Τι συμβαίνει στη Γη;

Χρησιμοποιήστε αυτό το ακρωνύμιο με σύνεση ή καθόλου

Δεν θα δείτε το ακρωνύμιο HBIC τόσο συχνά όσο άλλα δημοφιλή ακρωνύμια , αλλά όταν το βλέπετε, πιθανότατα θα έχετε έναν δύσκολο χρόνο να μαντέψετε τι σημαίνει απευθείας από την κορυφή του κεφαλιού σας.

HBIC σημαίνει:

Κεφάλαιο Β **** Χρεωσμένο

Για να γίνουν τα πράγματα απόλυτα σαφή χωρίς να χρειάζεται να είναι ανοιχτά χυδαία γι 'αυτό, η λέξη Β λέγεται με "διακόπτη" και "βελονιά". Ουσιαστικά συμπληρώστε τους αστερίσκους με το σύμβολο και θα πάρετε την εικόνα.

Η έννοια του HBIC

Το HBIC χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα άτομο που θεωρείται ότι κατέχει μια αξιόπιστη θέση ή άλλο ή ένα άτομο που φαίνεται να έχει επιθυμητές ιδιότητες που άλλοι δεν το κάνουν. Επειδή περιέχει τη λέξη Β, χρησιμοποιείται συχνά για αναφορά σε μια γυναίκα - αν και όχι πάντα. Ένα άτομο μπορεί να ονομάζεται HBIC λόγω της θηλυκό-όπως ενέργεια ή δύναμη, ανεξάρτητα από το πραγματικό φύλο τους.

Το HBIC έχει να κάνει με την κατάσταση και να φουσκώνει το εγώ του ατόμου. Είναι βασικά το ίδιο με το ότι ένα άτομο (το HBIC) είναι καλύτερο από όλους.

Η καταγωγή του HBIC

Πιστέψτε το ή όχι, η HBIC έχει τις ρίζες της στην τηλεόραση πραγματικότητα . Ήταν δημοφιλής από την προσωπικότητα τηλεόρασης της πραγματικότητας Tiffany Pollard, γνωστότερο από την ανταγωνιστική χρονολογώντας σειρά Γεύση της αγάπης και spinoff αγαπώ τη Νέα Υόρκη . Οι δύο εκπομπές προβλήθηκαν το 2006 και το 2007.

Το HBIC ήταν ένα ψευδώνυμο που ο Pollard έδωσε στον εαυτό του, το οποίο χρησιμοποίησε συχνά σε όλη την παράσταση για να εκφοβίσει τις άλλες γυναίκες του διαγωνισμού. Εκτός από την εμφάνιση του αρκτικόλεξου που χρησιμοποιείται συχνά στα κοινωνικά μέσα , η δραματική και εγωκεντρική προσωπικότητα του Pollard ενέπνευσε τους χρήστες του Διαδικτύου να μετατρέψουν αρκετές στιγμές προβολής της τηλεοπτικής εμφάνισής τους σε μιμούδες .

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του HBIC

"Η Chloe είναι η πραγματική hbic της αδελφότητας μας."

"Είμαι το hbic ενός ομαδικού έργου που έρχεται την Παρασκευή αλλά θα προτιμούσα να περάσω όλη την εβδομάδα τρώγοντας cheetos."

"Η Taylor Swift δεν αφήνει ποτέ τους haters να την πλησιάσουν. True HBIC."

Όταν πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το HBIC

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η χρήση του HBIC βασίζεται σε προσωπική προοπτική. Ένα άτομο που φαίνεται να αξίζει την κατάσταση HBIC σε ένα άτομο μπορεί να μην φαίνεται να το αξίζει στα μάτια ενός άλλου.

Παρά την υποκειμενική φύση αυτού του συγκεκριμένου αρκτικόλεξου, υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να λάβετε υπόψη εάν σχεδιάσετε να κάνετε το HBIC μέρος του λεξιλογίου σας στο διαδίκτυο / κείμενο.

Χρησιμοποιήστε το HBIC όταν:

Μην χρησιμοποιείτε HBIC όταν: