Ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο: Πρέπει να έχετε ένα προφίλ με ετικέτα;

Εδώ είναι ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο για να Check Out

Ψάχνετε για μια εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης που συνδυάζει το νοσταλγικό θαύμα του MySpace με τη μαζική κοινωνική δραστηριότητα του Facebook; Λοιπόν, η Tagged μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τι ακριβώς έχει επισημανθεί;

Το Tagged είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που έχει περάσει σχεδόν όσο το Facebook έχει , από το 2004. Παρόμοια με τα προφίλ Facebook που έμοιαζαν πίσω την ημέρα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη με φωτογραφίες και προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας στο Tagged. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλους, να στείλετε εικονικά δώρα (αποκαλούμενες ετικέτες), να ενώσετε ομάδες και να κάνετε όλα τα άλλα πράγματα που σας βοηθούν να συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους και να προσθέσετε περισσότερα κοινωνικά.

Συνιστάται: Top 15 ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να χρησιμοποιείτε

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ετικέτες;

Εάν πραγματικά ψάχνετε πραγματικά για κάποιες πολύ απλές συνομιλίες, φλερτ και ίσως ακόμη και σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση ή να συνδέσετε, τότε Tagged είναι ο τόπος που πρέπει να είναι. Σε αντίθεση με άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδεθούν με υπάρχοντες φίλους, να ακολουθήσουν διασημότητες ή να προλάβουν τις ειδήσεις, το Tagged είναι όλοι για τη διευκόλυνση των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων που έχουν συναντήσει μέσω της πλατφόρμας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ετικέτα

Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού σας στο Facebook ή του Google. Αφού δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, το Tagged θα ζητήσει την άδειά σας να συνδεθεί στο λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί να προτείνει ορισμένες επαφές που μπορείτε να προσθέσετε στο δίκτυό σας.

Συνιστώμενη: 10 Online Υπηρεσίες Dating δεν θα πιστέψετε στην πραγματικότητα υπάρχει

Χαρακτηριστικά ετικετών

Δεν είστε σίγουροι εάν το Tagged αξίζει να ενταχθείτε; Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση όλων των κύριων χαρακτηριστικών του Tagged.

Η ροή στο σπίτι σας: Αυτή είναι η θέση όπου θα δείτε μια λίστα προτεινόμενων ατόμων που θα συναντήσετε, τα προτεινόμενα "κατοικίδια ζώα" που πρέπει να αγοράσετε, μια ζωντανή ροή των ενημερώσεων κατάστασης από τους χρήστες (συν ένα πεδίο συνθέσεως για να προσθέσετε το δικό σας) στήλη που δείχνει την αλληλεπίδραση άλλων χρηστών με εσάς.

Προφίλ: Αυτός είναι ο μικρός χώρος στο Tagged. Προσαρμόστε το ωστόσο θέλετε να αφήσετε άλλους χρήστες να μάθουν περισσότερα για εσάς. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε τη δική σας διεύθυνση URL προφίλ , να αλλάξετε το δέρμα ή να προσθέσετε widgets στον τοίχο σας.

Μηνύματα: Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα με άλλους χρήστες κάτω από αυτήν την καρτέλα.

Αναζήτηση: Τα tagged είναι όλα σχετικά με τη συνάντηση νέων ανθρώπων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Αναζήτηση για να βρείτε νέους χρήστες για να εξετάσετε την προσθήκη τους ως φίλους.

Meet Me: Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο να συνδεθείτε με τους ομοϊδεάτες χρήστες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Meet Me για να παίξετε ένα παιχνίδι αντιστοίχισης με το Tinder . Με την ετικέτα θα σας ζητηθούν ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να προτείνετε χρήστες με βάση την απάντησή σας, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να μεταβιβάσετε ή να αρέσετε ως αντιστοιχία.

Κατοικίδια ζώα: Κυριολεκτικά, τα "κατοικίδια ζώα" είναι πραγματικά μέλη με ετικέτες που μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε. Μπορείτε να αυξήσετε προφανώς τα μετρητά και την αξία σας όταν οι άλλοι χρήστες αγοράζουν εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας.

Συνιστάται: 10 εφαρμογές τύπου Tinder για σχεδόν οτιδήποτε

Το Tagged έχει πολλές άλλες ενότητες, όπως φωτογραφίες, ετικέτες, Luv, Wink, φίλους, ομάδες, καφέ, ειδοποιήσεις και γενέθλια. Ορισμένες από αυτές είναι αρκετά αυτονόητες, εκτός από το Luv και το Cafe.

Το Luv είναι ένα σύστημα βασισμένο σε σημεία που μπορείτε να δώσετε και να λάβετε από άλλους χρήστες. Το Cafe είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι παρόμοιο με το FarmVille και πολλά άλλα δημοφιλή παιχνίδια Facebook που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας καφενείο και να το διαχειριστείτε αποτελεσματικά για να ανεβείτε στα υψηλότερα επίπεδα.

Το Tagged also offers VIP plans σε μηνιαίες τιμές, το οποίο δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Τα VIP μέλη μπορούν να δουν ποιοι έχουν διαβάσει τα προσωπικά τους μηνύματα, να μάθουν ποιος κοίταξε το προφίλ τους, να έχει πρόσβαση σε δημοφιλείς ανθρώπους, να πάρει προηγμένα φίλτρα και πολλά άλλα.

Είναι καλό να χρησιμοποιείτε τον ιστό για υπολογιστές, αλλά η καλύτερη εμπειρία που θα έχετε από τη χρήση της ετικέτας είναι στο κινητό. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν τόσο στο iTunes App Store όσο και στο Google Play Store.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Ο καφές συναντά το Bagel είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος Online Dating Service

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau