Οι καλύτεροι δέκτες οικιακού κινηματογράφου κοστίζουν στα $ 399 ή λιγότερο

Οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο συγκέντρωσης των συνδέσεων και των λειτουργιών του συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι ακόμη και μετρημένες τιμές δέκτες οικιακού κινηματογράφου προσφέρουν τώρα χαρακτηριστικά και ποιότητα που μόλις πριν από μερικά χρόνια θα είχαν διοικήσει υψηλές τιμές ουρανού. Παρακάτω είναι μια λίστα με τους αγαπημένους μου δέκτες οικιακού κινηματογράφου ($ 399 ή λιγότερο).

Για πρόσθετες προτάσεις δέκτη οικιακού κινηματογράφου, ελέγξτε επίσης αυτές τις λίστες των δέκτες οικιακού κινηματογράφου - $ 400 έως $ 1.299 και δέκτες οικιακού κινηματογράφου - $ 1.300 και πάνω .

Επίσης, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για δέκτες οικιακού κινηματογράφου για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι δηλωμένες τιμές ισχύος που μπορεί να περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο σημαίνουν σε σχέση με τις πραγματικές συνθήκες, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Κατανόηση των προδιαγραφών εξόδου ισχύος ενισχυτή .

Αν ψάχνετε για ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου που είναι προσιτός, πακέτα σε πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, και προσφέρει καλό ήχο, ελέγξτε το Onkyo TX-NR575.

Πρώτα, ο NR575 είναι ο λιγότερο δαπανηρός δέκτης 7.2 καναλιών του Onkyo, ο οποίος παρέχει τόσο αποκωδικοποίηση ήχου Dolby Atmos όσο και DTS: X, που προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία surround. Για το περιεχόμενο που δεν είναι Dolby Atmos και DTS: X, το NR575 περιλαμβάνει επίσης την επεξεργασία ήχου Dolby Surround Upmixer και DTS Neural: X, η οποία παρέχει πηγές ήχου 2,1,1 ή 7,1 καναλιών (απαιτούνται ηχεία).

Για να είναι εύκολη η ρύθμιση των ηχείων, το Onkyo περιλαμβάνει το αυτόματο σύστημα ρύθμισης των ηχείων AccuEQ.

Για βίντεο, το NR575 παρέχει 6 εισόδους HDMI που μπορούν να περάσουν από σήματα βίντεο 3D, 4K και Wide Color Gamut, καθώς και μετατροπή βίντεο αναλογικού σε HDMI. Το NR575 είναι επίσης συμβατό με περιεχόμενο βίντεο κωδικοποιημένο με HDR, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω της μορφής Blu-ray Disc Ultra HD ή μέσω μιας ταινίας πολυμέσων συμβατής με 4K / HDR (πρόσβαση σε κωδικοποιημένο περιεχόμενο 4K / HDR). Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, παρόλο που το TX-NR575 παρέχει επίσης εισόδους βίντεο συνιστωσών, είναι συμβατές μόνο με σήματα βίντεο ανάλυση 480i.

Μέσω του Ethernet ή του Wifi, το TX-NR575 μπορεί επίσης να μεταφέρει περιεχόμενα πολυμέσων μέσω του διαδικτύου (Spotify, TIDAL, Pandora και άλλα), το Apple Airplay, το DLNA και το Bluetooth. Επίσης, το Google Chromecast για ήχο μπορεί να προστεθεί μέσω της ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Ο ήχος μπορεί να αποστέλλεται σε άλλα δωμάτια φυσικά μέσω της παραδοσιακής λειτουργίας της Ζώνης 2 ή ασύρματα μέσω του PlayStation DTS (απαιτείται επίσης ενημέρωση υλικολογισμικού).

Επιπλέον, οι λάτρεις των δίσκων βινυλίου μπορούν επίσης να χαρούν, καθώς αυτός ο δέκτης παρέχει επίσης μια ειδική, παραδοσιακή είσοδο φωνο / πικάπ.

Το Onkyo TX-NR575 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που πρέπει να τεντώσουν αυτά τα δολάρια, αλλά δεν θέλουν να εγκατασταθούν για κάτι που είναι φτηνά ή μεσαία.

Το Yamaha RX-V483 είναι ένα παράδειγμα του πόσο μπορεί να προσφέρει ένας δέκτης οικιακού κινηματογράφου για μια λογική τιμή. Παρόλο που η προτεινόμενη τιμή είναι $ 449,95, μπορεί εύκολα να βρεθεί στο εύρος τιμών των $ 399.

Αυτός ο δέκτης διαθέτει έναν ισχυρό ενισχυτή πέντε καναλιών (μετρημένος με δύο κανάλια 80WPC) και μια έξοδο προενισχυτή για τη σύνδεση ενός τροφοδοτούμενου υπογούφερ. Αποκτάται αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, καθώς και η επεξεργασία ήχου Εικονικού Κινηματογράφου με βάση το AirSurround Xtreme για ακροατές που προτιμούν να τοποθετούν όλα τα ηχεία τους μπροστά στο δωμάτιο. Αυτή η ρύθμιση είναι κατάλληλη για όσους έχουν περιορισμένο χώρο.

Επίσης, η λειτουργία SCENE της Yamaha επιτρέπει τη χρήση προκαθορισμένων ή προσαρμοσμένων τρόπων ακρόασης και προβολής. Για ευκολία στη ρύθμιση, το RX-V483 προσφέρει ακόμη και το σύστημα ρύθμισης ηχείων YPAO.

Μια άλλη πρακτική δυνατότητα ήχου είναι το Silent Cinema, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν οποιαδήποτε ακουστικά και να ακούν ταινίες ή μουσική σε περιβάλλοντα ήχο χωρίς να ενοχλούν τους άλλους.

Το RX-V483 μπορεί επίσης να έχει ασύρματη πρόσβαση στο iTunes και επιπλέον streaming μουσικής από ένα iPod Touch, iPhone ή iPad μέσω της Apple AirPlay. Επιπλέον, ο δέκτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο ραδιόφωνο στο διαδίκτυο, στη μουσική που είναι αποθηκευμένη σε μονάδες flash USB και σε υπολογιστές συνδεδεμένους σε συμβατό οικιακό δίκτυο. Το RX-V483 παρέχει τόσο Ethernet όσο και Wi-Fi.

Περιλαμβάνεται επίσης το HDMI Audio Return Channel, καθώς και τα 3D, 4K, Wide Color Gamut και HDR pass-through, καθώς και η αναβάθμιση από 1080p έως 4K. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδος.

Εκτός από το παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε την εφαρμογή ελεγκτή AV της Yamaha σε συμβατό smartphone και να ελέγξετε τη ρύθμιση του δέκτη, τη λειτουργία και την πρόσβαση περιεχομένου από εκεί.

Ένα ακόμα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη του συστήματος MusicCast της Yamaha. Αφού κατεβάσετε το MusicCast App, μπορείτε όχι μόνο να μεταδώσετε μουσική από τις Pandora, Spotify, Deezer, TIDAL και Sirius / XM, αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το RX-V483 σε ασύρματο μουσικό σύστημα πολλαπλών δωματίων χρησιμοποιώντας συμβατά ασύρματα ηχεία με τεχνολογία Yamaha MusicCast.

Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα δέκτη home theater με χαμηλές τιμές με χρήσιμα χαρακτηριστικά, ισχύ και απόδοση, το RX-V483 μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο.

Εάν αναζητάτε δέκτη οικιακού κινηματογράφου 7.1 ή 7.2 καναλιών, αλλά δεν νομίζετε ότι έχετε αρκετά μετρητά, σκεφτείτε ξανά. Το Sony STR-DH770 είναι λιγότερο από $ 350!

Το STR-DH770 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αρκετή ισχύ για ένα δωμάτιο μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Η υποστήριξη ήχου περιλαμβάνει αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audio ως επεξεργασία ήχου Dolby Prologic II / IIx και DTS-ES. Για πρόσθετη ευκολία σύνδεσης ήχου, περιλαμβάνεται επίσης το Audio Return Channel μαζί με δύο έξοδοι subwoofer.

Έχετε επίσης την πρόσθετη ευελιξία να αντιστοιχίσετε τα κανάλια πίσω surround (κανάλια 6 και 7) για να λειτουργούν σε μπροστινή ρύθμιση ύψους ηχείων B, Bi-Amp ή μπροστινού ύψους. Ωστόσο, το 770 δεν έχει αποκωδικοποίηση Dolby Atmos ή DTS: X, έτσι ώστε τα ηχητικά εφέ ύψους να παράγονται γενικά από την οικιακή επεξεργασία ήχου του δέκτη.

Για τη διευκόλυνση της εύκολης ρύθμισης των ηχείων, το STR-DH770 παρέχει το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης αυτόματων ηχείων ψηφιακής αυτόματης βαθμονόμησης (DCAC) της Sony (περιλαμβάνεται μικρόφωνο).

Για βίντεο, το STR-DH770 διαθέτει τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδο που υποστηρίζει τη διέλευση 3D, HDR, 1080p και 4K, αλλά δεν έχει καμία πρόσθετη επεξεργασία ή αναβάθμιση βίντεο. Είτε η πηγή σας (DVD / Blu-ray Disc Player / Media Streamer / Καλώδιο / Δορυφορικό κουτί) είτε ο τηλεοπτικός προβολέας σας πρέπει να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αναβάθμιση ή επεξεργασία βίντεο.

Από την άλλη πλευρά, ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η ενσωμάτωση ενσωματωμένου Bluetooth (με NFC), το οποίο επιτρέπει την άμεση ροή από συμβατά smartphones και tablet. Ωστόσο, η σύνδεση Ethernet και Wi-Fi δεν περιλαμβάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι ο δέκτης δεν μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο. Αν όμως έχετε κατεβάσει το App SongPal της Sony σε ένα συμβατό smartphone, μέσω Bluetooth μπορείτε να ελέγχετε τον δέκτη καθώς και να έχετε πρόσβαση σε επιλεγμένα αρχεία μουσικής που έχετε αποθηκεύσει στο smartphone σας

Επιπλέον, εάν έχετε αποθηκεύσει μουσική σε μονάδα flash ή σε άλλη συμβατή συσκευή USB, μπορείτε να την συνδέσετε στη θύρα USB που έχει τοποθετηθεί μπροστά.

Το Pioneer VSX-832 είναι ένας δέκτης οικιακού κινηματογράφου που σίγουρα προσφέρει περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς για την τιμή.

Για να ξεκινήσει, ο δέκτης αυτός παρέχει ενσωματωμένη διαμόρφωση 5.2 καναλιών (80 wpc με δύο κανάλια) με Dolby TrueHD, αποκωδικοποίηση DTS-HD Master Audio και πρόσθετη επεξεργασία ήχου. Ωστόσο, ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πρόσθετη υποστήριξη για αποκωδικοποίηση ήχου DTS: X Dolby Atmos και DTS: X (διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης υλικολογισμικού).

Για το Dolby Atmos / DTS: X, το VSX-832 παρέχει μια καινοτόμο δυνατότητα ρύθμισης των ηχείων των καναλιών 3.1.2 (τρία μπροστινά κανάλια, κανάλι υπογούφερ και δύο κανάλια ύψους, αντί να έχουν δύο πίσω κανάλια surround). Μπορείτε να εκτελέσετε το VSX-832 είτε σε τυπική διαμόρφωση 5.1 καναλιών είτε σε διαμόρφωση 3.1.2 καναλιών.

Για να διευκολυνθεί η ευκολότερη ρύθμιση των ηχείων, το VSX-832 παρέχει επίσης το σύστημα βαθμονόμησης MCACC της Pioneer.

Για τη συνδεσιμότητα, το VSX-832 διαθέτει τέσσερις είσοδοι HDMI που υποστηρίζουν 3D, HDR (συμπεριλαμβανομένου του Dolby Vision), 4K pass-through, καθώς και 1080p έως 4K Upscaling.

Η άμεση ροή από συμβατές συσκευές είναι δυνατή μέσω Bluetooth. Apple AirPlay, Chromecast για ήχο (μέσω ενημέρωσης υλικολογισμικού), DTS Play-Fi, καθώς και πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες USB Flash.

Τα επιπλέον μπόνους περιλαμβάνουν το δίκτυο Ethernet / LAN και το ενσωματωμένο Wi-Fi, το οποίο επιτρέπει πρόσβαση στο ραδιόφωνο στο διαδίκτυο (vTuner, Pandora) καθώς και στις συσκευές που έχουν πιστοποιηθεί με DLNA (διακομιστές μέσων, υπολογιστές) στο οικιακό σας δίκτυο.

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό δέκτη οικιακού κινηματογράφου που παρέχει ευέλικτες επιλογές ρύθμισης ηχείων σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση ενός καινοτόμου τρόπου πρόσβασης στο ήχο Dolby Atmos / DTS: X, ανατρέξτε σίγουρα στο Pioneer VSX-832.

Το Yamaha RX-V383 προσφέρει πολλά για την προτεινόμενη τιμή 299,95 δολαρίων, όπως ένας ισχυρός 5.1 καναλιού ενισχυτής (70 wpc), Dolby TrueHD και αποκωδικοποίηση DTS-HD Master Audio για δίσκους Blu-ray. Επίσης, το ενσωματωμένο Bluetooth επιτρέπει άμεση ροή από συμβατές συσκευές, όπως smartphones, καθώς και τη δυνατότητα του δέκτη να στέλνει ήχο σε ηχεία ή ακουστικά με δυνατότητα Bluetooth.

Η λειτουργία SCENE επιτρέπει προκαθορισμένες ή προσαρμοσμένες λειτουργίες ακρόασης και προβολής. Ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η έξοδος surround ακουστικού Silent Cinema.

Για την ευκολία στη ρύθμιση των ηχείων, το RX-V383 περιλαμβάνει το σύστημα YPAO της Yamaha. Χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο που περιλαμβάνεται, ο δέκτης παράγει τους τόνους δοκιμής που μπορεί να αναλύσει για να αποκτήσει τον καλύτερο ήχο από τα ηχεία σας σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.

Περιλαμβάνονται επίσης τέσσερις είσοδοι και έξοδοι HDMI, οι οποίες, εκτός από τα σήματα βίντεο 1080p, 4K και 3D, είναι επίσης συμβατά με HDR (HDR10, Dolby Vision και Hybrid Log Gamma) και Wide Color Gamut. Ωστόσο, το RX-V383 δεν παρέχει πρόσθετη επεξεργασία ή αναβάθμιση βίντεο.

Επίσης, παρόλο που παρέχεται Bluetooth, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το RX-V383 δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένη δυνατότητα streaming στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η μπροστινή θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή ληφθέντων αρχείων μουσικής από αποθηκευμένες μονάδες flash.

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα βασικό δέκτη home theater με χρήσιμα χαρακτηριστικά, ισχύ και απόδοση, το RX-V383 προσφέρει μια άξια επιλογή.

Το Onkyo TX-SR373 πακέτα σε πολύ για να μην πολλά χρήματα. Ξεκινώντας με βασικές λειτουργίες, το TX-SR73 παρέχει μια διαμόρφωση 5.2 καναλιών που παράγει 80 watts ανά κανάλι (με χρήση δύο καναλιών), σε συνδυασμό με Dolby TrueHD / DTS-Master Audio αποκωδικοποίηση, καθώς και Audio Return Channel, 3D , HDR, 1080p και 4K pass-through (χωρίς πρόσθετη επεξεργασία ή αναβάθμιση βίντεο) μέσω τεσσάρων εισόδων HDMI και μιας εξόδου. Επίσης, ο χαρακτηρισμός 5.2 σημαίνει ότι το TX-SR373 επιτρέπει τη σύνδεση έως και δύο υπογούφερ.

Τα άλλα μπόνους περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Bluetooth Qualcomm ενισχυμένο με Aptx Audio, το οποίο επιτρέπει βελτιωμένη άμεση ροή από συμβατά smartphones και tablet, καθώς και μπροστινή θύρα USB για εύκολη πρόσβαση σε μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash.

Για τους αρχάριους, το Onkyo TX373 παρέχει έναν πίσω πίνακα σύνδεσης ο οποίος όχι μόνο παρέχει τις συνδέσεις αλλά περιλαμβάνει και εγχάρακτες εικόνες των τύπων συσκευών που μπορείτε να συνδέσετε σε κάθε σύνδεση, καθώς και παράδειγμα διάταξης διάταξης οπτικού ηχείου.

Επιπλέον, ένα άλλο βοήθημα ρύθμισης περιλαμβάνει το σύστημα βαθμονόμησης ομιλητών AccuEQ του Onkyo. Απλά συνδέστε το παρεχόμενο μικρόφωνο και ακολουθήστε τις εύκολες οδηγίες για τη ρύθμιση των επιπέδων των ηχείων και των σημείων διέλευσης.

Για μια αρχική προτεινόμενη τιμή $ 349, το Onkyo TX-SR373 προσφέρει τα βασικά βασικά που χρειάζεστε για ένα μέτριο σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Εάν είστε σε περιορισμένο προϋπολογισμό ή ψάχνετε για έναν δέκτη που θα χρησιμεύσει ως κόμβος για ένα δεύτερο σύστημα δωματίων, το TX-SR373 μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς.

Όσον αφορά τους δέκτες οικιακού κινηματογράφου, το Pioneer VSX-S520 τροφοδοτείται από το μεγάλο παραδοσιακό σχεδιασμό κουτιού με ένα κομψό, λεπτό περίβλημα με ύψος μόνο 2,76 ίντσες και βάρος 8,8 λιβρών. Παρά το λεπτό προφίλ του, το VSX-S520 ενσωματώνει πραγματικά αρκετά.

Η αποκωδικοποίηση ήχου για τις περισσότερες μορφές ήχου surround Dolby / DTS παρέχεται. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν HDMI τόσο για ήχο όσο και για βίντεο (συμπεριλαμβανομένων των pass-through 4K και HDR), καθώς και ψηφιακές και αναλογικές εισόδους μόνο για ήχο.

Οι τυπικοί ακροδέκτες ηχείων παρέχονται για τη σύνδεση και των δύο ηχείων και ενός παθητικού υπογούφερ και παρέχονται εξόδους γραμμής προενίσχυσης υπογούφερ για τη σύνδεση ενός τροφοδοτούμενου υπογούφερ. Μια ειδική σύνδεση παθητικής σύνδεσης subwoofer είναι πολύ σπάνια.

Το VSX-S520 ενσωματώνει επίσης συνδεσιμότητα δικτύου μέσω Ethernet ή Wi-Fi, παρέχοντας πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες streaming μουσικής μέσω Internet, καθώς και πρόσβαση σε αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης μέσω τοπικών δικτύων και USB. Παρέχεται επίσης υποστήριξη AirPlay, Bluetooth και υποστήριξη Chromecast.

Ως πρόσθετη ευκολία, το VSX-S520 μπορεί επίσης να ελέγχεται μέσω της τηλεφορικής εφαρμογής της Pioneer.

Εντούτοις, όσο τα πακέτα VSX-S520 πακέτα, υπάρχει μια ανταλλαγή με τα παρόμοια, μεγαλύτερα ξαδέλφια. Ένα παράδειγμα είναι η μέτρια έξοδος ισχύος (περίπου 50wpc ανά κανάλι), η οποία είναι καλή για ένα μικρό δωμάτιο, αλλά λίγο άπαχο για ένα μεγάλο δωμάτιο.

Επίσης, με τη διαμόρφωση των 5.1 καναλιών, δεν περιλαμβάνεται η αποκωδικοποίηση surround για πιο συναρπαστικές μορφές, όπως Dolby Atmos και DTS: X.

Επιπλέον, για βίντεο, παρέχονται μόνο συνδέσεις εισόδου / εξόδου HDMI. Αν έχετε παλαιότερες συσκευές βίντεο που απαιτούν σύνδεση σύνθετου ή συνιστωσικού βίντεο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VSX-S520 για τη δρομολόγηση αυτών των σημάτων βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Για την τιμή του VSX-S520, ορισμένοι δέκτες οικιακού κινηματογράφου προσφέρουν μια διαμόρφωση 7.1 καναλιών, περισσότερη ισχύ εξόδου και τη συμπερίληψη των Dolby Atmos και DTS: X, αλλά αν ο χώρος είναι πριμοδοτημένος, το Pioneer VSX-S520 είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Αν ψάχνετε για ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου που δίνει έμφαση στα βασικά, δείτε το 5.2-κανάλι Denon AVR-S530BT, το οποίο έχει δηλωμένη ισχύ εξόδου 70 watts ανά κανάλι με πολύ χαμηλό επίπεδο παραμόρφωσης.

Ορισμένες από τις δυνατότητες ήχου και βίντεο που περιλαμβάνονται είναι το Audio Return Channel, το 4K και το 3D pass-through. Ωστόσο, σύμφωνα με τη βασική φύση αυτού του δέκτη, δεν παρέχεται αναβάθμιση βίντεο 1080p ή 4K.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδέσεις HDMI του AVR-S530BT έχουν αναβαθμιστεί ώστε να συμμορφώνονται με το πρότυπο HDMI 2.0a με προδιαγραφές HDCP 2.2. Με άλλα λόγια, παρέχεται υποστήριξη για σήματα βίντεο εισόδου βίντεο 60pps 4K, HDR και μεγάλης κλίμακας.

Επίσης, το AVR-S530BT παρέχει άμεση σύνδεση USB για πρόσβαση σε μουσική από iPod / iPhone / iPad ή μονάδες flash USB, καθώς και ενσωματωμένο Bluetooth, το οποίο επιτρέπει την απευθείας ροή μουσικής από συμβατές φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων πολλών smartphones και tablet. Ωστόσο, παρόλο που μπορείτε να μεταφέρετε συμβατό μουσικό περιεχόμενο από smartphones και tablet μέσω Bluetooth, το 530BT δεν παρέχει άμεση πρόσβαση στο ραδιόφωνο στο Internet ή στις υπηρεσίες μουσικής συνεχούς ροής.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη του Denon HEOS Link. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν το 530BT στο ηχοσύστημα πολλαπλών ηχείων HEOS μέσω μιας διαισθητικής εφαρμογής.

Το AVR-S530BT μπορεί να ελεγχθεί με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής για συμβατά iOS / Android / tablet.

Το VSX-532 της Pioneer δεν περιλαμβάνει πρόσβαση στο ραδιόφωνο στο διαδίκτυο ή σε άλλο περιεχόμενο διαδικτύου / δικτύου, ούτε παρέχει προηγμένη αποκωδικοποίηση ήχου Dolby Atmos / DTS: X. Αλλά αν ψάχνετε για ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου χωρίς ακουστικά που ακούγεται ήχος και κοστίζει λιγότερο από $ 300, το VSX-532 μπορεί να είναι αρκετό.

Το VSX-532 παρέχει διαμόρφωση με ηχεία 5.1 καναλιών, με δηλωμένη ισχύ εξόδου 80 wpc (μετρούμενη με 20 Hz έως 20 kHz δοκιμαστικούς ήχους, δύο κανάλια που κινούνται στα 8 ohms με 0,8% THD · σε μη τεχνικούς όρους, αρκετή ισχύς για ένα δωμάτιο μικρού ή μεσαίου μεγέθους) και παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, καθώς και πρόσθετες λειτουργίες επεξεργασίας ήχου.

Υπάρχουν επίσης τέσσερις συνδέσεις HDMI, 4Κ, HDR μέσω HDMI. Ωστόσο, σε αυτή την τιμή, δεν θα λάβετε αναβάθμιση βίντεο.

Οι συνδέσεις μόνο για ήχο περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό οπτικό, ένα ψηφιακό ομοαξονικό και ένα ειδικό σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων. Παρέχεται επίσης έξοδος προενισχυτή υπογούφερ για σύνδεση με τροφοδοτούμενο υπογούφερ.

Μια πρόσθετη σύνδεση είναι μια θύρα USB για μονάδες flash ή άλλες συμβατές συσκευές USB.

Μια άλλη έκπληξη είναι η ενσωμάτωση του ενσωματωμένου Bluetooth, το οποίο επιτρέπει άμεση ροή από συμβατά smartphones και tablet.

Για εύκολη ρύθμιση, το VSX-532 περιλαμβάνει επίσης αυτόματο σύστημα ρύθμισης ηχείων MCACC της Pioneer (απαιτείται μικρόφωνο).

Αν ψάχνετε για δέκτη οικιακού κινηματογράφου σε επίπεδο εισόδου, ελέγξτε το Sony STR-DH550. Αυτός ο δέκτης διαθέτει διαμόρφωση 5.2 καναλιών, αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audio / Multi-channel PCM, καθώς και πρόσθετη επεξεργασία ήχου. Οι τέσσερις είσοδοι HDMI είναι συμβατές με 3D και 4K (μία είσοδος HDMI είναι επίσης συμβατή με MHL ) και η έξοδος HDMI είναι ενεργοποιημένη με Audio Return Channel. Το STR-DH550 προσφέρει ακόμη μια λειτουργία pass-through που επιτρέπει την πρόσβαση σε συσκευές συνδεδεμένες με HDMI, ακόμη και αν ο δέκτης είναι απενεργοποιημένος. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι περιλαμβάνουν μια μπροστινή θύρα USB για πρόσβαση στο περιεχόμενο σε μονάδες flash ή σε iPhone, iPod ή iPad.

Το STR-DH550 δεν είναι σίγουρα υψηλής τεχνολογίας αλλά διαθέτει πρακτικά χαρακτηριστικά - συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ρύθμισης των ομιλητών ψηφιακής αυτόματης βαθμονόμησης της Sony - που το καθιστούν ιδανικό για ένα μετριοπαθές σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .