Τα 9 καλύτερα τηλεοπτικά στούντιο που θα αγοράσουν το 2018

Αυτά τα κορυφαία τηλεοπτικά περίπτερα θα σας δώσουν την απόλυτη ρύθμιση του συστήματος ψυχαγωγίας

Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο περίπτερο TV. Είναι σημαντικό να έχετε κάτι που να είναι αξιόπιστο, οικονομικό και να συμπληρώνει το χώρο σας. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράψαμε καταρτίζονται οι καλύτερες στάσεις για να κάνετε την απόφαση αγοράς σας ευκολότερη. Και ο κατωτέρω κατάλογος έχει κάτι για όλους, οπότε αν ψάχνετε για μια βάση τηλεόρασης με ισχυρή γυαλί, ένα πολυτελές (αλλά προσιτό) σχέδιο ή ακόμα και αυτό που προσφέρει χαρακτηριστικά περιστροφής και τοποθέτησης, σας έχουμε καλύψει. Εσείς απλά εστιάζετε στο να μην αγωνίζεστε στο τηλεχειριστήριο.

Η κομψή και οικονομικά προσιτή βάση Ameriwood Home Carson TV είναι ιδανική για σύγχρονα σαλόνια, που έρχονται σε διάφορα κομψά χρώματα και έχουν σχεδιαστεί για τηλεοράσεις πλάτους 50 ιντσών που ζυγίζουν μέχρι 60 λίβρες. Είναι χτισμένο με τρία ανοικτά ράφια και διαθέτει δύο επιπλέον ράφια πίσω από τις δύο κλειστές πόρτες, επιτρέποντας αρκετό χώρο για καλωδιακά κιβώτια, συστήματα παιχνιδιών, DVD / Blu-ray players και πολλά άλλα. Το περίπτερο είναι ελασματοποιημένο με μοριοσανίδα που τονίζεται από τους ασημένιους μεταλλικούς σωλήνες.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το περίπτερο της τηλεόρασης το αγαπούν για την εύκολη συναρμολόγησή του και τον κομψό σχεδιασμό του. Άλλοι αναφέρουν ότι το πλαίσιο μοριοσανίδας θα μπορούσε να είναι καλύτερης ποιότητας και ότι το ύψος 20,5 ιντσών είναι λίγο πολύ μικρό. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο κερασιά, δυσάρεστη γκρι βελανιδιά, εσπρέσο, εσπρέσο / βελανιδιά Sonoma και δρυς Sonoma.

Ψάχνετε για μια ευθεία μέχρι προσιτή τηλεοπτική βάση χωρίς όλα τα χύμα και ακαταστασία; Στη συνέχεια, δείτε αυτό το από το VIVO που ταιριάζει σε οθόνες από 37 έως 65 ίντσες.

Η επιτραπέζια κορυφή του VIVO έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης επίπεδης οθόνης με τις καθολικές οπές τοποθέτησης που κυμαίνονται μεταξύ 75mm x 75mm και 800mm x 400mm. Τα στερεά χαλύβδινα πόδια που έχουν υποστεί δοκιμή αντοχής είναι γεμισμένα και δεν θα γρατζουνίσουν τις επιφάνειες επίπλων. Μπορεί να κρατήσει βάρη έως 100 λίβρες και προσφέρει ένα μεγάλο επίπεδο στήριξης για την ισορροπία της βάσης της τηλεόρασής σας. Λόγω της απλότητας του, είναι επίσης ένα από τα ευκολότερα τηλεοπτικά περίπτερα για να ρυθμίσετε.

Οι ιδιοκτήτες του Amazon που αγόρασαν το περίπτερο το αγαπούν για τη στιβαρότητα, την οικονομική προσιτότητα και την γρήγορη εγκατάστασή του. Άλλοι επιθυμούν να υπάρχει κάποιος τρόπος για να ρυθμίσετε το ύψος.

Εάν διαθέτετε πολλαπλά συστήματα τυχερών παιχνιδιών και ηλεκτρονικά εργαλεία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Sonax B-051-LMT είναι πιο πάνω στο δρομάκι σας. Είναι χτισμένο με αεριζόμενο χώρο υψηλής ραφιών 10 ιντσών για πολλά εξαρτήματα και διατηρεί τα ηλεκτρονικά σε βέλτιστες θερμοκρασίες, χάρη στην ελεύθερη ροή του αέρα.

Το σκούρο εσπρέσσο βαμμένο ξύλινο καπλαμά επίπλων TV μετρά 18 x 60 x 22 ίντσες. Είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει τηλεοράσεις από 42 έως 68 ίντσες. Το περίπτερο έχει πολλαπλές οπές στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα καλώδιά σας καθαρά, εύκολα εντοπισμένα, αλλά και να τα αποκρύπτετε. Το κορυφαίο ράφι της βάσης επιτρέπει βάρος μέχρι 200 ​​κιλά, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ρύθμιση πολυμέσων σας είναι ασφαλής.

Οι αγοραστές της Amazon που είναι ιδιοκτήτες του Sonax B-051-LMT, χαίρονται για τον αποθηκευτικό χώρο, το κομψό περίβλημα από γυαλί και την εύκολη συναρμολόγηση.

Ένας ξεκάθαρος εκκινητής συνομιλίας και εξοικονόμηση χώρου, το Atlus Plus είναι ένα από τα μοναδικά στούντιο τηλεόρασης που δεν αγγίζουν το έδαφος. Η κονσόλα προσαρμόζεται εύκολα στον τοίχο σας σε οποιοδήποτε ύψος με το καινοτόμο σύστημα στήριξης της κρεμαγιέρας.

Το Atlus Plus μπορεί να φαίνεται ασταθές, αλλά η κονσόλα 16 x 58,2 x 16,8 ιντσών διαθέτει τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης μέχρι 60 ίντσες και είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μπορεί να χωρέσει έως και 165 κιλά. Διαθέτει τρία διαμερίσματα για εξαρτήματα A / V και διαθέτει 137 δίσκους Blu-Ray ή 93 DVD. Το πλωτό περίπτερο κατασκευάζεται στον Καναδά και χρησιμοποιεί σύνθετο ξύλο συμβατό με CARB για ένα κομψό φινίρισμα.

Οι αγοραστές του Amazon που το αγόρασαν είναι ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και τις σαφείς οδηγίες εγκατάστασης. Και άλλοι έχουν διαμαρτυρηθεί για το υλικό μοριοσανίδων και βρίσκουν ποικιλία καλωδίων λίγο κουραστικό. Τα χρώματα έρχονται σε εσπρέσο, λευκό και μαύρο και περιλαμβάνουν περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή πενταετούς διάρκειας.

Θέλετε να προσθέσετε λίγο ύψος στην τηλεόρασή σας; Η μοντέρνα και κομψή περιστρεφόμενη βάση και τοποθέτηση Fitueyes TT207001MB έρχεται χωρίς το ογκώδες, αλλά δεν θυσιάζει τη λειτουργικότητα και το ύψος που θέλετε από μια βάση τηλεόρασης.

Ταιριάζει στις περισσότερες τηλεοράσεις μεγέθους 32 έως 65 ίντσες (το combo stand / mount είναι στην πραγματικότητα 16,5 x 27,5 x 50,8 ίντσες). Ο έξυπνος σχεδιασμός προσθέτει δύο ράφια με μοναδική δυνατότητα περιστροφής, ώστε η τηλεόρασή σας να μπορεί να κατευθύνεται μέχρι και 15 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις, περιστρέφοντας το τμήμα τοποθέτησης.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το περίπτερο το αγαπούν για το ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ άλλοι επιθυμούν ότι η επιφάνεια του γυαλιού δεν ήταν τόσο εύθραυστη.

Το κατάστημα Whalen Furniture Santa Fe έχει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση τριών επιπέδων επίπεδης οθόνης: Μπορείτε να περιστρέψετε το, να το τοποθετήσετε στον τοίχο και να τον χρησιμοποιήσετε ως επιφάνεια εργασίας. Όποιος θέλει ένα προσιτό και αξιοπρεπή μέγεθος πολυλειτουργικό περίπτερο θα πρέπει να ανοίξει για αυτό.

Μπορεί να εμφανίσει τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης που έχουν μέγεθος μέχρι 65 ίντσες και ζυγίζουν 135 λίβρες. Το περίπτερο έχει περιστρεφόμενη βάση που στρέφει 45 μοίρες προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, αλλά επίσης κλίση 11 έως -5 μοίρες κάθετα, έτσι σίγουρα θα είστε σε θέση να βρείτε μια βέλτιστη γωνία θέασης, ακριβώς στην περίπτωση που η τηλεόρασή σας έχει λάμψη.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το περίπτερο αξιολογούν την ποιότητα κατασκευής και χαίρονται που είναι εύκολο να το συναρμολογήσεις. Λίγα άλλα ανέφεραν ότι είναι λίγο βαρύ (103 κιλά) και είναι ευαίσθητα σε γρατζουνιές.

Η Sauder κάνει μια κομψή τηλεοπτική στάση τεχνίτη, η οποία δεν είναι ούτε χώρα ούτε ρουστίκ για να συγκρουστεί με τα σύγχρονα διακοσμητικά. Η ξύλινη κονσόλα έχει φινιρισμένο δρύινο φινίρισμα αλατιού που το καθιστά ένα τέλειο κομμάτι για ένα ουδέτερο σκηνικό σαλόνι.

Μετρούσε τα 56.875 x 19.125 x 32.65 ίντσες και διαθέτει δύο θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με ρυθμιζόμενο ράφι. Μπορεί να χωρέσει έως και μια τηλεόραση 62 ιντσών και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις ρυθμίσεις καλωδίων και καλωδίων ένα αεράκι κατά την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού σας εξοπλισμού.

Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν το περίπτερο είναι ευχαριστημένοι με τη στιβαρότητα, την προσεκτική συσκευασία και το όμορφο σχέδιο. Ορισμένες άλλες αγορές αναφέρουν ότι η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες και ότι είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί καθώς το ξύλο μπορεί εύκολα να καταστραφεί.

Το έπιπλο Altra Carson έχει διάσταση 18 x 63,1 x 26 ίντσες και είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 70 ιντσών. Διαθέτει ενσωματωμένους ανακλαστήρες με πατενταρισμένη τεχνολογία που εκπέμπουν μια ρεαλιστική επίδραση φλόγας (η φωτεινή πηγή LED έχει διάρκεια ζωής 50.000 ωρών) που μπορεί να ζεσταίνει δωμάτια μέχρι 400 τετραγωνικά πόδια. Είναι χτισμένο με δύο μεγάλα ερμάρια και ανοιχτά ράφια, ώστε να μπορείτε να έχετε αρκετό χώρο για όλες τις κονσόλες παιχνιδιών, τους δέκτες τηλεόρασης, τα βιβλία και πολλά άλλα.

Οι αγοραστές της Amazon αγαπούν το περίπτερο για το χώρο υποδοχής, ελκυστικό σχεδιασμό και πλούσιο χρώμα. Έρχεται σε κεράσι, μαύρο και Sonoma δρυς.

Το Bell'O CW342 είναι σχεδιασμένο με δυναμικές ξύλινες πλευρές σε σχήμα S που του δίνουν μια αίσθηση σχεδιαστή. Το εντυπωσιακό περίπτερο της τηλεόρασης αποτελείται από ξύλο, μαύρο χρώμιο και γυαλισμένο γυαλί ασφαλείας, ώστε να έχει μια κομψή εμφάνιση και τέλεια χειροτεχνία.

Μετρούσε 23 x 65 x 24 ίντσες και ζυγίζει £ 133 και μπορεί να φιλοξενήσει τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης μέχρι 73 ίντσες με μέγιστο φορτίο βάρους 125 κιλά. Το περίπτερο διαθέτει μια ανοιχτή αρχιτεκτονική που επιτρέπει τον αερισμό και τη φιλοξενία έως και τεσσάρων στοιχείων βίντεο ήχου.

Ο Amazon που αγόρασε το περίπτερο της τηλεόρασης εντυπωσιάζει με την καμπυλωτή κατασκευή του, τον ελεύθερο χώρο και τον εμβαδόν επιφάνειας για πολλαπλές συσκευές. Λίγα άλλοι άνθρωποι δεν λάτρευαν το βαρύ βάρος και τη δύσκολη συναρμολόγησή τους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .