Τι ελεγκτές παιχνιδιών χρειάζομαι για το Wii U;

Wii Remote, Nunchuk, Wii U Pro Controller και άλλα

Το Wii U υποστηρίζει μια ποικιλία ελεγκτών παιχνιδιών, μερικές από τις οποίες είναι απαραίτητες σε ορισμένες περιπτώσεις και μερικές από τις οποίες είναι απλά ωραίες.

Για να δείτε ποιοι ελεγκτές υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι Wii U, κοιτάξτε στο πίσω μέρος της θήκη με το κόσμημα του παιχνιδιού. μια μαύρη γραμμή θα περιέχει εικονίδια που αντιπροσωπεύουν κάθε υποστηριζόμενο ελεγκτή.

Παρακάτω είναι μια περιγραφή κάθε ελεγκτή, ανάλογα με το πόσα χρειάζεστε:

Wii U Gamepad

Nintendo

Ο κύριος ελεγκτής Wii U είναι το gamepad, ένας μοναδικός ελεγκτής με οθόνη αφής και μια κάμερα μέσα σε αυτό. Έρχεται με το Wii U και κάθε παιχνίδι μεμονωμένων παικτών που αγοράζετε πρέπει να είναι δυνατή η αναπαραγωγή του.

Ενώ, θεωρητικά, το Wii U θα υποστηρίξει δύο gamepads, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κανένα παιχνίδι που να χρησιμοποιεί δύο. Δεν μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ένα δεύτερο gamepad τώρα. Περισσότερο "

Wii Remote / Wii Remote Plus

Εικόνα μέσω του Amazon

Μπορείτε να παίξετε τα περισσότερα παιχνίδια του Wii U με το gamepad, αλλά αργά ή γρήγορα θα θέλετε ένα απομακρυσμένο Wii, τη συσκευή που μοιάζει με ραβδί που ήταν ο κύριος ελεγκτής του Wii.

Τα τηλεχειριστήρια Wii είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους τοπικούς πολλούς παίκτες. Το Nintendo Land είναι ένα παράδειγμα παιχνιδιού στο οποίο θα χρειαστείτε ένα τηλεχειριστήριο για κάθε φίλο που παίζετε. Υπάρχουν παιχνίδια όπως το Just Dance 4 που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο τηλεχειριστήριο. Χρειάζεστε επίσης αυτά για να παίξετε παιχνίδια Wii στο πίσω συμβατό Wii U.

Ένα τυπικό απομακρυσμένο Wii θα λειτουργήσει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών που παίζετε, και αν έχετε ήδη ένα παλιό θα είναι ωραία για το μεγαλύτερο μέρος. Αλλά εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα τηλεχειριστήριο θα πρέπει να αγοράσετε το Wii Remote Plus, η βελτιωμένη έκδοση της απομακρυσμένης Nintendo τεθεί εκτός λειτουργίας το 2010.

Υπάρχει μια χούφτα παιχνίδια Wii που το απαιτούν, μερικά μίνι-παιχνίδια του Nintendo Land το απαιτούν και είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλα παιχνίδια στο μέλλον που θα υποθέσουν ότι έχετε ένα. Περισσότερο "

Nunchuk

Εικόνα μέσω του Amazon

Είναι επίσης καλή ιδέα να έχετε ένα nunchuk, τη συσκευή που συνδέεται με το τηλεχειριστήριο Wii και χρησιμοποιείται για παιχνίδι με δύο χέρια.

Το απομακρυσμένο / nunchuk combo χρησιμοποιείται για μερικά παιχνίδια Wii U (θα είναι ο συνιστώμενος τρόπος για να παίξει το Pikmin 3 ) και είναι ένα κοινό σύστημα ελέγχου για παιχνίδια Wii. Περισσότερο "

Wii U Pro Controller

Nintendo

Ο Pro Controller είναι για όσους θέλουν έναν πιο συμβατικό ελεγκτή παρόμοιο με αυτούς για τα 360 και το PS3. Είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το gamepad και η μπαταρία διαρκεί πολύ περισσότερο (ογδόντα ώρες σε αντίθεση με πέντε).

Προειδοποιήστε ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα παιχνίδια από τον Pro Controller. μερικοί επειδή το gamepad είναι απαραίτητο για το gameplay, άλλοι επειδή οι προγραμματιστές απλά δεν είχαν τον κόπο να χτίσουν την υποστήριξή τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα παιχνίδι που το υποστηρίζει προτού να ασχοληθείτε με την αγορά ενός. Περισσότερο "

Wii Classic Controller / Wii Classic Controller Pro

Εικόνα μέσω του Amazon

Όπως και με τον Wii U Pro Controller για το Wii U, η Nintendo προσέφερε έναν πιο συμβατικό ελεγκτή για το Wii, πρώτα τον μινιμαλιστικό Wii Classic Controller και αργότερα τον Wii Classic Controller Pro, ο οποίος έρχεται πιο κοντά σε ένα συμβατικό συμβατικό ελεγκτή. Θα χρειαστείτε μόνο ένα από αυτά, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν συμβατικό ελεγκτή ενώ παίζετε παιχνίδια Wii.

Χρησιμοποίησα τη δική μου μόνο μία φορά, για να παίξω τα Xenoblade Chronicles , αλλά υποστηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Περισσότερο "

GameCube Controller

Εικόνα μέσω του Amazon

Για πολλούς ανεμιστήρες Super Smash Bros. Melee , ο ελεγκτής GameCube θεωρείται ο ελεγκτής SSB . Έτσι, όταν κυκλοφόρησε η Nintendo, κυκλοφόρησαν επίσης έναν προσαρμογέα που θα σας επιτρέψει να παίξετε το παιχνίδι με έναν ελεγκτή GameCube.

Είναι το μόνο παιχνίδι για το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ελεγκτή, αλλά εάν παίζετε αρκετά SSB και είστε λάτρης της παλαιάς διάταξης ελεγκτή, η επιλογή είναι εκεί. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.