Φωτογραφικός εκτυπωτής Inkjet Canon Pixma MG7520

Ποιότητα φωτογραφιών και εγγράφων από αυτό το εξαιρετικό σύστημα απεικόνισης 6 μελανιών του AIO

Η Canon ενημερώνει αυτά τα Pixmas για κάθε χρόνο περίπου. είμαστε τώρα στο Pixma MG7720, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ .

________________________

Προηγούμενη ανασκόπηση

Έχω πει επανειλημμένως ότι λίγοι, αν υπάρχουν, φωτογραφικοί εκτυπωτές αποτυπώνουν εικόνες με την απλότητα της φωτογραφικής εκτύπωσης φωτογραφικής εκτύπωσης Pixma "MG" έξι μελανιών της Canon. Αποκάλυψη: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας. (ο MG είναι ο χαρακτηριστικός εκτυπωτής φωτογραφικού εκτυπωτή της εταιρείας, όπου το MX σημαίνει AIO έτοιμο για γραφείο ή για επιχειρήσεις). Όπως συμβαίνει για λίγο, κάθε χρόνο, ο ιαπωνικός γίγαντας απεικόνισης απελευθερώνει τουλάχιστον έναν "νέο" εκτυπωτή που βασίζεται σε αυτό το σύστημα μελάνης, αλλά αυτό που πραγματικά καταλήγουν είναι ουσιαστικά ο ίδιος εκτυπωτής ή τουλάχιστον ο ίδια μηχανή εκτύπωσης μέσα. Έτσι, αυτό που παίρνετε είναι ουσιαστικά το ίδιο μηχάνημα με κάποια add-on χαρακτηριστικά.

Αυτή η πρακτική, προσθέτοντας και επικαιροποιώντας τον τρέχοντα εκτυπωτή, χτυπώντας ένα καινούργιο όνομα σε αυτό και στη συνέχεια προσφέροντάς τον ως το τελευταίο και μεγαλύτερο φετινό, σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο. Εκτός αυτού, δεδομένου ότι το σύστημα απεικόνισης έξι μελανιών της Canon θα ήταν δύσκολο να βελτιωθεί σε ποιότητα-σοφός, έτσι κι αλλιώς - γιατί να το χρειαστείτε;

Λοιπόν, για δύο καλούς λόγους: Όπως το τελευταίο Pixma με έξι μελάνι, ο εκτυπωτής inkjet Pixma MG7520 της Pixma MG7520 (καθώς και τα μερικά Pixmas έξι μελάνια πριν από αυτό) αποδεικνύουν ότι εκτυπώνονται πιο αργά από ό, τι πολλά από τα νεότερα ανταγωνιστικά οι διαθέσιμες εκτυπωτές φωτογραφιών και το κόστος λειτουργίας ανά σελίδα ή το κόστος ανά σελίδα είναι ένα από τα υψηλότερα στην επιχείρηση.

Ωστόσο, είναι ένας από τους καλύτερους εκτυπωτές φωτογραφικών μηχανών σε επίπεδο καταναλωτών, όσον αφορά τη συνολική ποιότητα εκτύπωσης, ιδιαίτερα τις διαθέσιμες φωτογραφίες.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Σε πλάτος 17,2 ίντσες, 14,6 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, 5,5 ίντσες ψηλό, και ζυγίζει μόλις 17,4 κιλά, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα κάνει (εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή), το MG7520 δεν είναι τόσο μεγάλο. Θα πρέπει να ταιριάζει άνετα στη μέση επιφάνεια εργασίας και κάτω από το ύψος ενός μισού ποδιού, θα πρέπει να ολισθαίνει καλά κάτω από ράφια και ντουλάπια χαμηλής ανάρτησης. Και όταν δεν χρησιμοποιείται, κλείνει σε έναν ελκυστικό μαύρο, λευκό ή καμένο πορτοκαλί κύβο.

Πριν βρεθούμε πολύ μακριά σε αυτό το χαρακτηριστικό του AIO, ας μιλήσουμε για αυτό που δεν έχει - δηλαδή ένας αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) για την τροφοδοσία πρωτοτύπων στο κρεβάτι του σαρωτή χωρίς παρέμβαση του χρήστη. Ότι τα MG Pixmas δεν έχουν ADFs πάντα με ενοχλεί λίγο. Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να σαρώσετε ή να αντιγράψετε έγγραφα πολλών σελίδων χωρίς ένα, ξέρετε ότι σε μια σελίδα την ώρα, θα έρθετε γρήγορα να εκτιμήσετε την ευκολία και την αυξημένη παραγωγικότητα.

Μπορείτε να συνδέσετε το MG7520 ασύρματα, μέσω Ethernet (ενσύρματο) ή απευθείας σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα μέσω της AirPrint της Apple, του Cloud Print της Google και του Wi-Fi Direct καθώς και των Pixma Printing Solutions (PPS) της Canon που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να δημιουργείτε όλους τους τύπους εγγράφων, όπως ημερολόγια και κάρτες χαιρετισμού και εκατοντάδες άλλοι τύποι ηλεκτρονικών εγγράφων και προτύπων που μπορείτε να μεταφορτώσετε στον εκτυπωτή από το Internet και να εκτυπώσετε. (Για μια περιγραφή της τελευταίας υποστήριξης για κινητές συσκευές, ανατρέξτε σε αυτό το About.com " Κινητά χαρακτηριστικά εκτύπωσης - 2014. " Άρθρο)

Ένα αξιοσημείωτο κομμάτι της Pixma Printing Solutions είναι αυτό το PIXMA Touch & Print (Active NFC) της Pixma, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες με smartphone Android smartphone ή tablet που είναι εγγεγραμμένοι στο NFC και είναι εγγεγραμμένοι στο PPS να ανοίξουν απλά την εφαρμογή PPS touch τη σήμανση NFC στην κορυφή του εκτυπωτή κατά την προβολή της εικόνας και να ξεκινήσετε την εκτύπωση χωρίς να χρειάζεστε δίκτυο ή δρομολογητή Wi-Fi.

Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε και να σαρώσετε σε έναν αριθμό τύπων καρτών μνήμης, συμπεριλαμβανομένων των καρτών SD και των μονάδων δίσκου USB. Αυτά και πολλές άλλες εργασίες χωρίς υπολογιστή αντιμετωπίζονται από τον ευαίσθητο περιβάλλοντα πίνακα ελέγχου του MG7520. Ανάβει μόνο όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία και μόνο τότε είναι φωτισμένα τα τρέχοντα χαρακτηριστικά ή τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος. Όταν πατάτε το κουμπί Αντιγραφή, όλα όσα βλέπετε είναι επιλογές για δημιουργία αντιγράφων - όλα τα υπόλοιπα παραμένουν κρυμμένα μέχρι να καλέσετε σε άλλη λειτουργία που ενεργοποιεί ένα άλλο σύνολο λειτουργιών.

Απόδοση και ποιότητα εκτύπωσης

Όσον αφορά την ταχύτητα εκτύπωσης, όπως και τα περισσότερα pixma, αυτό είναι κάπως αργό - ειδικά όταν εκτυπώνετε έγγραφα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι ένας μεγάλης ταχύτητας εκτυπωτής μεγάλου όγκου. Εάν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, σας προτείνω να κοιτάξετε αλλού, αλλά στη συνέχεια οι φωτογραφικοί εκτυπωτές γενικά δεν είναι γνωστοί για τις ταχύτητες εκτύπωσης τους. Ακόμα, μερικοί εκτυπωτές αξίας 200 δολαρίων είναι τόσο αργός όσο αυτός.

Όταν πρόκειται για την εκτύπωση εγγράφων, ακόμη και έγγραφα με ενσωματωμένα γραφικά και φωτογραφίες, αυτό και τα περισσότερα άλλα pixma κάνουν μια αξιοπρεπή δουλειά, με στιλπές γραμματοσειρές και λεπτομερείς εικόνες, αν όχι λίγο αργά. Αυτή η συγκεκριμένη Pixma εκτύπωσε επίσης τις δοκιμαστικές μας φωτογραφίες εξαιρετικά καλά μεταξύ των καλύτερων που έχω δει από έναν εκτυπωτή φωτογραφικού τύπου για καταναλωτές.

Κόστος ανά σελίδα

Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που έχω κάνει, δεν έχω ακόμα δει έναν εκτυπωτή φωτογραφικών μηχανών για καταναλωτές (εκτός από ορισμένα μοντέλα της Kodak, κοντά στο τέλος της φερεγγυότητας αυτής της εταιρείας) με χαμηλή CPP. Οι λαοί που αγοράζουν εκτυπωτές σε αυτή την τάξη είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ενδιαφέρονται για την ποιότητα, παρά το κόστος ανά σελίδα . Παρόλα αυτά, όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης της Canon με αυτόν τον εκτυπωτή, οι μονόχρωμες σελίδες θα σας κοστίζουν περίπου 4 εκατοστά σεντ η κάθε μια και οι έγχρωμες σελίδες θα σας τρέχουν λίγο κάτω από 13 σεντ.

Για μια εξήγηση για το πώς η επιλογή του λάθος εκτυπωτή μπορεί να είναι δαπανηρή, ελέγξτε έξω αυτό About.com " Όταν ένα $ 150 εκτυπωτή μπορεί να σας κοστίσει Χιλιάδες " άρθρο.

Λάβετε υπόψη ότι μιλάμε εδώ σελίδες εγγράφων, όχι φωτογραφίες. Οι σελίδες εγγράφων υπολογίζονται σε μικρό ποσοστό κάλυψης, δηλαδή 5 έως 30 τοις εκατό. Οι φωτογραφίες συνήθως καλύπτουν ολόκληρη τη σελίδα και συνεπώς κοστίζουν σημαντικά περισσότερα για εκτύπωση.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα απαντήσουν ότι αυτή η ποιότητα είναι το πραγματικό ζήτημα εδώ, και από αυτή την προοπτική, το Canon Pixma MG7520 αποδίδει μια ξεκάθαρη αξία.