Οι 6 καλύτερες κάρτες τηλεόρασης και κάρτες λήψης βίντεο που αγοράζουν το 2018

Η καταγραφή των αγαπημένων σας εκπομπών στον υπολογιστή σας είναι ευκολότερη από ποτέ

Αν ενδιαφέρεστε να έχετε ζωντανή τηλεόραση στον υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας, υπάρχει μια κάρτα τηλεοπτικού δέκτη για να απαντήσετε στην κλήση. Ορισμένες κάρτες συντονισμού έρχονται σε μια μορφή που είναι εσωτερική και συνδέεται μέσα σε έναν υπολογιστή. Άλλες κάρτες είναι εξωτερικά περιφερειακά που μπορούν να συνδεθούν στο set top box και να συνδεθούν ξανά στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB ή HDMI. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχετε επιλέξει, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση είτε για αναπαραγωγή παιχνιδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μοναδική τεχνολογία για να κόψετε το καλώδιο ή να συμπληρώσετε την υπάρχουσα προσφορά καλωδίων. Αυτός ο κατάλογος αντιπροσωπεύει το καλύτερο στις σημερινές προσφορές και ενώ κάποιες επιλογές είναι ελαφρώς παλαιότερες, εξακολουθούν να προσφέρουν τις ακριβείς δυνατότητες που ψάχνετε σε μια κάρτα τηλεόρασης ή τηλεοπτικού δέκτη.

Η πολύ καλύτερη κάρτα τηλεόρασης δέκτη είναι το Hauppauge Colossus 2 PCI. Απαιρώντας μόνο μία υποδοχή PCIe x1 ή x16, το πλούσιο σε δυνατότητες Colossus 2 είναι ικανό να καταγράφει βίντεο απευθείας από καλωδιακή τηλεόραση, δορυφορικούς δέκτες και DVR, καθώς και το PlayStation 3/4 ή το Xbox One ή το 360. Με τη συμπίεση H.264 , το Colossus 2 καταγράφει σε ανάλυση HD έως και 1080p, ενώ αποθηκεύει δεδομένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, όπου ο χώρος περιορίζεται μόνο από το μέγεθος του δικού σας σκληρού δίσκου. Επιπλέον, η ζωντανή ροή σε εφαρμογές όπως το Twitch και το YouTube με τα χαρακτηριστικά StreamEez του Hauppauge προσθέτει ένα άλλο στρώμα εγγραφής και αναπαραγωγής των βιντεοπαιχνιδιών.

Με πολλές ραβδώσεις τηλεοπτικού δέκτη, η απόδοση του PC κατά την αναπαραγωγή και την εγγραφή μπορεί να είναι συχνά ανησυχητική, αλλά το Hauppauge το αντιμετωπίζει με συμπίεση βίντεο που χειρίζεται απευθείας μέσα στο Colossus 2 για να αντισταθμίσει τυχόν πιθανές επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή. Επίσης, η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται, χάρη στην οπτική είσοδο ήχου που παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου τόσο από την αναπαραγωγή των βιντεοπαιχνιδιών όσο και από τις ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές. Τέλος, το τελικό όφελος της σχεδόν απεριόριστης αποθήκευσης μέσω ενός DVR περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου βοηθάει το Hauppauge να είναι εξαιρετικά αξιόλογο. Εάν εξαντλήσετε την αποθήκευση στον υπολογιστή με βίντεο, ξεφορτώστε το σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου ή στο δίσκο που βασίζεται σε σύννεφο και συνεχίστε με νέες εγγραφές. Είναι τόσο απλό.

Αν παρακολουθείτε, παίζετε και εγγράφετε έως και τέσσερα προγράμματα ATSC ή καθαρά τηλεοπτικά προγράμματα QAM HD ταυτόχρονα παγιδεύετε το μάτι σας, η κάρτα τηλεόρασης Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Για χρήση με υπολογιστές με δυνατότητα τοποθέτησης πλακέτας Express PCI με μισό ύψος, το Hauppauge λειτουργεί μέσα σε υπολογιστές πλήρους και ημίσεως ύψους με ελάχιστη εγκατάσταση και εγκατάσταση. Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο συνοδεύεται από ένα υπέρυθρο καλώδιο υπέρυθρης ακτινοβολίας μήκους ενός μέτρου για εύκολη σύνδεση με την τηλεόραση, οπότε είναι έτοιμο να λειτουργήσει απευθείας από το κουτί. Πέρα από τον έλεγχο της αναπαραγωγής από την άνεση του καναπέ σας, η πραγματική λήψη γίνεται μέσω προγραμματισμού τρίτου μέρους ή με το Windows Media Center της Microsoft που είναι ενεργό στα Windows 7, 8 και 10. Υποστήριξη για όλες τις μορφές ATSC με τέσσερις ATSC over-the-air οι ψηφιακοί τηλεοπτικοί δέκτες στο πλοίο περιλαμβάνονται, οπότε το Hauppauge δεν θα χάσει το ρυθμό του και μπορεί να τραβήξει χειροκίνητα τον προγραμματισμό που αυτή τη στιγμή εκπέμπεται.

Ο αυτοανακηρυγμένος "μικρός ραδιοτηλεοπτικός δέκτης τηλεόρασης στον κόσμο," Ο υβριδικός τηλεοπτικός δέκτης Elgato EyeTV για Mac είναι ένα ιδανικό κομμάτι υλικού για να παρακολουθείτε, να παίζετε ή να εγγράφετε ζωντανή τηλεόραση σε έναν υπολογιστή της Apple. Δυνατότητα λήψης ασύρματης καλωδιακής τηλεόρασης, καθώς και ψηφιακά και αναλογικά σήματα, το βίντεο που έχετε τραβήξει σε τυπική ευκρίνεια μπορεί να τραβηχτεί με μια σύνθετη έξοδο S-video, ένα set-top box ή ένα VCR. Προσθέτοντας στις ιδιότητες Mac του Elgato EyeTV, οι ηχογραφήσεις μπορούν να εισαχθούν απευθείας στο iTunes για απρόσκοπτο συγχρονισμό με τις συσκευές Apple. Η παρακολούθηση της τηλεόρασης είναι τόσο βασική όσο γίνεται με ένα παράθυρο με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους σε ένα Mac που ελέγχεται εύκολα μέσω του ποντικιού, του πληκτρολογίου ή του τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται.

Το φιλικό προς το χρήστη μενού της οθόνης θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε και να περιηγηθείτε άνετα στον οδηγό του προγράμματος. Ο προγραμματισμός εγγραφής είναι εξίσου εύκολος με την παρακολούθηση. μπορείτε να ρυθμίσετε τον αυτόματο προγραμματισμό για την εγγραφή μιας αγαπημένης σειράς ή ακόμα και να καταγράψετε τις εφάπαξ εκπομπές που δεν θέλετε να χάσετε. Επεξεργασία προγραμματισμού σας δίνει την ευκαιρία να αφαιρέσετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο (σκεφτείτε διαφημίσεις) ή περικοπή την αρχή και το τέλος μιας επίδειξης για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων spoilers. Οι ιδιοκτήτες iPhone θα βρουν τη δική τους μαγεία με το Elgato EyeTV με την εφαρμογή που μπορεί να φορτωθεί στο iTunes, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν ζωντανή τηλεόραση όπου υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση Wi-Fi.

Ενώ ο δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης του Hauppauge μπορεί να σχεδιαστεί κυρίως για το Xbox One, η λειτουργία του πολλαπλών χρήσεων τόσο για το Xbox όσο και για την ζωντανή τηλεόραση καθιστά ιδανική αγορά για αγοραστές. Αρχικά, η βασική λειτουργία του Hauppauge είναι να απολαμβάνει τηλεόραση over-the-air παράλληλα με το παιχνίδι με το Xbox One επιτρέποντας την πρόσβαση σε οποιαδήποτε δίκτυα εκπομπής που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Αυτός ο τύπος προβολής θα εξαλείψει την ανάγκη αλλαγής εισροών μεταξύ παιχνιδιών και τηλεόρασης. Πέρα από το Xbox, το Hauppauge προσθέτει επιπλέον λειτουργίες συμπεριλαμβάνοντας έναν κωδικό ενεργοποίησης για την εφαρμογή Hauppauge Win TV v8 της εταιρείας για τα Windows 10, 8.1, 8 και 7. Η ίδια η εφαρμογή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Hauppauge να παρακολουθούν τηλεόραση σε παράθυρο ή πλήρη οθόνη καθώς και καταγράψτε τα προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης στον σκληρό δίσκο ενός συνδεδεμένου υπολογιστή.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη, απλά συνδέστε το Xbox One μέσω USB και με την παρεχόμενη κεραία, μπορεί να λάβει την καλύτερη λήψη σε ακτίνα 10 μιλίων από οποιοδήποτε πομπό τηλεόρασης. Για λήψη πέραν των 10 μιλίων, μια κεραία υψηλής ποιότητας μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά για να ενισχύσει την επιλογή του καναλιού. Με μόλις οκτώ ουγκιές και μέτρηση σε 3 x 6.5 x 8.5 ίντσες, το Hauppauge είναι μικρό και εύκολα εξαφανίζεται όταν συνδέεται με το Xbox One ή το συνδεδεμένο με Windows PC. Εάν δεν πωλήσατε ήδη τον δέκτη τηλεόρασης Hauppauge, ίσως η προσθήκη ζωντανής τηλεοπτικής ροής σε υπολογιστές Windows ή iOS και συσκευές Android γύρω από το σπίτι είναι αρκετή για να σας κερδίσει.

Εάν η ανάκτηση των αναμνήσεων των βιντεοπαιχνιδιών είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να υπενθυμίσετε στους φίλους σας αργότερα για αυτή τη σημαντική νίκη που επιτύχατε, το Elgato's Capture Game HD60 είναι εξαιρετικό. Με δυνατότητα εγγραφής τόσο από το Xbox One, το Wii U και το Playstation 4, το Elgato καταγράφει ποιότητα 1080p με 60fps πίσω στο Mac ή τον υπολογιστή σας. Για να καταστήσει τα πράγματα ακόμη πιο βολικά, το Elgato προσφέρει "εγγραφή flashback", επιτρέποντας στον χρήστη να "γλιστρήσει πίσω χρόνο" αναδρομικά και να καταγράψει το παιχνίδι σας αφού τελειώσετε να παίζετε.

Μια ενσωματωμένη δυνατότητα ζωντανής ροής προσφέρει συνδεσιμότητα με το Twitch, το YouTube ή το Ustream που προσφέρει στους χρήστες όχι μόνο έναν τρόπο να καταγράφουν τις δικές τους νίκες, αλλά έναν τρόπο να τους αποδείξουν στον κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη κοινή χρήση με ένα κλικ για την προώθηση βίντεο που έχουν τραβηχτεί στο YouTube, το Facebook ή το Twitter. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε 3,7 ουγκιές και μέτρηση σε 4,4 x 3 x 0,75 ίντσες, το Elgato δεν καταλαμβάνει κανένα χώρο στο γραφείο σας.

Από το Blackmagic Design, αυτή η κάρτα λήψης PCIe χαμηλού προφίλ σας επιτρέπει να καταγράφετε SD, HD ή 4K footage μέσω HDMI ή SDI. Ο πίνακας εισόδου διαθέτει μία μόνο είσοδο SD / HD / 3G / 6G-SDI και οι συνδέσεις HDMI 2.0a σας επιτρέπουν να καταγράφετε όλες τις μορφές μέχρι 2160p30 στον υπολογιστή σας. Οι είσοδοι αυτόματα ανιχνεύουν και αλλάζουν μεταξύ μορφών ήχου και υποστηρίζουν όλο το αγαπημένο σας λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων των DaVinci Resolve, Fusion, Premiere Pro CC, After Effects CC, Avid Pro Tools, Photoshop CC και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να αναπτύξετε προσαρμόσιμες λύσεις σύλληψης με το BlackMagic Desktop Video SDK για Mac OS X, Windows και Linux.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .