Η διαφήμιση της μαύρης Παρασκευής Kohl περιλαμβάνει τηλεοράσεις

Το Kohl's προσφέρει αρκετές τηλεοράσεις και προϊόντα ήχου / βίντεο για τη μαύρη Παρασκευή

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Όταν οι περισσότεροι σκέφτονται τα καταστήματα, οι τηλεοράσεις και τα προϊόντα AV του Kohl δεν είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας του τι θα περίμενα να βρει. Ωστόσο, για τους αγοραστές της Black Friday φέτος (2017), το κατάστημα ειδών ένδυσης θα πουλάει αρκετές τηλεοράσεις 4K Ultra HD , καθώς και διάφορα άλλα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου.

Επίσης, για κάθε 50 δολάρια που δαπανώνται, οι πελάτες θα λάβουν ένα κουπόνι αξίας 15 δολαρίων το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί από τη Μαύρη Παρασκευή μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Για το 2017, η Kohl's θα ξεκινήσει την πώληση της μαύρης Παρασκευής στις 5 μ.μ. στη Νύχτα των Ευχαριστιών, στις 23 Νοεμβρίου, αλλά πολλά στοιχεία θα είναι διαθέσιμα για online αγορές από τις 12:01 AM CT Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου. Ορισμένες τιμές των προϊόντων λήγουν την 1 μ.μ. την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 1 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Kohl's δεν έχει προμηθεύσει αριθμούς μοντέλων για όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στη διαφήμιση των Ευχαριστιών / Μαύρης Παρασκευής. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκρίνοντας τις περιγραφές προϊόντων, την πώληση και τις αρχικές τιμές που αναφέρονται στην Διαφήμιση, έχουμε σημειώσει ορισμένους πιθανούς αριθμούς μοντέλων.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι αριθμοί μοντέλων που προσφέρονται πραγματικά κατά την ημέρα των ευχαριστιών και της μαύρης Παρασκευής μπορεί να ποικίλλουν και μπορεί να μην είναι πάντα μέρος των προτύπων προϊόντων του Kohl. Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί για τυχόν πρόσθετες προσφορές ειδών κατάστημα που ενδέχεται να μην υπάρχουν στην έντυπη διαφήμιση.

Οι τηλεοράσεις Kohl's που προσφέρουν είναι:

Προϊόντα ήχου / βίντεο

Έξυπνα προϊόντα ηχείων

Προϊόντα τυχερού παιχνιδιού

Περισσότερες πληροφορίες

Το Kohl θα ανοίξει τις πόρτες του στη Νύχτα των Ευχαριστιών, στις 23 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων κατά την ημέρα των ευχαριστιών και της μαύρης Παρασκευής ενδέχεται να είναι περιορισμένη, ορισμένες τιμές ισχύουν μόνο μέχρι τις 13:00 την Παρασκευή.

Για μια ματιά στο σύνολο των 64 σελίδων του Kohl και των Black Friday Ad για το 2017, που περιλαμβάνει γενικές κατηγορίες προϊόντων (ρούχα, κοσμήματα, παιχνίδια, μικρές συσκευές κουζίνας), δείτε το Ad Scan που δημοσιεύτηκε από το BlackFriday.fm.

Σημαντική σημείωση: Λάβετε υπόψη σας ότι κάθε δημοσιευμένο AdScan "διαρρεύθηκε" πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του θα πρέπει να θεωρείται μόνο προσωρινό και ενδέχεται να διαφέρει από την τελική επίσημη δημοσιευμένη διαφήμιση που θα εκδοθεί πλησιέστερα στο Black Friday.

Υπάρχει ακόμα περισσότερος μαύρος Friday Ad αποκαλύπτει να έρθει - Μείνετε συντονισμένοι!

Επίσης, για να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την εμπειρία αγορών διακοπών, ελέγξτε τον πλήρη οδηγό μας για τα Χριστούγεννα και τα χειμερινά εδέσματα .