Τι ακριβώς σημαίνει το YWA;

Ακολουθεί αυτό που αντιπροσωπεύει αυτό το όχι τόσο δημοφιλές online αρκτικόλεξο

Το YWA είναι ένα σπάνιο αρκτικόλεξο στο διαδίκτυο . Αν συμβεί να το εντοπίσετε στο διαδίκτυο ή σε ένα μήνυμα κειμένου , θα θελήσετε να μάθετε τι σημαίνει, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε αμέσως.

YWA σημαίνει:

Είστε Καλή Καλή Καμία

Το YWA είναι μια παραλλαγή του YW , που σημαίνει ότι είσαι ευπρόσδεκτος . Παρά τις ομοιότητές τους, τα ακρωνύμια χρησιμοποιούνται συχνά με διαφορετικούς τρόπους.

Η έννοια του YWA

Ένα άτομο χρησιμοποιεί συνήθως YWA όταν αισθάνονται την τάση να αναγνωρίσουν κάποια μορφή βοήθειας ή γενναιοδωρίας που προσέφεραν σε κάποιον άλλον που δεν το αναγνώρισε πρώτα. Η λέξη "ούτως ή άλλως" επισυνάπτεται στο τέλος αυτού του αρκτικόλεξο για να τονίσει το γεγονός ότι το εξυπηρετικό / γενναιόδωρο πρόσωπο αναμένει ότι ο παραλήπτης είναι ευγνώμων αντί να τα αγνοήσει ή να κρατήσει τη συζήτηση επικεντρωμένη στον εαυτό τους.

Πώς οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο YWA

Όταν κάποιος λέει το YWA, μπορεί να έχει διάφορες απαντήσεις. Μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ενήμερο για την ευχαρίστησή τους και να τους προκαλέσει να επιστρέψουν και να ανταποκριθούν ευτυχώς.

Από την άλλη πλευρά, η χρήση του YWA μπορεί να προκαλέσει ένα άτομο να απαντήσει αρνητικά αν οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι πρέπει να είναι ευγνώμονες. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει απλώς σε αλλαγή θέματος ή να χρησιμοποιηθεί για να σημάνει το τέλος της συνομιλίας.

Παραδείγματα χρήσης του YWA

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: Γεια σου, πήραμε μια πίτα πίτα για επιδόρπιο γιατί ήταν στην πώληση! "

Φίλος # 2: "Δεν μου αρέσουν πεκάν."

Φίλος # 1: "Ωχ. YWA".

Φίλος # 2: "Δεν biggie. Ευχαριστώ tho."

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, βλέπετε μια θετική συμμετοχή από τη χρήση του YWA σε μια συζήτηση. Ο φίλος # 1 είναι το χρήσιμο / γενναιόδωρο άτομο ενώ ο φίλος # 2 είναι εκείνος που παραβλέπει τη δική του ευχαρίστηση - αντί να επιλέξει να επικεντρωθεί στο δικό του πρόβλημα (γνωστός και ως αστεία πεκάν).

Ο Φίλος # 1 πιστεύει ότι η βοήθεια και η γενναιοδωρία τους αξίζει να αναγνωριστούν και να ανταποκριθούν με την YWA. Ο Φίλος # 2 ανακοινώνει τη χρήση του φίλου # 1 του YWA και γνωρίζει τη δική του ευχαρίστηση, την οποία θεωρεί η επιλογή του να σας ευχαριστήσει στο τέλος.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Ανακαλύψατε αν έχετε πρόβλημα να σας παραδώσετε αργά την αποστολή σας;"

Φίλος # 2: "Nope :) Πέρασα!"

Φίλος: # 1: " Λοιπόν, ywa για την εξοικονόμηση βαθμού σας με την παράδοση για σας κατά τη διάρκεια της νύχτας τάξη."

Φίλος # 2: "Ή ίσως έκανα τόσο καλή δουλειά που άξιζε έναν καλό βαθμό ..."

Στο δεύτερο παράδειγμα παραπάνω, μπορείτε να δείτε πώς η χρήση του YWA μπορεί να μετατρέψει μια συνομιλία ξινή με την ενεργοποίηση μιας αρνητικής απάντησης. Ο φίλος # 2 επικεντρώνεται τελείως στη δική του τύχη και αγνοεί εντελώς το γεγονός ότι λόγω της βοήθειας του Friend # 1 είχε θετική εμπειρία.

Ο Φίλος # 1 απαντά με την YWA για να τους υπενθυμίσει, αλλά ο Φίλος # 2 δεν νομίζει ότι πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Φίλο # 1 για τη βοήθειά τους και επιλέγει να απαντήσει στο σχόλιό του YWA με άλλο εγωιστικό σχόλιο.

Παράδειγμα 3

Φίλος # 1: "Σας έστειλε τις φωτογραφίες από χθες το βράδυ".

Φίλος # 2: "Πάρα πολύ το αποθηκευτικό μου είναι γεμάτο και δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω μέχρι να καθαρίσω τις φωτογραφίες μου".

Φίλος # 1: "Lol Ywa."

Στο τελευταίο παράδειγμα παραπάνω, μπορείτε να δείτε πώς η χρήση του YWA έχει ως αποτέλεσμα κάτι ουδέτερο. Το ακρωνύμιο χρησιμοποιείται με πολύ πιο απλή έννοια για να τερματίσετε τη συζήτηση ή να μεταβείτε στο θέμα.

Η διαφορά μεταξύ YW και YWA

Το YW χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα ως ευγενική απάντηση σε κάποιον άλλον που λέει "ευχαριστώ" (ή το TY - το αντίστοιχο ακρωνύμιο ). YWA, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται όταν μια ευχαριστία αναμενόταν, αλλά δεν συνέβη. Η διαφορά είναι πραγματικά αν υπήρχε μια "ευχαριστία".