Τα καλύτερα πρότυπα υγείας, φυσικής κατάστασης και φυσικής κατάστασης της Microsoft, τα εκτυπώσιμα πρότυπα της Microsoft

Πάρτε τον εαυτό σας ξεκίνησε προς την επιτυχία με αυτούς τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης, είτε για την προσωπική σας είτε για επαγγελματική εκστρατεία ευεξίας.

Κάντε κλικ σε αυτές τις διαφάνειες για δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Από τους ιχνηλάτες τροφής έως τα αρχεία καταγραφής άσκησης, χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να δώσετε δομή και υποστήριξη.

Επίσης, σημειώστε ότι η Microsoft έχει απομακρυνθεί από τον ιστότοπό του για λήψη προτύπων. Τα παρακάτω θα σας καθοδηγήσουν ως προς τον τρόπο εύρεσης αυτών των προτύπων εάν είναι διαθέσιμα για την έκδοση του Microsoft Office.

01 από 10

Μηνιαίο πρότυπο σχεδιασμού οικογενειακού γεύματος ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Μηνιαίο πρότυπο προγραμματιστή γεύματος οικογένειας για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η χρήση αυτού του προτύπου Μηνιαίου Family Planner Meal Planner ή του εκτυπώσιμου για το Microsoft Excel θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και θερμίδες.

Το υπολογιστικό φύλλο δημιουργεί ακόμη μια λίστα αγορών με βάση τα γεύματά σας. Έχοντας ένα σχέδιο παιχνιδιού, είναι πιθανότερο να κάνετε θετικές επιλογές ευεξίας.

Κάντε λήψη αυτού του προτύπου ανοίγοντας το Excel και στη συνέχεια επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Κοντά στην κορυφή της οθόνης, αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το πληκτρολόγιο.

02 από 10

Πρόγραμμα καταγραφής του σχεδιασμού φαγητού και πρότυπο περιοδικών τροφίμων και εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Πρόγραμμα καταγραφής μενού και σχεδιαστή με γραφήματα για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Πραγματοποίηση διαιτητικών αλλαγών; Αυτό το πρότυπο για το ημερολόγιο προγραμματιστή φαγητού και για το έντυπο τροφίμων ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel είναι ένας δυναμικός τρόπος για να είστε ειλικρινείς. Απλά εισάγετε τα δεδομένα και τα διαγράμματα θα ενημερώνονται αυτόματα.

Αυτό το αρχείο μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας με επαγγελματίες του τομέα της υγείας, πολλοί από τους οποίους πιθανώς υποστηρίζουν την τήρηση λεπτομερούς καταγραφής του φαγητού σας. Θα είναι τόσο υπερήφανοι για σας.

Από το Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέα - αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.

03 από 10

Πρότυπα υποσχέσεων και εμβλημάτων για το Microsoft Word

Πρότυπο Walker-a-Thon Fundraiser για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η παραμονή ενεργού για μια καλή αιτία είναι εύκολο να οργανωθεί και να εφαρμοστεί με αυτό το Walk-a-thon υπόσχεση και πρότυπο Badge για το Microsoft Word.

Η προσαρμόσιμη απόσταση που περιλαμβάνεται στο πρότυπο σήματος είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να διασχίσετε την απόσταση καθώς προχωράτε.

Μέσα στο Word, επιλέξτε Αρχείο - Νέο - αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.

04 από 10

Πρότυπο παρακολούθησης βάρους ομάδας ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Πρότυπο παρακολούθησης βάρους ομάδας για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το γραφείο, η οργάνωσή σας ή η οικογένειά σας μπορεί να αντιμετωπίσει τους στόχους ευεξίας μαζί.

Διατηρήστε κίνητρα μετρήσεων με αυτό το πρότυπο παρακολούθησης βάρους ομάδας ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel.

Από μέσα στο Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο.

05 από 10

Υγιεινή και ευεξία ενημερωτικό φυλλάδιο Πρότυπο Flyer ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο ενημερωτικού δελτίου υγείας και ευεξίας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν θέλετε να γιορτάσετε τους νέους στόχους σας ή να προσκαλέσετε άλλους να συμμετάσχουν, λάβετε το μήνυμα σε όλο αυτό το Πρότυπο Φυλλάδιο Υγείας και Ευεξίας ή Εκτύπωση για το Microsoft Word.

Να είσαι δημιουργικός. Τα στοιχεία αυτού του προτύπου είναι προσαρμόσιμα. Ακόμα κι αν κρατάτε απλά τη διάταξη και απενεργοποιείτε τα χρώματα και τις εικόνες θα βρεθείτε μπροστά στο σχεδιασμό ενός μεγάλου φυλλαδίου.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο.

06 από 10

Εκτέλεση προτύπου αρχείου καταλληλότητας ή εκτύπωση για Microsoft Excel

Εκτέλεση προτύπου παρακολούθησης αρχείων καταγραφής για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο καταγραφής λειτουργίας εκτύπωσης ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel για να παρακολουθείτε την ημερήσια απόσταση και πολλά άλλα.

Εάν εισαγάγετε τα δεδομένα, οι χάρτες ενημερώνονται αυτόματα. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινήσετε τον εαυτό σας, παρακολουθώντας πόση δουλειά έχετε κάνει με την τρέχουσα πρακτική σας.

Ανοίξτε το Word και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέα, για αναζήτηση με λέξη-κλειδί.

07 από 10

Πολύχρωμο βιβλίο διατροφής και άσκησης με πρότυπα γραφημάτων για το Microsoft Excel

Πρότυπο περιοδικών και ασκήσεων για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πολύχρωμο βιβλίο διατροφής και άσκησης με πρότυπα γραφημάτων ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel σάς επιτρέπει να διατηρείτε όλες τις πληροφορίες ευεξίας σας σε ένα μέρος.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα υπολογιστικό φύλλο πριν, η χρήση αυτού του προτύπου θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες. Απλά συμπληρώστε τις πληροφορίες σας και παρακολουθήστε τα τρόφιμα και τις δραστηριότητές σας.

Από το Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέα - αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.

08 από 10

Πρότυπο καταγραφής κατάρτισης ημερήσιας δύναμης ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο καταγραφής κατάρτισης ημερήσιας δύναμης για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το σχήμα σας γυμναστικής μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης αντίστασης.

Αυτό το πρότυπο ημερολογίου κατάρτισης ημερήσιας δύναμης ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένα ωραίο εργαλείο για να δείτε την πρόοδό σας σε αυτή την κατηγορία.

Ανοίξτε το Word και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέα, για αναζήτηση με λέξη-κλειδί.

09 από 10

Πρότυπο χρονοδιαγράμματος απόσβεσης θερμίδων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο χρονοδιαγράμματος αρωματοποίησης θερμίδων για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ποτέ δεν έχετε χρησιμοποιήσει πρότυπο χρονοδιαγράμματος απόσβεσης θερμίδων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel (ή μάλιστα ακούστηκε για ένα);

Αυτό είναι για το αληθινό γυμναστήριο. Αυτό το πρότυπο επιστρέφει μια εκτίμηση για το πόσα θερμίδες θα χρειαστείτε για να φτάσετε το βάρος σας.

Από μέσα στο Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια κάντε αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.

10 από 10

Πρότυπο παρουσίασης πυραμίδας τροφίμων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

(γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο παρουσίασης Πυραμικής Τροφίμων ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint είναι ένας άλλος τρόπος για να μοιραστείτε τις εκστρατείες ή τους στόχους για εκγύμναση και ευεξία.

Ο παραπάνω σύνδεσμος θα σας δείξει επίσης παρουσιάσεις Πυραμίδων Τροφίμων για το PowerPoint, συμπεριλαμβανομένου ενός για το Mouse Mischief, ένα εκπαιδευτικό λογισμικό από τη Microsoft.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Είστε έτοιμοι για ακόμα πιο συστάσεις για το πρότυπο; Επισκεφθείτε τον κεντρικό ιστότοπο του Office Software Templates.