Τι σημαίνει το ακρωνύμιο MWF;

Αυτό το λιγότερο δημοφιλές ακρωνύμιο θα μπορούσε να έχει δύο πιθανές σημασίες

Το MWF είναι ένα από αυτά τα παράξενα αλλά σπάνια αρκτικόλεξα στο διαδίκτυο που μπορεί να αναδυθεί απροσδόκητα. Εάν τυχαίνει να συναντάς την σε οποιοδήποτε σημείο στο διαδίκτυο ή σε ένα μήνυμα κειμένου, σίγουρα βοηθά να γνωρίζεις πώς να την ερμηνεύεις.

Το MWF μπορεί να υποστηρίζει δύο πιθανές ερμηνείες:

  1. Παντρεμένος Λευκός Γυναίκα
  2. Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη

Οι δύο ερμηνείες έχουν εντελώς διαφορετικές έννοιες, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία για να καταλάβετε ποια ερμηνεία χρησιμοποιείται σε μια συγκεκριμένη θέση ή μήνυμα. Ευτυχώς για σας, δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο.

Πώς χρησιμοποιείται το MWF ως παντρεμένος Λευκός Γυναίκα & # 39;

Το ακρωνύμιο MWF ως Έγγαμος Λευκός Γυναίκα χρησιμοποιείται συχνά σε προσωπικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο, σε πίνακες μηνυμάτων και σε chat rooms για να ενημερώσει τους άλλους για την οικογενειακή κατάσταση, την εθνικότητα και το φύλο ενός ατόμου. Κάποιος μπορεί να περιγραφεί ως MWF με σκοπό να συναντήσει κάποιον που θέλει να συνδεθεί ειδικά με ένα παντρεμένο λευκό θηλυκό για φιλία ή ρομαντικούς λόγους.

Το MWF είναι μόνο ένα αρκτικόλεξο που σχετίζεται με αρκετούς άλλους που μπορεί να δει στην ίδια διαφήμιση, μήνυμα φόρουμ ή μήνυμα συζήτησης. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

Παραδείγματα MWF που χρησιμοποιούνται ως αντρικά λευκά θηλυκά &

"MWF εδώ, μόλις μετακόμισε στην πόλη και ψάχνει για νέους φίλους. Θα θέλατε να συνδεθείτε με άλλα MWF ή SWF".

"Το M4W θέλει απλώς να διασκεδάσει. Ανοίξτε σε SWF και MWF."

"MWM που αναζητά MWF για μια ξεχωριστή ρομαντική σχέση.

Πώς χρησιμοποιείται το MWF ως Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή & # 39;

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το MWF ως Δευτέρα την Τετάρτη Παρασκευή συνήθως το κάνουν για να ενημερώσουν τους άλλους για ένα συγκεκριμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Οι σπουδαστές που έχουν μαθήματα στις συγκεκριμένες μέρες είναι ευρέως γνωστοί ότι χρησιμοποιούν το ακρωνύμιο αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορούν επίσης να ισχύουν για άτομα που έχουν δουλειά και πηγαίνουν να εργαστούν σε αυτές τις μέρες ή για οργανισμούς που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις εκείνες τις μέρες.

MWF ως Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή μπορεί επίσης να συνοδεύεται από το ακρωνύμιο TH. Σε αυτό το είδος σεναρίου, η TH συνήθως αντιπροσωπεύει την Τρίτη την Πέμπτη και χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τους άλλους για ένα πρόγραμμα Τρίτης και Πέμπτης.

Παραδείγματα MWF που χρησιμοποιούνται ως Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή & # 39;

"Τα μαθήματα MWF μου είναι όλα τόσο νωρίς! Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν χρειάζεται να είμαι μέχρι το 11am TH έτσι μπορώ να κοιμηθώ ..."

"Θα φορτώσω τα βίντεο MWF του YouTube στο καθημερινό μου κανάλι vlog .

"Έχουμε τάξεις περιστροφής 8:00 π.μ. MWF και 9:00 π.μ. TH, έτσι έρχεστε και κατεβείτε και πιάστε τον ιδρώτα σας!"

Πώς να ερμηνεύσει το MWF ως παντρεμένο Λευκό Θηλυκό εναντίον Δευτέρας Τετάρτη Παρασκευή

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο διαφορετικές είναι και οι δύο ερμηνείες, θα πρέπει να είστε σε θέση να μαντέψετε σωστά με βάση το περιεχόμενο της δημοσίευσης ή του μηνύματος. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε: