Τι σημαίνει το Slang Word Shawty;

Αυτός ο όρος αργκό χρησιμοποιείται συνήθως ως ψευδώνυμο

Μήπως κάποιος απλά να σας καλέσει "shawty" σε ένα κείμενο ; Ή βλέπατε κάποιον να αναφερθεί σε κάποιον άλλον κάνοντάς τον "shawty" σε κάποιο δωμάτιο συνομιλίας ;

Το Shawty είναι μια αργκό έκδοση της λέξης "shorty" και συνήθως χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε μια ελκυστική γυναίκα.

Ερμηνεία της χρήσης του Shawty

Εάν είστε αυτός που ονομάζεται "shawty", μπορείτε να το θεωρήσετε ως φιλοφρόνηση ή ως προσβολή - ανάλογα με τη σχέση σας με το άτομο που το χρησιμοποίησε, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε και τα προσωπικά σας συναισθήματα ή πεποιθήσεις για τη χρήση του.

Ένα άτομο μπορεί να το ερμηνεύσει ως γυναικεία αντικειμενικότητα, ενώ κάποιος μπορεί να το δει σαν τίποτα άλλο παρά μια παιχνιδιάρικη μορφή θαυμασμού. Όλα εξαρτώνται από το πλαίσιο και τους εμπλεκόμενους.

Η καταγωγή του Shawty

Θεωρείται ότι ο όρος αργαλειών προήλθε από την πόλη της Ατλάντα και αρχικά χρησιμοποιήθηκε για τη συσχέτισή του με τη λέξη «σύντομη» και την κυριολεκτική της έννοια - αρχικά εμφανιζόμενη ως «shorty» προτού μεταμορφωθεί σε shawty. Οποιοσδήποτε θεωρείται σύντομος (όπως τα παιδιά, οι γυναίκες και ακόμη και οι άνδρες) θα μπορούσε να αποκαλείται shorty.

Σήμερα, οι άνθρωποι (συνήθως οι άνδρες) αναφέρονται σε γυναίκες που θεωρούν ότι είναι ελκυστικές ως «shawty» επειδή οι γυναίκες είναι συνήθως μικρότερες σε ύψος σε σύγκριση με τους άνδρες. Έχει γίνει ένα δημοφιλές όρος slang που χρησιμοποιείται συχνά με την καταγραφή καλλιτεχνών στα δικά τους ονόματα σκηνικών, ονόματα άλμπουμ και στίχους τραγουδιών.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του Shawty

Η χρήση του shawty μπορεί να συνοδεύεται από άλλους όρους αργκό για να τονίσει το στυλ της γλώσσας και τον τόνο της φωνής. Εδώ είναι μερικά ατελείωτα παραδείγματα για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το shawty σε ένα μήνυμα με άλλους όρους αργκό.

"Whuddup shawty, πόσο u κάνει;"

"Shawty ένα Lil συναισθηματικό αλλά εξακολουθεί να είναι κακό af"

"Έχω γράψει αυτό το shawty όλη τη νύχτα και προσπαθεί να με παίζει σαν να μην έχω ήδη ένα gf"

Όταν πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Shawty

Το Shawty είναι ένας όρος αργαλειού που πρέπει να χρησιμοποιείται κατάλληλα με προσοχή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να ευχαριστήσει ή να προσβάλει άλλους, οπότε το κλειδί είναι να σκεφτείτε πριν να το πληκτρολογήσετε και να χτυπήσετε μετά ή να στείλετε.

Χρησιμοποιήστε το shawty όταν:

Μην χρησιμοποιείτε το shawty όταν: