Χρησιμοποιήστε πρόσθετα και εφαρμογές για να επεκτείνετε αυτό που μπορεί να κάνει το Microsoft Office

Εγκαταστήστε Εργαλεία Τρίτων σε Word, Excel, PowerPoint και Περισσότερα

Πολλά superstars παραγωγικότητας δεν χρησιμοποίησαν ποτέ εν γνώσει τους πρόσθετα λογισμικού και εφαρμογές στη σουίτα του Microsoft Office.

Η διαφορά μεταξύ προσθέτων και εφαρμογών

Αν έχετε ακούσει κάποιο από αυτά τα πράγματα, μπορεί να έχετε μια ιδέα ότι λειτουργούν σχεδόν τα ίδια.

Από τεχνική άποψη, οι εφαρμογές είναι η πιο ευέλικτη, κομψή λύση. Η διαφορά είναι ότι ένα add-in δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του. Μια εφαρμογή έχει τη δική της διεπαφή χρήστη, έτσι οι περισσότερες εφαρμογές μπορούν να δουλεύουν μόνοι τους, αλλά στην περίπτωση των εφαρμογών σουίτας γραφείου, αυτές οι λειτουργίες θα έχουν συνήθως μικρή σχέση εκτός του πλαισίου της σουίτας ούτως ή άλλως.

Γι 'αυτόν τον λόγο, αυτή η σύγκριση μπορεί να ακούγεται σαν ντομάτες. Είτε πρόκειται για ένα πρόσθετο είτε για μια εφαρμογή, ο καθένας είναι απλά κάτι που σας δίνει πρόσθετη λειτουργικότητα στα προγράμματα σουίτας γραφείου όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και άλλα.

Πρόσθετα: Το Εξαφανισμένο Παρόν

Στο Microsoft Office, για παράδειγμα, ένα πρόσθετο μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο μενού που προσφέρει νέα εργαλεία. Για παράδειγμα, τα δημοφιλή πρόσθετα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα PDF από ένα έγγραφο του Word ή να δώσουν μια σειρά μαθηματικών συμβόλων και σημειώσεων.

Εφαρμογές: Το επικείμενο μέλλον

Η τάση για μελλοντικές σουίτες γραφείου, ωστόσο, μετατοπίζεται σε ένα πολύ παρόμοιο προϊόν: εφαρμογές. Οι εφαρμογές είναι μικροσκοπικά προγράμματα που στοχεύουν να κάνουν ένα πράγμα καλά, σε αντίθεση με ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα όπως οι εφαρμογές σουίτας γραφείου , που κάνουν πολλά πράγματα.

Μερικοί άνθρωποι συνδέουν εφαρμογές με smartphones και άλλες φορητές συσκευές, αλλά δεν είναι μόνο για την κινητή παραγωγικότητα.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πρόσθετα στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να φοβάστε να μπείτε σε ορισμένες από αυτές τις νέες εφαρμογές.

Αποκτήστε περισσότερη συμβατότητα με μεταγενέστερες εκδόσεις του Office

Πηγαίνοντας σε πιο πρόσφατες εκδόσεις της παραδοσιακής έκδοσης γραφείου του Office, θα πρέπει να βρείτε περισσότερες εφαρμογές ή πρόσθετα από ό, τι για νεότερες εκδόσεις. Ο λόγος είναι αρκετά προφανής: οι προγραμματιστές τρίτων κατασκευαστών θέλουν συνήθως να επενδύσουν εργασίες που θα παραμείνουν σχετικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εστιάζοντας σε μεταγενέστερες εκδόσεις λογισμικού γραφείου όπως το Office. Από το Office 2013, για παράδειγμα, οι χρήστες έχουν πολύ μεγαλύτερη ολοκλήρωση με την υπηρεσία cloud της Microsoft, OneDrive, ως μέρος του Office 365 .

Τα προγράμματα αυτής της νέας έκδοσης της σουίτας του Office σάς παρέχουν άμεση πρόσβαση στην αγορά της Microsoft για εφαρμογές που αφορούν συγκεκριμένα πολλά από τα προγράμματα.

Η αγορά εφαρμογών της Microsoft για την παραγωγικότητα ανά πρόγραμμα

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές . Προς το παρόν, οι πιο πρόσφατες εφαρμογές του Office δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα προγράμματα, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε κάποια που θα λειτουργούν για την εκδοχή σας, όπως οι εφαρμογές Word, οι εφαρμογές Excel ή οι εφαρμογές του PowerPoint.

Προβολή εγκατεστημένων πρόσθετων

Μπορεί να χρησιμοποιούσατε ένα πρόσθετο χωρίς να το γνωρίζετε. Για να ελέγξετε, απλά πρέπει να ανοίξετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν είναι ένα που έχει ένα κουμπί Office επάνω αριστερά, κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές (όπως στις Επιλογές του Word, Επιλογές του Excel, Επιλογές του PowerPoint κ.λπ.) και στη συνέχεια Add-ins . Εάν βρίσκεστε στο Outlook ή σε ορισμένες εκδόσεις του Publisher, πηγαίνετε αντ 'αυτού σε Εργαλεία, στη συνέχεια στο Trust Center και στη συνέχεια Add-ins .

Εφαρμογές για προχωρημένους! Η τάση προς την οικοδόμηση της δικής σας

Η σουίτα Office 2013 της Microsoft δείχνει επίσης μια κατεύθυνση για την παραγωγικότητα: μην περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος να κάνει τις εφαρμογές σας. Ναι, πρέπει να γνωρίζετε κώδικα για να το κάνετε αυτό. Εάν αυτό σας εκφοβίσει, προχωρήστε και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές που προσφέρονται στην αγορά. Εάν έχετε κάποιες δεξιότητες κωδικοποίησης και προσαρμογής σας ενθουσιάζει, όμως, πηδούν, επειδή αυτή η τάση είναι αυτή που θα κολλήσει.