ωθηθούν στην πρώτη σελίδα των subreddits τους. Περισσότερο "

Flickr

Shutterstock

Το Flickr είναι το δημοφιλές δίκτυο ανταλλαγής φωτογραφιών της Yahoo, το οποίο υπήρχε πολύ πριν από άλλα δημοφιλή ανταγωνιστικά δίκτυα όπως το Pinterest και το Instagram μπήκαν στο κοινωνικό παιχνίδι κοινής χρήσης φωτογραφιών. Είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα μέρη για να ανεβάσετε φωτογραφίες, να δημιουργήσετε άλμπουμ και να αναδείξετε τις δεξιότητες φωτογραφίας σας στους φίλους σας.

Η Yahoo έχει επίσης δουλέψει σκληρά για να ενημερώνει τακτικά τις εφαρμογές της για κινητά με πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ώστε να είναι εύκολη και ευχάριστη χρήση από μια κινητή συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν δωρεάν φωτογραφίες αξίας 1,000 GB στο Flickr και να χρησιμοποιήσουν την ισχυρή εφαρμογή για να τα οργανώσουν και να τα επεξεργαστούν, ωστόσο, όπως τους αρέσει. Περισσότερο "

Σμήνος από Foursquare

Shutterstock

Το Foursquare έχει διαλύσει την εφαρμογή που βασίζεται σε τοποθεσία σε δύο μέρη. Ενώ η κύρια εφαρμογή της Foursquare προορίζεται τώρα να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εντοπισμού θέσης, η εφαρμογή Swarm της βασίζεται στο να είναι κοινωνική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε πού βρίσκονται οι φίλοι σας, να τους ενημερώσετε για το πού βρίσκεστε, να κάνετε check-in και να συνομιλήσετε ή να προγραμματίσετε να συναντηθείτε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία κάποια στιγμή αργότερα.

Από την έναρξη του Swarm, το Foursquare έχει εισαγάγει μερικά νέα χαρακτηριστικά που μετατρέπουν την αλληλεπίδραση σε παιχνίδια, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έπαθλα. Περισσότερο "

Κικ

Shutterstock

Το Kik είναι μια δωρεάν εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων που είναι πολύ δημοφιλής στους έφηβους και τους νέους ενήλικες. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους ένα προς ένα ή σε ομάδες χρησιμοποιώντας τα ονόματα χρήστη Kik (αντί για τους αριθμούς τηλεφώνου). Εκτός από τα μηνύματα με βάση το κείμενο, οι χρήστες μπορούν επίσης να στέλνουν φωτογραφίες, κινούμενα GIF και βίντεο στους φίλους τους. Παρόλο που είναι πολύ χρήσιμο για συνομιλίες με ανθρώπους που γνωρίζετε ήδη, το Kik δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με νέα άτομα με βάση παρόμοια ενδιαφέροντα. Και παρόμοια με Snapchat snapcodes , οι χρήστες Kik μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν κώδικες Kik άλλων χρηστών για να τα προσθέσουν εύκολα.

Ed. Σημείωση: Σύμφωνα με το FBI, αυτή η εφαρμογή καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την επαφή των ανθρώπων όλων των ηλικιών μεταξύ τους. χρησιμοποιήστε προσοχή με παιδιά και εφήβους. Διδάξτε τους για τους κινδύνους των online αρπακτικών παιδιών . Περισσότερο "

Πυροβολισμοί

Φωτογραφία © Cultura RM Exclusive / Christin Rose / Getty Images

Το Shots είναι ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που τα μικρά παιδιά προτιμούν να χρησιμοποιούν. Το κοινωνικό δίκτυο επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τη λήψη selfies, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν βίντεο τύπου VHS και chat-one-on-one.

Πολλοί χρήστες έχουν επιδοκιμάσει την εφαρμογή ως μία από τις μοναδικές εφαρμογές που δεν περιλαμβάνουν συμπαθήματα και σχόλια για τις αναρτήσεις, γεγονός που βοηθάει στην πίεση των χρηστών που ανησυχούν για το πώς οι θέσεις τους λαμβάνονται από φίλους και οπαδούς. Είναι κάτι σαν μια απλοποιημένη έκδοση του Instagram. Περισσότερο "

Περισκόπιο

Shutterstock

Το Periscope απευθύνεται αποκλειστικά σε ζωντανή μετάδοση βίντεο μέσω web από την κινητή συσκευή σας. Πρόκειται για μια εφαρμογή που ανήκει στο Twitter και έχει το δίκαιο μερίδιο της αντιπαλότητας σε μια άλλη ανταγωνιστική εφαρμογή εκπομπής που ονομάζεται Meerkat . Όποιος ξεκινά μια νέα εκπομπή μπορεί να στείλει άμεσες ειδοποιήσεις στους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να συντονιστούν ώστε να ξεκινήσουν να αλληλεπιδρούν αφήνοντας σχόλια και καρδιές. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν την επιλογή να επιτρέπουν επαναλήψεις για χρήστες που χάθηκαν και μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν ιδιωτικές εκπομπές για συγκεκριμένους χρήστες. Όποιος θέλει απλώς να παρακολουθήσει κάτι μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή και να περιηγηθεί σε όλα τα είδη εκπομπών που φιλοξενούνται αυτήν τη στιγμή ζωντανά. Περισσότερο "

Μεσαίο

Shutterstock

Το μέσο είναι ίσως το καλύτερο κοινωνικό δίκτυο για αναγνώστες και συγγραφείς. Είναι κάτι σαν μια πλατφόρμα blogging παρόμοια με την Tumblr, αλλά διαθέτει πολύ ελάχιστη εμφάνιση για να κρατήσει την έμφαση στο περιεχόμενο που μοιράζεται εκεί. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν τις δικές τους ιστορίες και να τις μορφοποιήσουν με τον τρόπο που θέλουν με φωτογραφίες, βίντεο και GIF για να υποστηρίξουν την αφήγηση τους. Όλο το περιεχόμενο κατευθύνεται από την κοινότητα των χρηστών που συνιστούν ιστορίες που τους αρέσουν, οι οποίες εμφανίζονται στις ροές χρηστών που τις ακολουθούν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακολουθήσουν μεμονωμένες ετικέτες ως τρόπος εγγραφής σε περιεχόμενο επικεντρωμένο σε θέματα ενδιαφέροντος. Περισσότερο "

SoundCloud

Shutterstock

Το SoundCloud είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο για την κοινή χρήση ήχων. Οι περισσότεροι χρήστες μοιράζονται μουσική που έχουν κάνει ή podcasts που έχουν καταγράψει. Στην πραγματικότητα, αν ψάχνετε για μια νέα δωρεάν μουσική εφαρμογή , το SoundCloud θα πρέπει να είναι ένα για να δοκιμάσετε. Ενώ δεν θα ακούσετε όλα τα δημοφιλή τραγούδια που ακούτε στο ραδιόφωνο ή μπορείτε να ακούσετε στο Spotify , θα ανακαλύψετε πολλά καλύμματα και remix που είναι συχνά καλύτερο από τις αρχικές τους εκδόσεις. Ακόμα κι έτσι, πολλοί γνωστοί δημοφιλείς καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας για να ακούσετε τι έχουν αποφασίσει να προωθήσουν στο SoundCloud. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τι είναι trending, περιηγηθείτε ανά είδος και δημιουργήστε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής με κομμάτια που αγαπάτε. Περισσότερο "

προσάναμμα

Shutterstock

Το Tinder είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που χρονολογεί τη χρονολόγηση που σας ταιριάζει με ανθρώπους στην περιοχή σας. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύντομο προφίλ που να τονίζει κυρίως τη φωτογραφία τους και, στη συνέχεια, ο καθένας που τους ταιριάζει μπορεί να μετακινείται ανώνυμα προς τα δεξιά για να αρέσει το προφίλ του ή να αφήνει να τον μεταβιβάσει ως αγώνα. Αν κάποιοι που τους άρεσαν ένα προφίλ τους αρέσουν πίσω, τότε είναι ένας αγώνας και οι δύο χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να μιλούν ιδιωτικά μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής. Το Tinder είναι εντελώς δωρεάν, αλλά υπάρχουν και πρόσθετα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν με ανθρώπους σε άλλες τοποθεσίες, να ακυρώσουν συγκεκριμένες αλλαγές και να αποκτήσουν περισσότερα "Super Likes" για να αφήσουν άλλο χρήστη να γνωρίζει ότι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά. Περισσότερο "

WhatsApp

Shutterstock

Επί του παρόντος, ο πιο δημοφιλής πάροχος άμεσων μηνυμάτων παγκοσμίως, το WhatsApp είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών που χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή σχέδιο δεδομένων για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε άτομα ή ομάδες χρησιμοποιώντας κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και ακόμη και φωνητικά μηνύματα. Σε αντίθεση με το Kik και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το WhatsApp χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας αντί για ονόματα χρηστών ή καρφίτσες (παρά το γεγονός ότι αποτελεί εναλλακτική λύση για τα SMS). Οι χρήστες μπορούν να επιτρέψουν στο WhatsApp να συνδεθεί στο βιβλίο διευθύνσεων του τηλεφώνου τους, ώστε οι επαφές τους να μεταφερθούν άψογα στην εφαρμογή. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μερικές προσαρμόσιμες λειτουργίες όπως προφίλ, ταπετσαρίες και ήχους ειδοποιήσεων. Περισσότερο "

Χαλαρότητα

Χαλαρότητα

Το Slack είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα επικοινωνίας για ομάδες που πρέπει να συνεργαστούν στενά μεταξύ τους. Είναι βασικά ένα κοινωνικό δίκτυο για τον χώρο εργασίας. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να επωφεληθούν από την ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, την ενσωμάτωση με άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Dropbox και το Trello , τη βαθιά αναζήτηση αρχείων και άλλων πληροφοριών, τις διαμορφώσιμες ειδοποιήσεις και πολλά άλλα. Σκοπός του είναι να κρατήσει τους πάντες στο βρόχο για το τι συμβαίνει στην εργασία ή με ένα συγκεκριμένο έργο συνεργασίας και είναι πολύ χρήσιμο για ομάδες που περιλαμβάνουν μέλη που εργάζονται από διαφορετικές τοποθεσίες. Περισσότερο "

Musical.ly

Shutterstock

Το Musical.ly είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για την κοινή χρήση σύντομων μουσικών βίντεο. Η εφαρμογή μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Instagram , το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν σύντομα βίντεο, να τα επεξεργάζονται, να τα δημοσιεύουν στα προφίλ τους, να ακολουθούν άλλους χρήστες και να δουν τι συμβαίνει. Η ιδέα είναι να επιλέξετε ένα μουσικό κομμάτι είτε από την ενσωματωμένη καρτέλα μουσικής είτε από τη δική σας βιβλιοθήκη του iTunes για να καταγράψετε τον εαυτό σας να χορεύει και να συγχρονίζει τα χείλη σε αυτό. Όσο πιο δημιουργικός μπορείτε να πάρετε με το προσωπικό στυλ συγχρονισμού των χειλιών σας και τις δεξιότητες επεξεργασίας, τόσο πιθανότερο είναι να δείτε την τάση στην πλατφόρμα. Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα duet που επιτρέπει σε δύο χρήστες να συνδυάζουν και τα δύο δικά τους βίντεο που χρησιμοποιούν το ίδιο μουσικό κομμάτι σε ένα βίντεο. Περισσότερο "

Ροδάκινο

Ροδάκινο

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η εφαρμογή πρόκειται πραγματικά να πιάσει ή όχι. Έκανε σίγουρα ένα κύμα στις ειδήσεις όταν ξεκίνησε, αλλά με τόσα άλλα κοινωνικά δίκτυα εκεί έξω, δεν θα ήταν εκπληκτικό να δούμε αυτόν τον αγώνα να κάνει το σημάδι του. Το ροδάκινο δίνει στους χρήστες έναν πολύ απλό τρόπο να μοιράζονται τις αναρτήσεις με φίλους χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βρόχους βίντεο, μηνύματα κειμένου, συνδέσμους, GIF , καιρό , τοποθεσία και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης και άλλα μικρά χαρακτηριστικά διασκέδασης που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες, όπως παίζοντας ένα παιχνίδι "Peachball" ή ζωγραφιές doodles. Ο χρόνος θα δείξει μόνο εάν αυτό θα είναι ένα για να κερδίσει οποιαδήποτε έλξη μεταξύ των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων. Περισσότερο "