Καλύτερα πρότυπα φθινοπώρου για τη δημιουργία φυλλομετρητών και περισσότερα για εκδηλώσεις πτώσης

Δημιουργήστε υπέροχα φυλλάδια με θέμα το φθινόπωρο και πολλά άλλα με αυτά τα πρότυπα της Microsoft

Το φθινόπωρο είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου, αλλά και μια εποχή που εμπνέει τη δημιουργικότητα καθώς αλλάζει η εποχή και οι αργίες.

Εάν το πρόγραμμα πτώσης σας είναι πιο γεμάτο από ό, τι θα θέλατε να είναι, τα καλύτερα πρότυπα πτώσης της Microsoft για το Γραφείο μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να διακοσμήσετε και να ενημερώσετε τους ανθρώπους για τις γιορτές του φθινοπώρου σας και πολλά άλλα.

Ως γρήγορη σημείωση, συχνά μπορείτε να βρείτε τα πρότυπα της Microsoft online μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft ή μπορείτε να τα αναζητήσετε μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιώντας το όνομα του προτύπου. Περιλαμβάνουμε έναν σύνδεσμο σε εκείνους που μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο παρακάτω.

01 από 07

Φθινόπωρο Φυσική Ζώντας παρουσίαση πρότυπο για το PowerPoint

PowerPoint

Χρησιμοποιώντας εικόνες συγκομιδής και φύσης, εάν έχετε ένα θέμα με θέμα το φθινόπωρο για κοινή χρήση, μπορείτε να το κάνετε δυναμικά με το πρότυπο παρουσίασης του Φθινοπώρου Φυσικής Ζωής για το PowerPoint.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πρότυπα της Microsoft, μπορείτε να προσαρμόσετε τις λέξεις ώστε να ταιριάζουν στο έργο σας. Περισσότερο "

02 του 07

Πρότυπο μενού συγκομιδής για το Microsoft Word

Microsoft Word

Το πρότυπο μενού συγκομιδής για το Microsoft Word μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδιά σας και μπορείτε να το εκτυπώσετε ως ωραίο οδηγό για τους καλεσμένους σας το φθινόπωρο.

Αυτό είναι επίσης ένα καλό παράδειγμα μιας ευκαιρίας να σκεφτεί κανείς έξω από το κουτί. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το σχέδιο για πολλές άλλες χρήσεις, όχι μόνο για μενού. Η διάταξη και τα γραφικά θα μπορούσαν να ισχύουν εξίσου καλά για μια ανακοίνωση φθινοπωρινής εκδήλωσης, για παράδειγμα. Περισσότερο "

03 του 07

Πρότυπο φλυτζανιών φθινοπώρου συμβάντος σκιάχτρου για το PowerPoint

PowerPoint

Αν έχετε μια εποχιακή συγκέντρωση πτώσης για να ανακοινώσετε, σκεφτείτε αυτό το δωρεάν πρότυπο Flyer Event Φθινοπώρου Σκοτεινού για το PowerPoint.

Αυτό το πρότυπο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά για ένα πάρτυ συγκομιδής ή οποιοδήποτε άλλο φθινοπωρινό γεγονός. Περισσότερο "

04 του 07

Πρότυπο Φυλλοειδούς Φυλλοειδούς Φύλλου για το Microsoft Word

Microsoft Word

Αυτό το πρότυπο Flyer Event Faller Flyer για το Microsoft Word είναι ένας κομψός, φωτεινός τρόπος για να καλέσετε τους επισκέπτες στο φθινοπωρινό σας γεγονός.

Πρόκειται για σχέδιο πλήρους σελίδας με κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και πράσινα φύλλα γύρω από ένα μήνυμα που προσαρμόζετε. Περισσότερο "

05 του 07

Εκτυπώσιμη κάρτα συνταγής πτώσης πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Microsoft Word

Αυτές οι κάρτες προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να καταγράψουν όλες αυτές τις συνταγές φθινοπώρου και των ευχαριστιών, και μοιραστούν ακόμη και με τους επισκέπτες και την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να τα αποθηκεύσετε ως ψηφιακές συνταγές και να τα εκτυπώσετε όποτε τα χρειάζεστε. Περισσότερο "

06 του 07

Πρότυπο κάρτας τόπου συγκομιδής ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Microsoft Word

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας και άλλα χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο κάρτας τόπου συλλογής για το Microsoft Word.

Σκεφτείτε τις διάφορες εφαρμογές που είναι δυνατές για εργασία, προσωπικά γεγονότα ή το σχολείο. Ένα πρότυπο όπως αυτό σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την εμπειρία.

Μπορείτε ακόμη να διατηρήσετε όλα τα εκτυπώσιμα εκθέματα σε ένα συνεπές θέμα χρησιμοποιώντας τα άλλα πρότυπα στο θέμα πρότυπο σχεδίασης συγκομιδής που είναι επίσης διαθέσιμα στον ιστότοπο του προτύπου της Microsoft. Περισσότερο "

07 του 07

Πρότυπο πρόσκλησης επανένταξης οικογένειας για το Microsoft Word

Microsoft Word

Χρησιμοποιήστε αυτή την πρόσκληση για την εκδήλωση πτώσης για την επόμενη οικογενειακή επανένωση. Το πρότυπο είναι για το Microsoft Word και αποτελεί μέρος του σχεδίου σχεδίασης συγκομιδής των προτύπων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του προτύπου της Microsoft. Δημιουργήστε μια σύγχρονη φθινοπωρινή έκφραση της επερχόμενης επανένταξής σας.

Όπως φαίνεται στην εικόνα εδώ, αυτό το πρότυπο εκτυπώνει δύο προσκλήσεις ανά σελίδα στο μέγεθος A2, το οποίο είναι 16,5 x 23,4 ίντσες (420 mm x 594 mm).

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η καθαρή σχεδίαση δεν περιορίζεται στη χρήση για μια οικογενειακή υπόθεση. Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο με οποιοδήποτε είδος συμβάντος πτώσης. Η μοντέρνα εμφάνιση ανοίγει πραγματικά τις δυνατότητες, ώστε να είστε δημιουργικοί. Περισσότερο "