Τι να αγοράσετε όταν αγοράζετε μια τηλεόραση Apple

Με περιεχόμενο βίντεο - είτε πρόκειται για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή μικρά κλιπ, όπως αυτές στο YouTube, όλο και περισσότερο μετακινώντας τον ιστό, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν αποκωδικοποιητές που συνδέουν τις τηλεοράσεις των καθισμάτων τους στο διαδίκτυο για να προβάλλουν την ψυχαγωγία τους. Αυτό είναι καλύτερο, μετά από όλα να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας και τη σχετικά μικρή οθόνη στο σαλόνι!

Μέσα στο οικοσύστημα του iPod / iTunes, ο αποκωδικοποιητής επιλογής είναι η Apple TV . Με τη στενή ενοποίησή του με το iTunes και το σύστημα ενοικίασης ταινιών, τις άλλες i-εφαρμογές της Apple και την εύκολη ρύθμιση ασύρματης διαμόρφωσης, είναι μια σταθερή επιλογή. Αλλά, όταν αγοράζετε ένα Apple TV, τι άλλο πρέπει να αγοράσετε για να εξασφαλίσετε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία;

Οι ανάγκες της Apple TV

Apple TV - Η προφανής, βασική αγορά εδώ, φυσικά. Ακόμα κι αν μπορείτε να βρείτε το μοντέλο πρώτης γενιάς, μην ενοχλείτε. Το μοντέλο δεύτερης γενιάς είναι φθηνότερο και έχει ενσωματωμένη ροή Netflix. Και, δεδομένου ότι τρέχει το iOS, όπως το iPhone και iPad, άλλες εφαρμογές μπορεί να προστεθούν στο μέλλον.

Καλώδιο HDMI - Στο κουτί που παίρνετε όταν αγοράζετε μια Apple TV, θα βρείτε τη συσκευή, ένα τηλεχειριστήριο και ένα καλώδιο τροφοδοσίας. Απουσιάζει οπωσδήποτε το καλώδιο HDMI που θα συνδέει την τηλεόραση Apple με την τηλεόρασή σας ή / και τον δέκτη. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε ένα - τίποτα δεν θα λειτουργήσει χωρίς αυτό.

Η πολυτέλεια

iTunes Money - Ενώ η ροή του περιεχομένου στην επιφάνεια εργασίας του iTunes στην Apple TV είναι διασκεδαστική, η συσκευή είναι ακόμα καλύτερη όταν τη χρησιμοποιείτε για να νοικιάσετε ταινίες από το iTunes Store απευθείας από τον καναπέ σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό iTunes και κάποια χρήματα για να περάσετε σε αυτό.

Ένας λογαριασμός Netflix - Η επιλογή του περιεχομένου που μπορείτε να μεταφέρετε στην Apple TV σας επεκτείνεται εκτεταμένα όταν έχετε λογαριασμό Netflix με δυνατότητα ροής. Η Netflix προσφέρει μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές με streaming για πρόσβαση στη βιβλιοθήκη περιεχομένου τους.

Οι επιλογές

Εκτεταμένη εγγύηση - Όταν πρόκειται για τις περισσότερες αγορές τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών, είμαι γενικά υπέρ της αγοράς μιας εκτεταμένης εγγύησης (σε λογικές τιμές). Είχα λόγο να χρησιμοποιήσω αυτές τις εγγυήσεις πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, γι 'αυτό ήταν μια καλή αξία για μένα. Ωστόσο, με την Apple TV, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πάσχει πολύ γρήγορα, δεδομένου ότι υπάρχει ουσιαστικά μόνο ένα κινούμενο μέρος - ο σκληρός δίσκος - έτσι η ίδια η συσκευή είναι ουσιαστικά ακίνητη. Εάν κανονικά αγοράζετε εκτεταμένες εγγυήσεις, μην διστάσετε να παραλάβετε το AppleCare , αλλά αν δεν το κάνετε, ίσως να είστε εντάξει χωρίς αυτό.

Συμπέρασμα

Κατά την αγορά ενός iPod και iPhone , η τελική τιμή υπερβαίνει μόνο το κόστος της συσκευής, επειδή χρειάζεστε όλα τα είδη αξεσουάρ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας. Δεν είναι τόσο η τηλεόραση της Apple. Αγοράστε το και ένα καλώδιο βίντεο και είστε καλοί να πάτε. Όμως, θα αξιοποιήσετε περισσότερο την εμπειρία, αν προσθέσετε την Apple TV σας.